Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Opet ste mogli na djelu gledati najboljeg igrača lige, po ko zna koji vikend.
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
Klafurić: Ovo je najbolja ekipa protiv koje smo igrali

BOSNA I HERCEGOVINA FK SARAJEVO FC BARCELONA
Klafuric je rekao samo ono sto svaki normalni covjek koji prati fudbal moze reci nakon 20 minuta.
Igracki Sarajevo daleko najjace, pocinju liciti na ekipu.
I pored toga nece pobijediti u Mostaru
Igracki Sarajevo daleko najjace, pocinju liciti na ekipu.
I pored toga nece pobijediti u Mostaru
- jurisicduska
- Kontakt:
Sarajevo bi bilo prvo da se sudi normalno. To je jednostavno tako. Koliko je Sarajevo ove sezone dobro najbolje govori da pored toga sto svoje utakmice stimaju , stimaju i utakmice Sarajeva i ne priznaju nam ciste golove i ne sviraju penale kad protivnički igrač punim po cjevanicama udari naseg. Ali opet tu negdje uz sve te krađe.
- GrbavicaHram1921
- Kontakt:
Zakrzljeli malogradjaninHordasOdMalena je napisao/la: ↑02 mar 2025, 22:06Nadam se da si barem ručicu nabildao, ono je stvarno sramota za vidjeti.![]()
Reci nam ko je jos utrco i istrco
Kao neofirno ono.. bio na utakmici al u qrcu. Kakav si ti pacenik
Zadnja izmjena: GrbavicaHram1921, dana/u 02 mar 2025, 22:42, ukupno mijenjano 1 put.
Klafuric je jedan veliki gospodin, mada, ne vjerujem da ce ove rijeci moci ponoviti...
Nije covjek igrao jos protiv Zelje...
Nije covjek igrao jos protiv Zelje...
- QUARTERBACK
- Kontakt:
pa dobro imate jos neke sanse al sad morate dobiti zrinjski i 2x borac u direktnom duelu i zelju u tom zadnjem derbiju.. dakle te 4 tekme ako dobijete bit cete gore sigurno..
- HordasOdMalena
- Kontakt:
E čuj zakržljEli.GrbavicaHram1921 je napisao/la: ↑02 mar 2025, 22:41Zakrzljeli malogradjaninHordasOdMalena je napisao/la: ↑02 mar 2025, 22:06Nadam se da si barem ručicu nabildao, ono je stvarno sramota za vidjeti.![]()
![]()
Reci nam ko je jos utrco i istrco![]()
Kao neofirno ono.. bio na utakmici al u qrcu. Kakav si ti pacenik
Ti si prije svega jedno nepismeno i nestabilno stvorenje. Najbolji primjer kako država zakaže, nažalost. Odavno si trebao biti u nekoj ustanovi, možda bi danas bio malo glup.
Za tebe su i @orden43 i 44 doktor nauka.
"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
To je tako u teoriji, ali kod nas je naopako sveQUARTERBACK je napisao/la: ↑02 mar 2025, 22:42pa dobro imate jos neke sanse al sad morate dobiti zrinjski i 2x borac u direktnom duelu i zelju u tom zadnjem derbiju.. dakle te 4 tekme ako dobijete bit cete gore sigurno..
Danas da je nekog postenja kod nas bili bi blize 2 boda zrinjskom ali eto.
Ponovit ce oni to opet nije strano nista, ove godine vicko i beus idu all-in.
Nas ce zguzit sudjenjem u kupu dole sam siguran
- HordasOdMalena
- Kontakt:
Nemojte biti zakržljEli malograđani.
"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
-
NajvecaRadosti
- Kontakt:
Nije pogrijesio
Respekt za Klafurica,gospodin i odlican trener
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
- GrbavicaHram1921
- Kontakt:
Hordas od malena ???
Da li stvarno pokusava ovaj malogradjanin nekoga da spusti zbog jednog slova , o da li je moguce tupavac?
Kakva plitkost malogradjanina!
