Sergej Barbarez - selektor Bosne i Hercegovine

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

NoDi80
Kontakt:

Re: Sergej Barbarez - selektor Bosne i Hercegovine

Post Postao/la NoDi80 » 03 mar 2025, 19:31

Saric 27 godina ima par utakmica turske lige i citav zivot drugoligas
Huseinbasic 23 godine vec i Europu igrao
Znaci Husenbasic ima vise utakmica prve lige nego Saric i Burnic zajedno
Burnic ni minute nema. Haha
Karic starter protiv Salzburga, a on Mujakica zove na beka
Bicakcic treceligas, Hajradinovic nikad nece biti igrac za nesto vise od Turske lige
Ovo Djakovac, Kulasin i tako to necu ni komentarisati
Ne mogu da vjeeujem da se slazem sa setom, husarom i bulicem :tokralju:

Sinoc brigada objavio bolji sastav nego barba spisak
Sad je kasno i vec je objavio, ali ako izgubi s 0 u Bukurestu i ako nas razvale od mene gubi podrsku
Ja se iskreno najvise nadam pobjedama i pozitivnim rezultatima
Toliko vise od mene na ovu temu “Spisak”
Sretno strucnom stabu i igracima
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)

DanijelTZ
Kontakt:

Post Postao/la DanijelTZ » 03 mar 2025, 19:41

slika
Palestina! Savez napolje! Ko ne skace mrzi Bosnu hej hej hej!

QUARTERBACK
Kontakt:

Post Postao/la QUARTERBACK » 03 mar 2025, 19:42

Mogli je napisao/la:
03 mar 2025, 19:30

Da je Mirso ne znam kako pogrijesio nikad ne smijes obicnu sponzu staviti ispred roditelja. Siguran sam da ce se i on kajati za koju godinu. Samo se nadam da nece snositi vece posljedice zbog svojih odluka. :yawn:

Ma mi nemamo nikakvu igru. Rumuni su tu negdje sa Madjarima koji su nas izdominirali u obe utakmice.
Jbg prevagnula je zelja za malo vrele picoke, odvojenog i neovisnog zivota od roditelja, mi znamo da je ona sponza, on ne zna to je razlika..

Pokeras nece saznati za pobjedu jos nekoliko mjeseci, ovaj jadni San Marino ce mu kupiti jos 6 mjeseci na klupi nazalost. :think:

Mogli
Kontakt:

Post Postao/la Mogli » 03 mar 2025, 19:47

QUARTERBACK je napisao/la:
03 mar 2025, 19:42
Mogli je napisao/la:
03 mar 2025, 19:30

Da je Mirso ne znam kako pogrijesio nikad ne smijes obicnu sponzu staviti ispred roditelja. Siguran sam da ce se i on kajati za koju godinu. Samo se nadam da nece snositi vece posljedice zbog svojih odluka. :yawn:

Ma mi nemamo nikakvu igru. Rumuni su tu negdje sa Madjarima koji su nas izdominirali u obe utakmice.
Jbg prevagnula je zelja za malo vrele picoke, odvojenog i neovisnog zivota od roditelja, mi znamo da je ona sponza, on ne zna to je razlika..

Pokeras nece saznati za pobjedu jos nekoliko mjeseci, ovaj jadni San Marino ce mu kupiti jos 6 mjeseci na klupi nazalost. :think:
Ma nije on nikakav izuzetak. Imas takvih slucajeva. Al obicno su to momci poput Marsala koje nikako ne ide sa zenama. On moze naci svaki dan drugu ako zeli. Moze ih i mlatiti kao Greenwood i opet nece biti problema.

Mozda bude neko bunkerisanje i onda na kontru ili iz prekida Dzekson zabije za 0-1 u Rumuniji. :yawn:

DeeWa
Kontakt:

Post Postao/la DeeWa » 03 mar 2025, 19:47

Ako nam je glavni problem Hadzikic, onda smo mi velesila.

Kolasinac se na spisku računa kao bek, a siguran sam da će u formaciji sa 5 nazad igrati stopera, što me dalje brine da ostajemo samo na Mujakicu kao nekoj alternativi koji će morati dobiti odredjenu minutažu, a svi znamo koliko je los.

Vraćanje hadzikadunica i na širi spisak je pokazalo da će on sigurno u budućnosti biti pozivan ako bude imao odredjen kontinuitet.
Možda nam se posreći, pa zamijeni Bicakcica na spisku u jednom trenutku.

