Sergej Barbarez - selektor Bosne i Hercegovine
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
-
- Kontakt:
Re: Sergej Barbarez - selektor Bosne i Hercegovine
Sa Šarićem ublehašem pokazuje koji je nemač pojma, eto da ne idemo dalje.
Mislim, ne znam jesu li svjesni ovi koji ga beskompromisno podržavaju da će se i po sebi popišati kad usere i kvalifikacije i naruši odnose sa još nekoliko igrača, mišljenje će vam biti relevantno kao lanjski snijeg.
Lijep je optimizam, ali Barbarez nije jučer došao pa da se sudi samo na osnovu optimizma.
Čovjek koji vjeruje da je Dario Šarić kapacitet za reprezentaciju BiH nije kapacitet da vodi tu reprezentaciju, a žalosno je što će mu to Mircea Lucescu nacrtati već u martu, Lucescu koji ima skoro 80 godina.
Mislim, ne znam jesu li svjesni ovi koji ga beskompromisno podržavaju da će se i po sebi popišati kad usere i kvalifikacije i naruši odnose sa još nekoliko igrača, mišljenje će vam biti relevantno kao lanjski snijeg.
Lijep je optimizam, ali Barbarez nije jučer došao pa da se sudi samo na osnovu optimizma.
Čovjek koji vjeruje da je Dario Šarić kapacitet za reprezentaciju BiH nije kapacitet da vodi tu reprezentaciju, a žalosno je što će mu to Mircea Lucescu nacrtati već u martu, Lucescu koji ima skoro 80 godina.
-
- Kontakt:
Meni je žao, što je naš zapala u ovom trenutku takva (u navodima) lakha grupa.
Nećemo se plasirati na Prvenstvo , pošto trenutno nismo u stanju za to, svi će onda nasrniti na Barbareza pa će mu slijediti otkaz a čovjeku je stvarno iskreno stalo da napravi pozitivno podvig s reprezentacijom
Nećemo se plasirati na Prvenstvo , pošto trenutno nismo u stanju za to, svi će onda nasrniti na Barbareza pa će mu slijediti otkaz a čovjeku je stvarno iskreno stalo da napravi pozitivno podvig s reprezentacijom
A čime pokazuje da mu je stalo? Pozivanjem igrača koje zastupaju menadžeri s kojima je blizak?izet fazlinovic je napisao/la: ↑03 mar 2025, 16:58Meni je žao, što je naš zapala u ovom trenutku takva (u navodima) lakha grupa.
-
- Kontakt:
Pa svakom selektoru je iskreno stalo da ostvari što bolji rezultat, kakva je to argumentacija?
- Blackwargreymon
- Kontakt:
Bas smo pali na niske grane kad nam je rasprava sto nije pozvao igrača iz druge njemacke lige nego iz druge italijanske... Nekad skoro svi iz prvih 11 dolazili iz liga 5...
-
- Kontakt:
I znaci tako @horoze otkriven si na platnom si spisku Barbarezaa

Joj kakvih sve kretenluka i budalastina ovdje neces naci i procitati to je za nepovjerovati
Joj kakvih sve kretenluka i budalastina ovdje neces naci i procitati to je za nepovjerovati
"****** se trudi da uradi nešto korisno, bez ličnog interesa, i drvlje i kamenje na njega... Da se slučajno ne bi namnožilo takvih, to je formula po kojoj BiH funkcioniše." - @Horoz
Nema puno primjedbi na spisak (nemamo bolje).
Jedine negative su pozivanje tahirovica i stavljanje na stand by hadzikasumovica (nije ga trebalo ni na kakav spisak stavljati)
Jedine negative su pozivanje tahirovica i stavljanje na stand by hadzikasumovica (nije ga trebalo ni na kakav spisak stavljati)
-
- Kontakt:
Ma ja, sad su i Koln i mrtva Cesena isti nivo kluba.
-
- Kontakt:
formacija 5-3-2
Tahirovic starter
Demirovic starter
Nemam velika ocekivanja od Pokerasa i bicu zadovoljan ako barem jednu od ove tri stvari ne uradi. Bilo kakav napredak je dobar.
Tahirovic starter
Demirovic starter
Nemam velika ocekivanja od Pokerasa i bicu zadovoljan ako barem jednu od ove tri stvari ne uradi. Bilo kakav napredak je dobar.

Nije da nemamo bolje nego ti ne znas bolje ili se pravis
Spisak kurcu ne valja
Zadnja izmjena: NoDi80, dana/u 03 mar 2025, 19:07, ukupno mijenjano 1 put.
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
- QUARTERBACK
- Kontakt:
velika je sansa da ce trnokop i u repci da preseli na klupu, u klubu su prepoznali kakvu su fulu napravili

-
- Kontakt:
Ja vjerujem da bi Ermedina klupirao da je Luka došao u top formi. Ovako nije da ima izbora.
Selektore ako ne osvojimo bod u Bukurestu gubite moju podrsku
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Da se Ivaylo istrpio sada bi bili u mnogo boljoj poziciji. Steta sto su krezubasi uticali na to da ga Vico odstrani. Generalno su ga svi igraci voljeli i on jedini nije imao problem sa Mirsinim malim.QUARTERBACK je napisao/la: ↑03 mar 2025, 19:07velika je sansa da ce trnokop i u repci da preseli na klupu, u klubu su prepoznali kakvu su fulu napravili![]()