Nevjerovatno mi je da ovaj vidljivi invaliditet nema neke povlastice? Bar da mu se karta i prijevoz zavrse do Koseva? Kakav mentalitet u pm? Komentar dvije minute nakon utakmice - Popara istrco utrco wow ? Popara nije ni na utakmici bio, ali je bitno da je on to napisao, da bi dobio aplauz jer je dosao iz vukoyebine na tekmu. Kompleksas sa ruralnim mentalitetom
Da li stvarno pokusava ovaj malogradjanin nekoga da spusti zbog jednog slova , o da li je moguce tupavac?
Kakva plitkost malogradjanina!
Nevjerovatno mi je da ovaj vidljivi invaliditet nema neke povlastice? Bar da mu se karta i prijevoz zavrse do Koseva? Kakav mentalitet u pm? Komentar dvije minute nakon utakmice - Popara istrco utrco wow ? Popara nije ni na utakmici bio, ali je bitno da je on to napisao, da bi dobio aplauz jer je dosao iz vukoyebine na tekmu. Kompleksas sa ruralnim mentalitetom
- relativizam
- Kontakt:
Gdje li je bila pamet onima što su poredili Gulija i arapskog mesija
Lesinari sto vam se braca biju, prepisuju od vas?
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..
- jurisicduska
- Kontakt:
Al Jaber je odličan igrač koji igra u pogrešnom klubu koji igra neprlagođenu formaciju njemu. Npr da igra kod nas sa Bubanja Jaber Pavičić bi bilo prejebeno. Šteta, uklopi se u sivilo, ali vidi se da zna , bljesne ponekad. Za njegovu karijeru bi najbolje bilo da ode u HNL npr.relativizam je napisao/la: ↑02 mar 2025, 23:48Gdje li je bila pamet onima što su poredili Gulija i arapskog mesija
Sa Karjasevicem i Radovcem kojeg vise bole leđa nego sto ne bole i iza Sukilovic Mahmic i slični teško može bolje od ovog sto pruža. A i Non stop ga drkaju te idi u Saudiju te idi u onu akademiju pa treniraj malo pa se povrijedi pa sjedi na klupu pa igraj pa nemoj igrat nikako , bas nema kontinuitet nikakav.
Ima ukupno 5 tekmi po 90 minuta ove godine. Nije nikad vezao dvije cijele utakmice.
- QUARTERBACK
- Kontakt:
evo uzet cu za primjer 2 derbija koja ste realno mogli dobiti tu ste ispustili 4 boda to je 45 eventualnih plus ova tekma manje da je dobijete to je 48 samo 3 boda iza zrinjskog i pored par tekmi gdje su vas ostetili sigurno..bvsic je napisao/la: ↑02 mar 2025, 22:56To je tako u teoriji, ali kod nas je naopako sveQUARTERBACK je napisao/la: ↑02 mar 2025, 22:42pa dobro imate jos neke sanse al sad morate dobiti zrinjski i 2x borac u direktnom duelu i zelju u tom zadnjem derbiju.. dakle te 4 tekme ako dobijete bit cete gore sigurno..
pa bolje da vas u kupu zakolju ako ce to znaciti da u ligi onda nece smijeti toliko
Nažalost, to ne ide tako. Potrudit' će se da nas zakolju u Kupu isto kao što su nas klali (do sad) u Ligi. Ništa novo.QUARTERBACK je napisao/la: ↑03 mar 2025, 00:11evo uzet cu za primjer 2 derbija koja ste realno mogli dobiti tu ste ispustili 4 boda to je 45 eventualnih plus ova tekma manje da je dobijete to je 48 samo 3 boda iza zrinjskog i pored par tekmi gdje su vas ostetili sigurno..bvsic je napisao/la: ↑02 mar 2025, 22:56To je tako u teoriji, ali kod nas je naopako sveQUARTERBACK je napisao/la: ↑02 mar 2025, 22:42pa dobro imate jos neke sanse al sad morate dobiti zrinjski i 2x borac u direktnom duelu i zelju u tom zadnjem derbiju.. dakle te 4 tekme ako dobijete bit cete gore sigurno..
pa bolje da vas u kupu zakolju ako ce to znaciti da u ligi onda nece smijeti toliko
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)