Po mom nekom mišljenju solidan spisak.

Mujakić, Bičakčić i Šarić su prvi na redu po meni za ispadanje sa budućih spiskova, ali istovremeno se nadam da neće ni dobiti veliku minutažu u ovim utakmicama, pa da se to toliko neće ni osjetiti.

Mislim da nam je zaista naredni cilj da pokušamo pronaći nekog veznjaka kreativca poput Pjanića, pa čak i ako igra u lošoj ligi, samo da pokuša nešto da kreira.
Ponosni osvajač kupa virtualne sportsport.ba BHT Premijer lige u prvoj sezoni.

PasodelMar
Kontakt:

Post Postao/la PasodelMar » 03 mar 2025, 19:54

NoDi80 je napisao/la:
03 mar 2025, 19:31
Sinoc brigada objavio bolji sastav nego barba spisak
Sad je kasno i vec je objavio, ali ako izgubi s 0 u Bukurestu i ako nas razvale od mene gubi podrsku
Ja se iskreno najvise nadam pobjedama i pozitivnim rezultatima
Toliko vise od mene na ovu temu “Spisak”
Sretno strucnom stabu i igracima
Hajde sada reci onako iskreno, brat bratu, koji je ovo put po redu da Barbarez gubi tvoju podršku :rol:.

PasodelMar
Kontakt:

Post Postao/la PasodelMar » 03 mar 2025, 20:00

03 mar 2025, 19:07
Mogli je napisao/la:
03 mar 2025, 19:00
formacija 5-3-2
Tahirovic starter
Demirovic starter

Nemam velika ocekivanja od Pokerasa i bicu zadovoljan ako barem jednu od ove tri stvari ne uradi. Bilo kakav napredak je dobar. :yawn:
velika je sansa da ce trnokop i u repci da preseli na klupu, u klubu su prepoznali kakvu su fulu napravili :salut:
Ako pojačamo odbranu na račun Demirovica onda bi mogli pokušati nešto tipa 6-3-1 za početak :mrgreen:.

QUARTERBACK
Kontakt:

Post Postao/la QUARTERBACK » 03 mar 2025, 20:20

PasodelMar je napisao/la:
03 mar 2025, 20:00
Mogli je napisao/la:
03 mar 2025, 19:00
formacija 5-3-2
Tahirovic starter
Demirovic starter

Nemam velika ocekivanja od Pokerasa i bicu zadovoljan ako barem jednu od ove tri stvari ne uradi. Bilo kakav napredak je dobar. :yawn:
velika je sansa da ce trnokop i u repci da preseli na klupu, u klubu su prepoznali kakvu su fulu napravili :salut:
Ako pojačamo odbranu na račun Demirovica onda bi mogli pokušati nešto tipa 6-3-1 za početak :mrgreen:.
svakako vece sanse imamo u toj formaciji nego s trnokopom u ekipi, a nase sanse se broje u promilima :rol:

PasodelMar
Kontakt:

Post Postao/la PasodelMar » 03 mar 2025, 20:22

03 mar 2025, 20:20
PasodelMar je napisao/la:
03 mar 2025, 20:00

svakako vece sanse imamo u toj formaciji nego s trnokopom u ekipi, a nase sanse se broje u promilima :rol:
:rol: :rol: :rol:

Drum
Kontakt:

Post Postao/la Drum » 03 mar 2025, 20:48

Slabo pratim, al Huseinbasic je ipak morao biti prije Sarica na ovom primarnom spisku. Mada kontam da bez obzira na formu, Barbarez ima drugi rezon. Vjeruje da ce Saric ako zatreba preorati teren, igrao 5 ili 50 minuta.

Denis prije Mujakica kada god u svakom slucaju. Al zbog desavanja, u pitanju su zasluge. Vazna je Denisova spremnost da se vrati angazmanom. Inace ga uopste ne bi bilo. I to je najbitnije

Velika steta u vezi Kulenovica. Sve ostalo je palamudisanje i izmisljanje tople vode, a iste nema.

Trazili ste Memica, eto ga iz prve.

Trazeni u javnosti se pojavljuju na spisku kao nikada do sada.

Imamo novih igraca, koliko ih 5 selektora nije pozvalo u 10 godina.

Sada se mora ganjati prvi pozitivan rezultat. Rumunija je neugodna ciganija, al ni kod njih ne cvijetaju ruze.

