FK Željezničar

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

U sezoni 2025/26. očekujem:

1. Borbu za titulu
37
22%
2. Borbu za Evropu
83
50%
3. Sredinu tabele
26
16%
4. Borbu za opstanak
20
12%

Ukupno glasova: 166

jointunija
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la jointunija » 03 mar 2025, 13:42

let3 je napisao/la:
03 mar 2025, 13:09
Previse pesimizma se uvuklo ovdje, a ne bi se ovoliko crnjacilo da smo pogodili one zicere i pobjedili.
Gledam opet promasaj Dangubica i ne vjerujem i dalje :wtf: koja qrcobolja. Onda pogledati promasaj Krpicu na derbiju :shock: strasno. To su bili strogi ziceri 1 na 1 sa golmanom. Napadaci su Zelji izbili 4 boda u zadnje dvije utkamice.

Mislite da Coric to ne vidi i da ne zna sa kakvim napadacima raspolaze. Nema treba spic koji ce zabijati golove, vrlo jednostavno. Nesto kao onaj cetnik Bilbija u Zrinjskom. Taj gownar se natrpao golova i golova. Mi to nemamo ni izbliza.

Valjda Coric krene davati vise sansi Lausevicu, nema sta izgubiti.
Ove i slične šanse gledam svaki vikend u ligi 5,i svugdje se to zove pad kocentracije al kod nas je to kurcobolja.
Željovci uvijek treba da znate,da navijači prate klub a ne rezultate!

Hrasno15
Kontakt:

Post Postao/la Hrasno15 » 03 mar 2025, 14:03

Ova utakmica protiv Posušja je bila specifična jer na klupi nije bilo odgovarajućih zamjena pa su se igrači u pojedinim trenutcima dosta nonšalantno ponašali. Mislim da će Denis to srediti.

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 03 mar 2025, 14:03

jointunija je napisao/la:
03 mar 2025, 13:42
let3 je napisao/la:
03 mar 2025, 13:09
Previse pesimizma se uvuklo ovdje, a ne bi se ovoliko crnjacilo da smo pogodili one zicere i pobjedili.
Gledam opet promasaj Dangubica i ne vjerujem i dalje :wtf: koja qrcobolja. Onda pogledati promasaj Krpicu na derbiju :shock: strasno. To su bili strogi ziceri 1 na 1 sa golmanom. Napadaci su Zelji izbili 4 boda u zadnje dvije utkamice.

Mislite da Coric to ne vidi i da ne zna sa kakvim napadacima raspolaze. Nema treba spic koji ce zabijati golove, vrlo jednostavno. Nesto kao onaj cetnik Bilbija u Zrinjskom. Taj gownar se natrpao golova i golova. Mi to nemamo ni izbliza.

Valjda Coric krene davati vise sansi Lausevicu, nema sta izgubiti.
Ove i slične šanse gledam svaki vikend u ligi 5,i svugdje se to zove pad kocentracije al kod nas je to kurcobolja.
Pa puno im nesto pada ta koncentracija :mrgreen:
Boljevica izbace u 100% sansu, 1 na 1 sa golmanom Posusja i on ko sivonja zapuca iznad gola.
Nece biti da je do pada koncentracije :nene:

enterofuryl
Kontakt:

Post Postao/la enterofuryl » 03 mar 2025, 14:04

S obzirom da je realno da Posusje kroz par kola preskoci Veleza na tabeli hoce li se eventualno gostovanje u Vrapcicima smatrati kao gostovanje gdje je sve osim tri boda neuspjeh?

19vendetta87
Kontakt:

Post Postao/la 19vendetta87 » 03 mar 2025, 14:15

Muftic opet bez poziva u reprezentaciju :rol: :tokralju:
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎

BarbareZeljin
Kontakt:

Post Postao/la BarbareZeljin » 03 mar 2025, 14:25

Pa ovo ti je ono klasicno nece njemu javnost i treneri skretati paznju koga da zove. Realno spisak je tanak pravo.

Demaaa
Kontakt:

Post Postao/la Demaaa » 03 mar 2025, 14:31

Sta očekivati od lika koji nije u stanju ispoštovati najveću utakmicu u državi 🤔

svemalim1
Kontakt:

Post Postao/la svemalim1 » 03 mar 2025, 14:36

smijesno je da mufta nije pozvan. ako ga ikad pozovu, treba odbiti poziv, samo zbog ovog ponizavanja.

avalPacidoroP
Kontakt:

Post Postao/la avalPacidoroP » 03 mar 2025, 14:40

Svu familiju kockaru!

