AC Milan

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma

galia95
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la galia95 » 03 mar 2025, 00:46

Jedini veliki klub koji mi pada na pamet da proživljava nešto slično, ili možda čak i gore, jeste Manchester United. 😊

I tamo su u svlačionici nekakvi muhanati koji su spržili već 3-4 trenera, niko im ništa ne može hahahah, baš kao i ove naše primadone u Milanu.

Milan i Manchester United su u ovom trenutku vjerovatno dvije najtoksičnije sredine za igrače, a naročito za trenere. Mislim da se u ovoj našoj svlačionici, sa Theom, Rafom i ostalim doajenima ne bi dobro proveli ni prime Ancelotti, Sacchi i Capello. 😅

galia95
Kontakt:

Post Postao/la galia95 » 03 mar 2025, 01:54

Ambrosini samo što ne zaplače uživo pred kamerama. 😂

edoox
Kontakt:

Post Postao/la edoox » 03 mar 2025, 09:44

Fala Fonseci sto je skupio dovoljno bodova tako da Mister Smoke moze da opusteno privede sezonu kraju. Jbg nema covjek ni srece, gubimo sve po jedan razlike. Ne moze niko reci da nas je neko natamburao.
Doce sreca opet, kad bude napotrebnije. 11 kola je do kraja, da ga yebes moze cvaknuti 5-6 bodova. Nema sanse da ovi davljenici mogu uzeti sve do kraja.
Nezahvalni smo, ne tako davno Mister je uzeo SC i bio leprsav.

Sinpos
Kontakt:

Post Postao/la Sinpos » 03 mar 2025, 11:57

Po jucerasnjim mecu, ja bi napravio totalni rez. To sto su prikazali svi igraci, je katastrofa i totalno nepostovanje dresa koji nose. Trckaranje po terenu dok protivnik ima kontru, za mene je nedopustivo. Mister kaze, radicemo na tome. Pa je... mu mater, zar moras igrace uigravati i govoriti im da moraju trcati nazad kad je kontra!? Ovdje je ocigledno da se radi kontra trenera. Ali meni se je.. ko je trener, svi primaju pare da igraju. Ja bih ovo sve po dzepu udario i na klupu poslao. Slijedeci mec Theo na klupu, Leao i Gimenez takodje. Fofana isto. Tu je Bondo, Sottil, Bartesaghi, pa i Abraham, koji je nestao po dobrom mecu sa Romom i 2 gola. Ovo treba malo prodrmat i ako ne bude rezultata u naredne 2 utakmice,onda privesti sezonu sa mladim igracima, jer nema smisla boriti se za ligu konferencije. Ja sam toliko razocaran poslijednjim utakmicama, ali volim se nervirati i gledacu utakmice do kraja. Jer ipak ja sam navijacem AC Milan. FORZA MILAN!!!!!
Zadnja izmjena: Sinpos, dana/u 03 mar 2025, 21:01, ukupno mijenjano 1 put.
Forza Milan!

ronaldo99
Kontakt:

Post Postao/la ronaldo99 » 03 mar 2025, 12:01

Dobro je noc je prosla nista se nije desilo u klubu, mozemo biti zadovoljni i sretni. Vec sam se pribojavao da ce neko dobiti neki otkaz nedo Bog. Dok je ovako sve bajno i sjajno ne bi bilo uredu da neko odgovara za to.

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 03 mar 2025, 12:21

A nema svrhe sad išta mjenjati i dovoditi neke žnj trenere, ne vidim šta to može donijeti.

Dotakli su dno, gore ne može. A što je najgore, svaka od ovih utakmica je vrlo lako mogla završiti drugačije da nije bilo neshvatljivih grešaka i vjerujem da bi 3-4 dobra rezultata u nizu dala krila igračima, ali ove sezone baš ništa ne ide i sad se upalo u jedan ozbiljan mentalni kanal. Šta god može poći po zlu, budi siguran da će poći.

Nisam neko ko se izvlači na sudije, ali ni dalje ne mogu probaviti crveni karton u momentima kad je visio gol u zraku, ne razumijem u kojem univerzumu bi neko ono protumačio kao start za direkt isključenje.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.