Uzdam se i vjerujem u bod. Mnogo bi znacilo u trenutnim okolnostima.

Trenutna garnitura ima moju podrsku i danas. Al prvi cu biti razocaran ne vidim li bilo kakav iskorak protiv Rumuna.
Zadnja izmjena: Drum, dana/u 03 mar 2025, 21:30, ukupno mijenjano 1 put.

Horoz
Kontakt:

Post Postao/la Horoz » 03 mar 2025, 20:58

Toliko sranja oko Huseinbašića iz cvajte, koji je 6 utakmica rezerva i ne igra skoro nikako (moguće i povrijeđen).
Mujakića, oko kog palamude evo 20 stranica, a niko nije ponudio kvalitetniju opciju jer je nema. :crazy: Evo dajte ko je bolji i spremniji od Mujakića?

Hadžikadunić je s pravom u kazni za bezobrazluk i biće na spisku kad je odradi.

To su argumenti hejtera, koji bi hejtali i da je Janleta i Bieretha doveo.
Zadnja izmjena: Horoz, dana/u 03 mar 2025, 21:02, ukupno mijenjano 1 put.
“Dugotrajno robovanje i rđava uprava, mogu toliko unakaziti shvatanje jednog naroda, da mu se zdrav razum i sud potpuno izvitopere. Takav poremećen narod ne može da razlikuje, ne samo dobro od zla, nego i sopstvenu korist od očigledne štete.” - Pisac

<3 LiMes <3
Kontakt:

Post Postao/la <3 LiMes <3 » 03 mar 2025, 21:02

Horoz je napisao/la:
03 mar 2025, 20:58
Toliko sranja oko Huseinbašića iz cvajte, koji je 6 utakmica rezerva i ne igra skoro nikako (moguće i povrijeđen).
Mujakića, oko kog palamude evo 20 stranica, a niko nije ponudio kvalitetniju opciju jer je nema. :crazy: Evo dajte ko je bolji i spremniji od Mujakića?

Gojkovic je 3 klase ispred te krampe, ima ih 10 u nasoj ligi za klasu boljih, da ne nabrajam.
<3 NK Čelik <3 Manchester United <3 LA Lakers <3
Eric Cantona: "Falcao sada može na miru da umre, sretan jer je stigao na sam vrh fudbala. Poslije Uniteda postoji samo nizbrdica".

KarlMarx
Kontakt:

Post Postao/la KarlMarx » 03 mar 2025, 21:03

Selektor bi morao nekom na press-u pojasniti kako se poziva Tahirović, a ne poziva Bajraktarević, za obojicu se govorilo da su nosioci igre, i da se trebaju istrpiti. Izgleda da Tahirović se trpi, dok se Bajraktarević briše, nisu selektore ista pravila za sve, neko je izgleda jednakiji.

QUARTERBACK
Kontakt:

Post Postao/la QUARTERBACK » 03 mar 2025, 21:05

Za Huseinbasica mu niko i ne spocitava sto nije pozvan, problem je sto je pozvao losije igrace od njega pa automatski i nezvanje tog leptircica se cini kao greska.. da je zvao Hadziahmetovica nemam zamjerke sto se tice sredine, mada kad vidim da je Benjo i veceras odigrao 3 minute i taj poziv je upitan al kako ti kazes ima selektor pravo da vuce jednog igraca ako mu je qrcu cejf bez obzira igra li ikako i u kakvoj je formi :urnebes:

Horoz
Kontakt:

Post Postao/la Horoz » 03 mar 2025, 21:06

<3 LiMes <3 je napisao/la:
03 mar 2025, 21:02
Horoz je napisao/la:

Gojkovic je 3 klase ispred te krampe, ima ih 10 u nasoj ligi za klasu boljih, da ne nabrajam.
E pa to su otprilike argumenti koje koje koriste kritičari Barbareza. Ne sumnjam da je Muftić bolji od Zlomislića, a ako ima još koji domaći igrač u domaćoj ligi i on je bolji. :D
“Dugotrajno robovanje i rđava uprava, mogu toliko unakaziti shvatanje jednog naroda, da mu se zdrav razum i sud potpuno izvitopere. Takav poremećen narod ne može da razlikuje, ne samo dobro od zla, nego i sopstvenu korist od očigledne štete.” - Pisac

Orvel
Kontakt:

Post Postao/la Orvel » 03 mar 2025, 21:08

Ne ulazim previse na ovu temu ali posto se digla bura oko Muftica, kratko cu prokomentarisati. Svi vide da je decko ostecen i zaista jeste sto se tice toga da dobije motivaciju da jednog dana moze postati prvi golman reprezentacije.