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 03 mar 2025, 15:18

Ovo je vec kockaru na obraz.
Bijedno da bijednije ne moze.
Tovar tvrdoglavi.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

Ejnur
Kontakt:

Post Postao/la Ejnur » 03 mar 2025, 15:39

Virtu4l je napisao/la:
03 mar 2025, 07:49
Ejnur je napisao/la:
03 mar 2025, 00:52
Tu smo mi onda negdje sa Posusjem tom logikom,ljudi se grcevito bore za opstanak a mi trebamo da budemo zadovoljni 1 bodom protiv njih...

Ne, nismo mi tu negdje sa Posušjem i to niko nije rekao, bolja smo ekipa od njih, ali doživljavati bod u Posušju kao smak svijeta je van svake pameti.

Imali smo seriju teških utakmica, igrali protiv dvije najbolje ekipe u ligi plus jedno neugodno gostovanje i sad idemo dalje.
Pa ako smo kvalitetniji onda je i logicno da idemo na pobjedu i da ne budemo zadovoljni sa X,barem po meni.

godrina
Kontakt:

Post Postao/la godrina » 03 mar 2025, 16:03

Ejnur je napisao/la:
03 mar 2025, 15:39
Virtu4l je napisao/la:
03 mar 2025, 07:49
Ejnur je napisao/la:
03 mar 2025, 00:52
Tu smo mi onda negdje sa Posusjem tom logikom,ljudi se grcevito bore za opstanak a mi trebamo da budemo zadovoljni 1 bodom protiv njih...

Ne, nismo mi tu negdje sa Posušjem i to niko nije rekao, bolja smo ekipa od njih, ali doživljavati bod u Posušju kao smak svijeta je van svake pameti.

Imali smo seriju teških utakmica, igrali protiv dvije najbolje ekipe u ligi plus jedno neugodno gostovanje i sad idemo dalje.
Pa ako smo kvalitetniji onda je i logicno da idemo na pobjedu i da ne budemo zadovoljni sa X,barem po meni.
Sad ces dobit jedan fini epitet, lobotomac. Jer pobogu gdje ces bit tuzan zbog iksa protiv losijeg protivnika.
Ja sam veoma zadovoljan i sezonom i Coricem ali ocito ne smije se iznijet kritika.
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.

BiHSportman
Kontakt:

Post Postao/la BiHSportman » 03 mar 2025, 16:11

Po čemu je to Hadžikić blizu ove sezone našem Muftiću? Zove ga samo jer igra za Velež. Sramota.
1921!

duskajurisic1
Kontakt:

Post Postao/la duskajurisic1 » 03 mar 2025, 16:28

Nije samo stvar posljednje utakmice, stvar je mnogo kompleksnija. Sljedeca sezona donosi samo jake utakmice. Bice jako zeznuta sezona za igrati ako se dobro ne pojacamo. S ovom ekipom trenutno mi ni u evropi ne mozemo nista uraditi to je realnost. Ako se mucimo s Posusjem sta ocekivati u evropi.
Dalje, kako stvari stoje Karamarko nije produzio ugovor, niti ce. Jedini igrac koji ima kvalitet. Da ne pisemo da je Krpic vec u godinama, da Mircevski se nije pokazao. Da od omladinaca nema nekog hajra. Sve u svemu ako klub ozbiljno ne ulozi pare u pojacanja za iducu sezonu, nama se dobro ne pise.

Ejnur
Kontakt:

Post Postao/la Ejnur » 03 mar 2025, 16:37

duskajurisic1 je napisao/la:
03 mar 2025, 16:28
Nije samo stvar posljednje utakmice, stvar je mnogo kompleksnija. Sljedeca sezona donosi samo jake utakmice. Bice jako zeznuta sezona za igrati ako se dobro ne pojacamo. S ovom ekipom trenutno mi ni u evropi ne mozemo nista uraditi to je realnost. Ako se mucimo s Posusjem sta ocekivati u evropi.
Dalje, kako stvari stoje Karamarko nije produzio ugovor, niti ce. Jedini igrac koji ima kvalitet. Da ne pisemo da je Krpic vec u godinama, da Mircevski se nije pokazao. Da od omladinaca nema nekog hajra. Sve u svemu ako klub ozbiljno ne ulozi pare u pojacanja za iducu sezonu, nama se dobro ne pise.
Ma iskreno ne bi se ja zalijetao nesto ni sa ovim Karamarkom,jer mi imamo obicaj igraca poslije 2-3 dobre utakmice uzdici toliko da oni pomisle da su veci od kluba i da mogu postavljati neke prevelike uslove.
Karamarko je imao dobrih partija al isto tako imao je i par losih napocetku a takodje i u zadnje vrijeme je bio po meni vise los nego dobar,jer protiv sloge je bio direktni krivac za par golova,protiv zrinjskog u Mostaru ispadao u par navrata u prvom gdje su nam hladno mogli postici jos koji gol,partiju protiv pitara ne treba ni komentarisat,jer cijela zadnja linija nije postojala.

