AC Milan
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
Lazio zasluzeno slavi.
Ja ne mogu da vjerujem da ova banda ima milione na racunu a ovako "igraju".
Ja ne mogu da vjerujem da ova banda ima milione na racunu a ovako "igraju".
Kad cinis zulum nad nemocnim sjeti se Bozije moci nad tobom!!!!
free Palestine!!!
free Palestine!!!
- Romagnoli13
- Kontakt:
Čuvaj Reijndersa i još par igrača, ostalo sve rasporodati.
Izbjeći evropu svim mogućim silama. Jer ova ekipa to ne zaslužuje.
Do augusta ako Bog da, selamim vas momci. Ovdje se više ništa nema pisati.
Izbjeći evropu svim mogućim silama. Jer ova ekipa to ne zaslužuje.
Do augusta ako Bog da, selamim vas momci. Ovdje se više ništa nema pisati.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Ma vala i Tidjo igra ko ona srtar, jednu odigra nema ga 7, nista specijalno ne igra....izvikan bespotrebno....
Mister je najmanje kriv za ovo, i ja bih zapalio kubanku i plesao da sam osvojio sta. I svaki od vas koji to podvlacite bi ucinio isto. Ova toksicna grupa je podkopavala trenere i prije. Doali su na svoje kad je otisao Maldini a naslijedili ga patuljci. Zamjerim Misteru samo sto jos uvijek pokusava nesto. Idi bolan, spasavaj se makar ti.
Kad cinis zulum nad nemocnim sjeti se Bozije moci nad tobom!!!!
free Palestine!!!
free Palestine!!!
Ako su uspjeli otjerati Padre Piolija koji im je fakat bio poput oca, čemu da se nadaju kurcheviti tersovi iz Portugala.koraj je napisao/la: ↑02 mar 2025, 22:55Mister je najmanje kriv za ovo, i ja bih zapalio kubanku i plesao da sam osvojio sta. I svaki od vas koji to podvlacite bi ucinio isto. Ova toksicna grupa je podkopavala trenere i prije. Doali su na svoje kad je otisao Maldini a naslijedili ga patuljci. Zamjerim Misteru samo sto jos uvijek pokusava nesto. Idi bolan, spasavaj se makar ti.

Ovi igraci sami sebe pobjedjuju. Katastrofa
Ko da sjedi Zizu umjesto ovog klauna, pa ga ti dizes ko neka velicina....lik ko iz crtanog leteci medvjedici glumi ovdje nekog znalca, a blamira se iz tekme u tekmu....koraj je napisao/la: ↑02 mar 2025, 22:55Mister je najmanje kriv za ovo, i ja bih zapalio kubanku i plesao da sam osvojio sta. I svaki od vas koji to podvlacite bi ucinio isto. Ova toksicna grupa je podkopavala trenere i prije. Doali su na svoje kad je otisao Maldini a naslijedili ga patuljci. Zamjerim Misteru samo sto jos uvijek pokusava nesto. Idi bolan, spasavaj se makar ti.
- Beduin
- Kontakt:
Uspjede Fofana krunisati uzasnu partiju izbacivanjem Pavlovica iz igre. Bas je usao u crnu rupu kao i vecina njih. A tek njegovi sutevi van 16m, koje mu zakonom treba zabraniti vise.
Nema sta, trener ocajno vodi ekipu, nakon one pocetnicke srece. Totalno je pogubio konce i pretjerano subjektivno i tvrdoglavo selektuje ekipu. Jovic? Ne znam jel manje on zasluzio minute ili Felix da ulazi prije 75. minute.
Fujj, zgadise mi opet fudbal i gledanje kluba.
Nema sta, trener ocajno vodi ekipu, nakon one pocetnicke srece. Totalno je pogubio konce i pretjerano subjektivno i tvrdoglavo selektuje ekipu. Jovic? Ne znam jel manje on zasluzio minute ili Felix da ulazi prije 75. minute.
Fujj, zgadise mi opet fudbal i gledanje kluba.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Sto je najgore, Mike je odigrao veoma dobru utakmicu i onda na kraju taj penal. Sprijecio je par vrlo opasni suteva, ako ne i koji gol vise u nasoj mrezi, i na kraju 'uhelaci' sa ovim penalom.
Kud ces nesto ocekivati a da te srbin brani
Jovic kako udje opasniji za nas gol.
Situacija kad izvodimo korner, toliko dodavanja i pasova i na kraju dodje lopta nekako do golmana ali problem je sto je dosla do naseg golmana. Pa pobogu brate, centriraj je u 16 ako vec nista ne znas i sta joj bog dragi da.
Kazu kod Piolia igraci nisu napredovali kako su trebali, ajde makar nisu nazadovali kao kod ovih posle njeg. Ovo je dno dna sto igramo i kakve partije pruzamo.
Ali ajde nije kaze imao 10 treninga kako treba, igraju momci stalno. Nije ni pripreme prosao, pa valjda mu je to opravdanje jel'.
Selekcija igraca i ono sto pokusaje prikazati na terenu uzasni. Ja samo ne znam kako ovakvi ljudi dodju do Milana. Sta smo mi bogu zgrijesili. Pa daj prije na klupu neku legendu Milana, makar da imam postovanje prema njemu, nego ovog smrada.
Fuj zgadilo mi se sve oko ekipe. I opet dodje mec i neka se nada probudi i oni me opet yebu da se nerviram i yebem seb sve. Koji sam ja konj pa vas uopste pratim. Treba sebi pustiti film kakav kad pocne mec i ne nervirati se dzaba.
Cekam bajagi da nesto dobro se desi, rekose ljudi ulozili novac, znaju sta rade. Cekam taj raspad Intera, cekam to nase pametno pobjedjivanje. A doceka visok pritisak i secer. Mrs sve vam yebem po spisku.
Kud ces nesto ocekivati a da te srbin brani