ALI

Ne daj boze da Muftic stane na gol dok je barba selektor. O igrackim kvalitetama necu jer je trenutno selektor. A njegov nivo znanja u selektorskom/trenerskom svijetu jednak je njegovoj fudbalskoj karijeri u kadetima, dakle jos uvijek je na samom pocetku. Iz tog razloga je Mufticu u neku ruku i spasena karijera jer da stane medju stative ne bi mogao odbraniti koliko nam je ekipa suplja zbog pojedinih taktickih zamisli. Ruku na srce, da imamo igrace kao 2012, Kipar i Rumuniju sa ovim covjekom tesko da bismo dobili. Jedini nacin je borba, a ako je na to spala reprezentacija nek selektor bude Mulalic Sablja.

Realno, ovo je win win situacija. Svi mislimo ds ce eto barba nesto uspjeti, savez vidi da nece, mediji su mirni, navijaci vjeruju u proces. Win win za sve osim za reprezentaciju.

Mogli
Kontakt:

Post Postao/la Mogli » 03 mar 2025, 21:13

03 mar 2025, 21:05
Za Huseinbasica mu niko i ne spocitava sto nije pozvan, problem je sto je pozvao losije igrace od njega pa automatski i nezvanje tog leptircica se cini kao greska.. da je zvao Hadziahmetovica nemam zamjerke sto se tice sredine, mada kad vidim da je Benjo i veceras odigrao 3 minute i taj poziv je upitan al kako ti kazes ima selektor pravo da vuce jednog igraca ako mu je qrcu cejf bez obzira igra li ikako i u kakvoj je formi :urnebes:
Tahirovic je najveci misterij. Mogu shvatiti sto voli Katica, Mujakica i slicne sto idu glavom na kopacku. Ali Benjo se boji uci u duel i izgleda kao da ce se srusiti svakog trenutka na terenu. Evo toliko je dobar da ni u prosjecnom danskom klubu ne moze biti starter. A Pokerasu haman prvo ime sad diktira sastav. :yawn:

PasodelMar
Kontakt:

Post Postao/la PasodelMar » 03 mar 2025, 21:24

Mogli je napisao/la:
03 mar 2025, 21:13
03 mar 2025, 21:05
Tahirovic je najveci misterij. Mogu shvatiti sto voli Katica, Mujakica i slicne sto idu glavom na kopacku. Ali Benjo se boji uci u duel i izgleda kao da ce se srusiti svakog trenutka na terenu. Evo toliko je dobar da ni u prosjecnom danskom klubu ne moze biti starter. A Pokerasu haman prvo ime sad diktira sastav. :yawn:
Tahirovic je tu jer je Barbarezu cejf :urnebes:.

<3 LiMes <3
Kontakt:

Post Postao/la <3 LiMes <3 » 03 mar 2025, 21:27

Horoz je napisao/la:
03 mar 2025, 21:06
<3 LiMes <3 je napisao/la:
03 mar 2025, 21:02
Horoz je napisao/la:

E pa to su otprilike argumenti koje koje koriste kritičari Barbareza. Ne sumnjam da je Muftić bolji od Zlomislića, a ako ima još koji domaći igrač u domaćoj ligi i on je bolji. :D
Barbarez je kritikovan s razlogom, igrali smo lose. Mujagic ne bi trebao biti ni blizu sastava, pogotovo sto ga koristi kao lijevog beka, covjek to nije igrao posljednjih 10 godina, nema taj osjecaj za beka, cesto ispada, vidio si i sam, horor. Zasto ga ti toliko branis, to je vise simptomaticno nego nase kritike. Neka rodbina, sigurno 😀.
<3 NK Čelik <3 Manchester United <3 LA Lakers <3
Eric Cantona: "Falcao sada može na miru da umre, sretan jer je stigao na sam vrh fudbala. Poslije Uniteda postoji samo nizbrdica".

D97
Kontakt:

Post Postao/la D97 » 03 mar 2025, 21:30

Mislim da mozemo ugasiti reprezentaciju.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, Google Adsense [Bot], Meshko91 i 28 gostiju.