Cestitas treneru koji je izgubio svaku utakmicu, uz jedva jedan remi, a tjeras Adisa koji maximum izvlaci iz kosarkaske reprezentacije

Ciji li si ti bot, samo da mi je znati...
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Cestitas treneru koji je izgubio svaku utakmicu, uz jedva jedan remi, a tjeras Adisa koji maximum izvlaci iz kosarkaske reprezentacije
Basic igra u klubu gorem od sloge meridian al izgleda da se od nekih igraca ocekuje da su standardni svaku utakmicu dok je za druge dovoljan pristup na treningu.fanatik19 je napisao/la: ↑03 mar 2025, 14:51Od novembra pa do danas:
Huseinbasic-cirka 800 minuta na klupskom nivou u zvanicnim utakmicama
Tahirovic - 101 minuta
Saric-308 minuta
Basic-360 minuta
Prvonavedeni na cekanju preostala trojica uredno dobila pozive. Ovo ko objasni nobelovu nagradu mu treba dati![]()
Dobrodosli u bh reprezentaciju![]()
Nodi se slozio s tobom ovaj put i iskritikovao Barbu na racun toga, kao kud ces vise kad se sa Setom slazem
ma nemam ja problem sa tim da kazem da nesto ne valja kad ne valja. svakom dam priliku i kroz klub i kroz sve sto pratim, ali kad je nesto sramota onda je sramota.
Ako me je spisak razocarao ti se me obradovao.killafrommanilla je napisao/la: ↑03 mar 2025, 15:18ma nemam ja problem sa tim da kazem da nesto ne valja kad ne valja. svakom dam priliku i kroz klub i kroz sve sto pratim, ali kad je nesto sramota onda je sramota.
nakon odigranih ovih par kola i evo kroz sezonu, Muftic je zasluzio biti tu al i Osman je u padu forme al hajd to i nebitno. Mujakic ni pod razno, i samo da je Mujakica zovnuo naopako sada a da je sve postavio kako treba, opet bih rekao da je sramotno pozvati otpisanog covjeka u Partizanu.
Druga stvar je Hadzikadunic koji je morao biti na spisku ako si ga vec stavio "na cekanje". Saric nije standardan u Ceseni, ne postoji promil sanse na kojem se on moze naci na spisku.
Uglavnom, negativno iznenadjenje totalno a imao je sve preduslove da sastavi spisak da mu niko nista ne prigovori sto sam ja iskreno i ocekivao.
To oko trećeg golmana je smiješno majke mi, da nam je bar to najveći problem.dedo26 je napisao/la: ↑03 mar 2025, 15:15A sta je s fora s tim hajpom oko treceg golmana, svakako nece vidit gola, jedino et mozda lakse ce se prodat pa ce Zeljo time profitirat.
Opet dzbaa pravite haos oko spiska, kad ce svakako do pocetka meceva otpast cetiri igraca i uletit ce oba Denisa. Nema sanse da svi budu zdravi za tri sedmice. Kolasinac samo pitanje vremena kad ce se povrijedit, pa ce onda Hadzikadunic uletit. S druge strane, veznjaka ima nekolko, neki ce se povrijedit.
obicno ljudima bude krivo kad je los spisak znas, ne raduju se da bi nesto dokazali
Ne tjeram ja nikoga, Adis je došao na gotovo, tj. dobio je selektiranu i uigranu ekipu sam je to i priznao došao do svog maksimuma. Adisa niko nije saplitao od dolaska na funkciju do danas. Unaprijedio je igru dotakao svoj zenit i on ne može ponuditi više od evt. prolaska grupe.19vendetta87 je napisao/la: ↑03 mar 2025, 15:04Cestitas treneru koji je izgubio svaku utakmicu, uz jedva jedan remi, a tjeras Adisa koji maximum izvlaci iz kosarkaske reprezentacije
Ciji li si ti bot, samo da mi je znati...
Ne bih pozvao Hadžikića, Mujakića, Radeljića, Šarića, Bašića, Šunjića i Burnića a pozvao bih Muftića, Hadžikadunića, Huseinbašića, Hadžiahmetovića i Krunića.
Ja ništa drugo nisam očekivao, killeru. To ti je ista priča kao i sa onom formacijom 5-3-2, gdje u startu utakmice krećeš bez veznog reda i čudiš se kako te ljudi gaze 90m. To i jeste razlog zašto sam pisao da ovaj lik na klupi pojma nema o svom poslu.killafrommanilla je napisao/la: ↑03 mar 2025, 15:23obicno ljudima bude krivo kad je los spisak znas, ne raduju se da bi nesto dokazali
koliko zelis da izgubimo u rumuniji![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.