MrkiMedo
Kontakt:

Post Postao/la MrkiMedo » 03 mar 2025, 16:38

Niti se gasimo kako predstavljate niti bi bili prvaci da smo uzeli devet bodova. Tezak period, lose igramo, dosta povreda i sigurno da nije ni njima svejedno. Ne tjera se niko nakon tri kola, polako

duskajurisic1
Kontakt:

Post Postao/la duskajurisic1 » 03 mar 2025, 16:48

Ejnur je napisao/la:
03 mar 2025, 16:37
Ma iskreno ne bi se ja zalijetao nesto ni sa ovim Karamarkom,jer mi imamo obicaj igraca poslije 2-3 dobre utakmice uzdici toliko da oni pomisle da su veci od kluba i da mogu postavljati neke prevelike uslove.
Karamarko je imao dobrih partija al isto tako imao je i par losih napocetku a takodje i u zadnje vrijeme je bio po meni vise los nego dobar,jer protiv sloge je bio direktni krivac za par golova,protiv zrinjskog u Mostaru ispadao u par navrata u prvom gdje su nam hladno mogli postici jos koji gol,partiju protiv pitara ne treba ni komentarisat,jer cijela zadnja linija nije postojala.
Ne moze Karamarko sam igrati. Sukilovic nije taj level stopera koji nama treba, Markovic spor i trom. Galic i on jedini da se trude, ginu svaku utakmicu.
Kad uzmes isto tako spor i trom vezno red s Karjasevicem i Radovcem puno veci pritisak je na njima u zadnjoj liniji.
Od Lagumdzije ocekujem dosta. Ima muda za sut, nije spor, tako da njega vidim u kombinaciji s Jaberom da izgleda puno bolje. Ali to su sve instant trenutci u nasoj ekipi godinama. Mi nesto napravimo par utakmica i onda opet letargija. A zasto je to tako, jer ekipa nema kvalitet. Opet kazem, nekako cemo izgurati ovu sezonu al bez ozbiljnog ulaganja u ekipu nama se ne pisr dobro iduce sezone.

svrakino1921
Kontakt:

Post Postao/la svrakino1921 » 03 mar 2025, 16:55

Las Vegas opet nije pozvao našeg Vedu
Valjda zato što je Željin golman

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 03 mar 2025, 17:08

Realizacija užasna prosuli 6 bodova u zadnje dvije utakmice zbog invalida u napadu.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Ejnur
Kontakt:

Post Postao/la Ejnur » 03 mar 2025, 17:10

03 mar 2025, 16:48
Ejnur je napisao/la:
03 mar 2025, 16:37
Ne moze Karamarko sam igrati. Sukilovic nije taj level stopera koji nama treba, Markovic spor i trom. Galic i on jedini da se trude, ginu svaku utakmicu.
Kad uzmes isto tako spor i trom vezno red s Karjasevicem i Radovcem puno veci pritisak je na njima u zadnjoj liniji.
Od Lagumdzije ocekujem dosta. Ima muda za sut, nije spor, tako da njega vidim u kombinaciji s Jaberom da izgleda puno bolje. Ali to su sve instant trenutci u nasoj ekipi godinama. Mi nesto napravimo par utakmica i onda opet letargija. A zasto je to tako, jer ekipa nema kvalitet. Opet kazem, nekako cemo izgurati ovu sezonu al bez ozbiljnog ulaganja u ekipu nama se ne pisr dobro iduce sezone.
Ma nije mu Sukilovic kriv sto haman preskoci loptu u derbiju i pusti gulijasvilija da ide sam na golmana,nije mu Sukilovic kriv sto ih je ovaj novi napadac pojeo u svakom duelu u derbiju itd..
Pogledaj samo ponovo golove koje smo primili od sloge kako je ispadao itd...
Jasno je meni da je Karamarko nas trenutno najbolji stoper al nije to bas taj nivo da nas razvlaci oko potpisa.
Po meni ako potpise dobro i jest a ako i ne potpise ne gubimo previse kao sto smo izgubili sa ne potpisivanjem Santosa npr.

Odgovori

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Cwirek, MoSaZeLjo1921, Pushko92, TefalTava i 43 gosta.