Situacija kad izvodimo korner, toliko dodavanja i pasova i na kraju dodje lopta nekako do golmana ali problem je sto je dosla do naseg golmana. Pa pobogu brate, centriraj je u 16 ako vec nista ne znas i sta joj bog dragi da.
Kazu kod Piolia igraci nisu napredovali kako su trebali, ajde makar nisu nazadovali kao kod ovih posle njeg. Ovo je dno dna sto igramo i kakve partije pruzamo.
Ali ajde nije kaze imao 10 treninga kako treba, igraju momci stalno. Nije ni pripreme prosao, pa valjda mu je to opravdanje jel'.
Selekcija igraca i ono sto pokusaje prikazati na terenu uzasni. Ja samo ne znam kako ovakvi ljudi dodju do Milana. Sta smo mi bogu zgrijesili. Pa daj prije na klupu neku legendu Milana, makar da imam postovanje prema njemu, nego ovog smrada.
Fuj zgadilo mi se sve oko ekipe. I opet dodje mec i neka se nada probudi i oni me opet yebu da se nerviram i yebem seb sve. Koji sam ja konj pa vas uopste pratim. Treba sebi pustiti film kakav kad pocne mec i ne nervirati se dzaba.
Cekam bajagi da nesto dobro se desi, rekose ljudi ulozili novac, znaju sta rade. Cekam taj raspad Intera, cekam to nase pametno pobjedjivanje. A doceka visok pritisak i secer. Mrs sve vam yebem po spisku.
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
Oni ce sad proigrati kad sve bude izgubljeno, kad ne bude nikakvog pritiska onda ce se uvezati ekipa, opusteno leprsavo igrati....
Kad bolje razmislim, Mesbah, Antonini, Biglia, Borini, Mexes, Kevin Constant, Birsa i Željko Kalač nisu bili toliko loši fudbaleri 

Sve iscekujem da neko komentariise nastupe pojacanja Cutronea al sem kolege koraja i ronalda niko nista....
-
- Kontakt:
Sve očekujem da neko dobije trunčicu mozga ali to se izgleda neće dogoditi.
Ma scusa, come ha fatto il Milan
Laku noc rossoneri, pogledat ću sutra sažetak utakmice, vidim da me očekuje cirkus na San Siru hahaha
Zaboli Thea, Jimeneza, 120 mil malog i Sinana zamalo ne reko sta sto ih ja ili vi bojkotujemo. Oni svake sedmice dobiju platu, malo odrade treninge, istrče nedjeljom na teren neki 90 minuta, i to je to. Ajde sad ce ljeto, valja spremit planove na čijoj ce jahti odmarat. A uprava razmišlja kakvu će novu glupost izmislit i trenutno im je bitnija tema USA i uvođenje poreza za EU i Mexico, nego fudbal. Zaboli Karinalea ona stvar za sportski aspekt, a Curva se naša pjevušit da mora prodat.
E pa posto njih sviju Zaboli uvo za mnom, onda i mene Zaboli ona stvar za njima. Nek igraju do kraja sezone materama svojim, ja si ne gubio vrijeme na to debilno društvo.

Laku noc rossoneri, pogledat ću sutra sažetak utakmice, vidim da me očekuje cirkus na San Siru hahaha
Zaboli Thea, Jimeneza, 120 mil malog i Sinana zamalo ne reko sta sto ih ja ili vi bojkotujemo. Oni svake sedmice dobiju platu, malo odrade treninge, istrče nedjeljom na teren neki 90 minuta, i to je to. Ajde sad ce ljeto, valja spremit planove na čijoj ce jahti odmarat. A uprava razmišlja kakvu će novu glupost izmislit i trenutno im je bitnija tema USA i uvođenje poreza za EU i Mexico, nego fudbal. Zaboli Karinalea ona stvar za sportski aspekt, a Curva se naša pjevušit da mora prodat.
E pa posto njih sviju Zaboli uvo za mnom, onda i mene Zaboli ona stvar za njima. Nek igraju do kraja sezone materama svojim, ja si ne gubio vrijeme na to debilno društvo.
Moras vise citati tog klauna, koji visi na svim forumima, sta god otvoris od kosarke do skijanja on komentarise....
Sad mozes zamisliti kad toliko vremena provodi na forumu sta radi u zivotu, haman NISTA, naslonjen i dan danas na roditeljev kazan i palamudi naokolo....ili je ono probosanski ozenjen a on polunesposoban sjedi kuci dok zena rinta ( a sumnjam ko ce se za takvog parmaka udati ).....
E sad razmisli dobro ko ti savjete daje.....
Ovaj čovjek najbolje opisuje trenutno raspoloženje milanista širom svijeta. 
I domar bi bolje mogao od ovog, da se i ja barem jednom slozim sa tim famoznim domaromMilan is in the 9th place in Serie A at this point of the season for the first time since season 2014/15 when Milan finished the season 10th with Pippo Inzaghi

Dajte tog Sarrija ili Allegrija do kraja sezone, da barem koliko toliko upozna ovu bandu, il ce nesto popraviti ili da i njih sprzimo i da na ljeto znamo da nisu rjesenja

There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.