FORZA MILAN !

edoox
Kontakt:

Post Postao/la edoox » 03 mar 2025, 15:57

I ne treba nista dirati,jer upravo imamo znj trenera. Sreca se ukazala protiv Parme i Intera jer ta velika 4 boda ce biti,siguran sam, presudna za opstanak.

Znaci Marfijem zakon je za sve kriv :urnebes:

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 03 mar 2025, 18:09

Pa šta sad, dovesti mrtvog Tasotija i slične njemu? Šta ćemo dobiti s tim, osim još veći nered u svlačionici jer kako će tek ove primadone dočekati nekog nebitnog lika?

Yebi mu mater, sad je jednostavno kasno za bilo šta, kao posljedica onoga što se dešavalo ljetos. Sad ide brzo reprezentativna pauza, mislim da svima treba jedan reset i predah jer je količina baksuzluka i pehova nevjerovatna, uz sve ostale loše stvari koje su se sastavile.
Raspored iz januara/februara je bio prebrutalan i naporan, a ove mentalne amebe su tako nisko pale zbog nekoliko loših rezultata (kojeg su sami sebi skrojili na najgluplje moguće načine) da stvarno ne može gore i niže od ovoga.

Mada, mene je lično počeo boliti qurac za ovom sezonom tako da nemam namjeru da se više potresam oko bilo čega. Nemojte ni vi, nema svrhe. :zzz:

FORZA MILAN !

enzo777
Kontakt:

Post Postao/la enzo777 » 03 mar 2025, 19:33

Sinpos druže, i ja sam navijač Milana od doba mađioničara Dejana Savićevića.
Nažalost zadnji godina me ovaj bezobrazluk nervira. Nisam ja navikao na ovo da igraci imaju punu slobodu, da se zajebaju, da ih boli briga sto se ne trude na terenu. Bitno je da prime platu, a to sto navijači sjedaju u buseve/vozove/auta i plaćaju duplo skuplje karte da bi ih gledali, e to ih zaboli. Bitno je samo na kraju utakmice otići ispod tribine i dat pljesak navijačima.

U doba na koja sam ja navikao se ovo kažnjavalo. Ponavljam, silenzio stampa i zatvaranje ekipe u Milanello na par dana je znalo čuda donijet. Al kako to danas izvest kad su primadonne 18 sati online, I navečer rokaju PlayStation do 2 ujutro.

U zadnje vrijeme sam se pravo naživcirao, vrti mi se u mislima zašto im je ovo trebalo, i onda sam skontao: zašto meni ovo treba?

Evo 3 tekme nisam pogledao i milina, miran sam, uživam u danu. Shvatio sam da su mi moji živci draži nego ova banda u Milanu

ronaldo99
Kontakt:

Post Postao/la ronaldo99 » 03 mar 2025, 19:37

Tidzo produzio do 2030

E Boze

AjsKjub
Kontakt:

Post Postao/la AjsKjub » 03 mar 2025, 21:40

Ne gledam uopste zadnje 2 tekme, niti znam protiv koga su vise poslije Leccea (niti me vise interesuje iskr). Bude li ovo sa pogubljenim siptarom, velika mogucnost da i odje.bem i za iducu sezonu. Pa da se produzi ova pauza.
Znas da je lose kad ti pocne nesto uticati na mentalno zdravlje i privatni zivot. Pored toga sam se i cesto dizati u sitne sate a ove ostale sto su u 21h po centralno europskoj vremenskoj gledam s posla. Hajde sve to nekako kad ide fino ili kad ima nekog potencijala. Moze se sna kasnije nadoknadit. Ovo je definitivno mizernije nego bilo koji period banter ere. Osjetan boljitak u zivotu zadnjih par dana. Consi, Theo, Ibra i ko sve ne nek rade sta hoce.
Unico amore sei!
❤️🖤

Zenga
Kontakt:

Post Postao/la Zenga » 03 mar 2025, 23:36

milanist je napisao/la:
03 mar 2025, 00:33
Milan is in the 9th place in Serie A at this point of the season for the first time since season 2014/15 when Milan finished the season 10th with Pippo Inzaghi
Grozno. Nemam riječi, izgubiše dvije krucijalne utakmice protiv direktnih rivala, uz igru od koje ti dođe da sam sebe u oko ubodeš. Novi crveni, novi penal, novi poraz. Nakon greške Fonsece, nova greška Conceicao. Po CV-u prvi ozbiljniji trener nakon Allegrija, ali totalni raspad sistema. Cardinale idalje uči pravila fudbala, dok mašta o stadionu i evrićima, obrtajima :zzz:

Dati istim ljudima koji su napravili ovakve kardinalne greške, da donose nove odluke - je ravno samoubistvu. Milan kao Titanic, tone ka novoj banter eri :wtf:

Zenga
Kontakt:

Post Postao/la Zenga » 03 mar 2025, 23:45

enzo777 je napisao/la:
03 mar 2025, 19:33
Sinpos druže, i ja sam navijač Milana od doba mađioničara Dejana Savićevića.
Nemoj spominjati Savičevića života ti, dođe mi da plačem kad se prisjetim zlatne ere pa vidim ovakav Milan i na šta to liči ovih dana. Kaže Conceicao da u karijeri nije naišao na toskičan klub/okolinu kao Milan, riba dismr od glave. Samo tajpi svog zemljaka i trenerskog kolegu u Manchesteru, znaju i oni koju stvarčicu po tom pitanju. Koga god dovedu, svi propadnu, bili igrači ili treneri, nešto nam to poznato, hmm :hmmmmm:

muxa
Kontakt:

Post Postao/la muxa » 04 mar 2025, 04:38

Tačno da se čovek zapita ko je ovdje lud. Ljudi naprave toliko grešaka i ti njima pustis da biraju novog sportskog direktora. Nebi me čudilo da ostave Conseisao bez obzira kako završili sezonu.
Il Club più titolato al mondo!

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 04 mar 2025, 10:31

A čisto sumnjam da su to oni izabrali, a da nije direktiva sa čela kluba.

Mislim da je Tare malo podcjenjen SD, pravio je dobar posao sa Lazijem uz nikakav budžet. U svakom slučaju nam treba školovana i sposobna osoba za tu funkciju, ovaj trojac je promašaj.

FORZA MILAN !

Zenga
Kontakt:

Post Postao/la Zenga » 04 mar 2025, 11:05

Učinite svima uslugu i prodajte klub, jer vi veze nemate o fudbalu, držite se NFL-a i sl. gdje moneyball i Excel imaju svoje mjesto, za razliku od Serie A. Koga god da dovedu, SD ili trener, suđen je na propast - jer je Milan toksična sredina. Tare, Fabregas i sl. sve miriše na banter eru, nema tu nikakvog uspjeha. U najboljem slučaju top 4 borba, a u najgorem nešto poput ovoga sada, kanta za nabijanje za sredine tabele :nene:

edoox
Kontakt:

Post Postao/la edoox » 04 mar 2025, 14:57

Kylić došao u Milan da ga meće i partija :rol:
Sreća pa imamo strogog i autoritativnog trenera pa će ceh platiti neko tipa Camarda :lolno:
slika

celikmilan
Kontakt:

Post Postao/la celikmilan » 04 mar 2025, 23:33

Nakon Pavlovića Maignan je dobio suspenziju od jednog meča i novčano je kažnjen jer je valjda ružno pogledao sudiju. Samo u Serie A I samo protiv Milana.

ronaldo99
Kontakt:

Post Postao/la ronaldo99 » 05 mar 2025, 23:11

Eno Fonsecu suspendovase na 9 mjeseci, brat psihicki stradao u Milanu :)

enzo777
Kontakt:

Post Postao/la enzo777 » 07 mar 2025, 12:34

Kako divna partija Intera protiv Feyenoorda. Ljudi su ih ubili na De Kuip stadionu.
Razlika je u odbrani i sredini terena. U odbrani fino zatvaraju, Bastoni je 100x pametniji od Thea, Lautaro se vraća da pomogne. U sredini nema pametovanja vec ispucaj loptu, daj bližem svom, i gledaj da je lopta u tvojim nogama. Nabaci su išli u prostor na utrcavanje Lautara i Thurama a ne nabijanje na glavu.
Sve u svemu dokaz da mi stvarno nemamo pojma i da su nam igraci smeće, i ne žele da se trude.

Sezona je propala, vidimo se u septembru kad počne nova.
A rossoneri ako žele nešto da pokažu, nek napuste kompletno stadion a ne ulazit u 15toj minuti. Pokaži Karini kako izgleda prazan San Siro, a neka ljubavnice gledaju ove primadonne na terenu

Odgovori

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.