Kad bih znao da ce nam to rijesiti sve problem Hadzikicu nek momentalno oduzmu bh pasos sto se mene tice.

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Mislio sam da je hurem najgora sorta BFB-a ali sada si me potpuno demantovao.Horoz je napisao/la: ↑03 mar 2025, 15:22Spisak potpuno OK.
Hadžikadunić je vraćen, uz poruku da nema zajebancije i sa reprezentacijom. Lično sam bio da se ne poziva više.
Šta god mislili o Mujakiću, on je jedan od rijetkih koji mogu polriti lijevog stopera i lijevog beka. Uz to i nema neke konkurencije.
Što se Hadžikića tiče, to je najmannji problem.
Kad vidim napad klonova i hejtera iz bhpl, nadam se da Muftić i slični nikada neće dobiti poziv.
A sad ideš u izabrano društvo forumskih nakaza.fanatik19 je napisao/la: ↑03 mar 2025, 15:23Mislio sam da je hurem najgora sorta BFB-a ali sada si me potpuno demantovao.Horoz je napisao/la: ↑03 mar 2025, 15:22Spisak potpuno OK.
Hadžikadunić je vraćen, uz poruku da nema zajebancije i sa reprezentacijom. Lično sam bio da se ne poziva više.
Šta god mislili o Mujakiću, on je jedan od rijetkih koji mogu polriti lijevog stopera i lijevog beka. Uz to i nema neke konkurencije.
Kad vidim napad klonova i hejtera iz bhpl, nadam se da Muftić i slični nikada neće dobiti poziv.
Lijeci se buraz, najozbiljnije ti kazem.
To je toHoroz je napisao/la: ↑03 mar 2025, 15:22Spisak potpuno OK.
Hadžikadunić je vraćen, uz poruku da nema zajebancije sa reprezentacijom. Lično sam bio da se ne poziva više, al hajde.
Još me interesuje šta je sa Jašićem, to bi trebalo pitati?
moze se na prste jedne ruke nabrojat u koliko je takvih situacija lose reagovao, i koji to golman nema kiks cak i visociji od njega? presmijesna prica jedini argument koji od svakog cujem je ma joj prenizak je za golmana a lik vadi nemoguce i sta znaci ovima sto su visociji od njega kad ih samara ovo je cisto guranje osmana na zor lik brani za ekipu koja od ekipe iz andore prima 5-6 komada i vi se javljate nestoMostarNeretva je napisao/la: ↑03 mar 2025, 15:51Dobar je Muftic golman samo treba malo precku spustiti, i zabraniti izvodjenje kornera, i centarsuteva.
![]()