Tunjic i Topic pozvani za Hrvatsku u21
Zrinjskom treba zabraniti igrace u sve reprezentacije BiH dokle god najbolje forsiraju i guraju Hrvatskoj
Zrinjskom treba zabraniti igrace u sve reprezentacije BiH dokle god najbolje forsiraju i guraju Hrvatskoj
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
- QUARTERBACK
- Kontakt:
Dobio sam info za Ahmedhodzica, imao je zelju da se odvoji od Mirse jer je ovaj zelio da mu upravlja zivotom i sa 22-23 godine i taman tad nekad je upoznao ovu malu to je dodatni razlog bio za svadju u porodici i raskol.Mogli je napisao/la: ↑03 mar 2025, 19:10Da se Ivaylo istrpio sada bi bili u mnogo boljoj poziciji. Steta sto su krezubasi uticali na to da ga Vico odstrani. Generalno su ga svi igraci voljeli i on jedini nije imao problem sa Mirsinim malim.QUARTERBACK je napisao/la: ↑03 mar 2025, 19:07velika je sansa da ce trnokop i u repci da preseli na klupu, u klubu su prepoznali kakvu su fulu napravili![]()
![]()
Potezak je i Mirso, jos i ova mala nek ga ja malo uzela pod svoje a jest, nije lako momku.
Ivaylo oprosti

Ljudi nisu svjesni koliko je Rumunija jaca ekipa od nas, igraju timski ne treba im individualac da bi dosli do rezultata. Nama ako Dzeko nista ne izmisli naprijed, necemo ga ni dati.
Mislim da mu nije fer sto je ostavio Hadzikadunica na pretpozivu ,a pozvao Mujakica to je 1 neregularnost
Druga stvar zasto nije vidio da vrati Pjanica sad iz Cska kad je vidio da je vezni red u banani i da nema rjesenja za iznosenje lopte
Treca stvar pitanje je da li treba Saric Burnic i Hajradinovic dobit sansu prije Huseinbasica iako je i ovaj na klupi ali ulazi redovno i ima 23g ovdje cak mozemo napisat i Amira Hadziahmetovica koji je sad u Besiktasu..
Stvarno uvijek su neke kontroverze i polemike tako da pretpostavljam da mu se nece jos igraca odzivat u buducnosti i da ce narusit atmosferu o kojoj prica svo vrijwme
Druga stvar zasto nije vidio da vrati Pjanica sad iz Cska kad je vidio da je vezni red u banani i da nema rjesenja za iznosenje lopte
Treca stvar pitanje je da li treba Saric Burnic i Hajradinovic dobit sansu prije Huseinbasica iako je i ovaj na klupi ali ulazi redovno i ima 23g ovdje cak mozemo napisat i Amira Hadziahmetovica koji je sad u Besiktasu..
Stvarno uvijek su neke kontroverze i polemike tako da pretpostavljam da mu se nece jos igraca odzivat u buducnosti i da ce narusit atmosferu o kojoj prica svo vrijwme
Evo Stefo Bulic proziva Barbu jer poziva Sarica kojem je punac milioner iz Italije
Tacno cu pocet branit Barbareza zbog ovakvih debilcina

Tacno cu pocet branit Barbareza zbog ovakvih debilcina

Da je Mirso ne znam kako pogrijesio nikad ne smijes obicnu sponzu staviti ispred roditelja. Siguran sam da ce se i on kajati za koju godinu. Samo se nadam da nece snositi vece posljedice zbog svojih odluka.QUARTERBACK je napisao/la: ↑03 mar 2025, 19:17Dobio sam info za Ahmedhodzica, imao je zelju da se odvoji od Mirse jer je ovaj zelio da mu upravlja zivotom i sa 22-23 godine i taman tad nekad je upoznao ovu malu to je dodatni razlog bio za svadju u porodici i raskol.Mogli je napisao/la: ↑03 mar 2025, 19:10Da se Ivaylo istrpio sada bi bili u mnogo boljoj poziciji. Steta sto su krezubasi uticali na to da ga Vico odstrani. Generalno su ga svi igraci voljeli i on jedini nije imao problem sa Mirsinim malim.QUARTERBACK je napisao/la: ↑03 mar 2025, 19:07
velika je sansa da ce trnokop i u repci da preseli na klupu, u klubu su prepoznali kakvu su fulu napravili![]()
![]()
Potezak je i Mirso, jos i ova mala nek ga ja malo uzela pod svoje a jest, nije lako momku.
Ivaylo oprosti![]()
Ljudi nisu svjesni koliko je Rumunija jaca ekipa od nas, igraju timski ne treba im individualac da bi dosli do rezultata. Nama ako Dzeko nista ne izmisli naprijed, necemo ga ni dati.

Ma mi nemamo nikakvu igru. Rumuni su tu negdje sa Madjarima koji su nas izdominirali u obe utakmice.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.