Po meni dosta raje posti, plus kasni termin jedine ove dvije opcije
WWin Liga Bosne i Hercegovine - posjeta 2024/25
Moderatori/ce: Monolog,ribery,_dreamer_,insider
-
KosevoZove
- Kontakt:
Re: WWin Liga Bosne i Hercegovine - posjeta 2024/25
Limvo te Rajvosa 🇱🇻🇱🇻
Ramazan, jako niska temperatura (0 stepeni C), čak najave kiše (nije je bilo).
- KONTRASVIH
- Kontakt:
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
A šta ti misliš šta bi mogao biti razlog?
Sigurno nam se javljaš sa Kariba ili neke druge egzotične destinacije pa nisi upratio da posjeta u BiH, ali i regionu, oscilira od utakmice do utakmice. Nema Koševo prosjek posjećenosti kao Signal Iduna Park pa da se neko iščuđava posjeti od 4.500 u martu, na najneuslovnijem stadionu u državi. I šta se to pruža na terenu, Bgt?
Biti srcem vezan, u tome leži snaga!
-
Tatamata1946
- Kontakt:
Pa bilo je taman 4500 hiljade, dobra procjena.
A po meni nije ni hladnoca razlog slabije posjete nego sto se raja odavno predala da cemo osvojiti titulu (nama je uvijek cilj samo titula bez obzira je li to realno) i dolaze samo oni standardni. Tesko je privuci one derbi navijace sve dok je velika bodovna razlika za prvim
A po meni nije ni hladnoca razlog slabije posjete nego sto se raja odavno predala da cemo osvojiti titulu (nama je uvijek cilj samo titula bez obzira je li to realno) i dolaze samo oni standardni. Tesko je privuci one derbi navijace sve dok je velika bodovna razlika za prvim
Ma vala nikakav interes za laganje. Svaku utakmicu kada je na Koševu bila pretjerana procjena sam pisao (što je većina utakmica). Sinoć je procjena takva da ne bih smio da se kladim da nije ni manje ni više. Bukvalno taman procjena. Može se diskutovati sa je i ti slabo i zašto je, ali recimo da sam siguran da nije bilo manje od 4100, ni više od 4800. Dakle, dobra procjena.KONTRASVIH je napisao/la: ↑03 mar 2025, 19:55![]()
![]()
Opet laganje i neznanje. Mislio sam da si jedan od realnijih sto se tice ove teme, al ocigledno ne mozete bez lazi cak i kad se pokusava biti “realan”
Teško je to opisati ali mislim da će ti svako potvrditi, npr sinoć na utakmici nekad oko 65 minute je zapuhao takav hladan vjetar, vjeruj da ne znam kako da objasnim bukvalno se treseš i nekoliko ljudi je otišlo nisu mogli izdržati. Dok poslje utakmice na Ciglanama koje su 500 metara niže tpg hladnog zraka i vjetra nema a nisam vidio troje djece na tribini i tako je oduvjek. Koga jednom tako propuše deset puta razmisli da li će sljedeći put doći.
Za rezultat i što pružaju na terenu raja nije zadovoljna, minimum što se očekivao je jedna pobjeda protiv želj.ili.zrin i ovih 3500 su čisti entuziasti koji su uvjek tu.
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.
Istok:KONTRASVIH je napisao/la: ↑03 mar 2025, 15:13Nije to tu negdje. Da je na Grbavici ovako uvecana posjeta ispisali bi 10ak stranica.
Sjever blizu 1000
Istok 1000cca
Zapad 1000-1500
Stop laganju![]()

Sjever:

Stop pjenjenju
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Kad ce prestati ovo blamiranje?NoProfit je napisao/la: ↑03 mar 2025, 21:13Istok:KONTRASVIH je napisao/la: ↑03 mar 2025, 15:13Nije to tu negdje. Da je na Grbavici ovako uvecana posjeta ispisali bi 10ak stranica.
Sjever blizu 1000
Istok 1000cca
Zapad 1000-1500
Stop laganju![]()
Sjever:
Stop pjenjenju![]()

HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
- GrbavicaHram1921
- Kontakt:
KONTRASVIH je napisao/la: ↑03 mar 2025, 21:48Kad ce prestati ovo blamiranje?NoProfit je napisao/la: ↑03 mar 2025, 21:13Istok:KONTRASVIH je napisao/la: ↑03 mar 2025, 15:13
Nije to tu negdje. Da je na Grbavici ovako uvecana posjeta ispisali bi 10ak stranica.
Sjever blizu 1000
Istok 1000cca
Zapad 1000-1500
Stop laganju![]()
Sjever:
Stop pjenjenju![]()
Kaze ovaj stop laganju, a ovaj stop penjanju
Opusti se sto si nervozan, normalno sam pitao, jer je bio prosjek 7/8k u prvom dijelu. Pa eto igrate poprilicno dobar fudbal.Herson je napisao/la: ↑03 mar 2025, 20:09A šta ti misliš šta bi mogao biti razlog?
Sigurno nam se javljaš sa Kariba ili neke druge egzotične destinacije pa nisi upratio da posjeta u BiH, ali i regionu, oscilira od utakmice do utakmice. Nema Koševo prosjek posjećenosti kao Signal Iduna Park pa da se neko iščuđava posjeti od 4.500 u martu, na najneuslovnijem stadionu u državi. I šta se to pruža na terenu, Bgt?
Fk Željezničar.
Ali penjanjuGrbavicaHram1921 je napisao/la: ↑03 mar 2025, 22:14
Kaze ovaj stop laganju, a ovaj stop penjanju![]()
Daj sklonite ga više sa foruma, dečko ni čitati ne zna. Ovo postaje previše neprijatno.
Navijači traže konkretne stvari, a to su trofeji, rezultati i evropski iskorak. Lijep fudbal nije među prioritetima. Previše nezadovoljstva, razočarenja i ogorčenja se akumuliralo u ljudima zadnjih godina. O Koševu je sve već ispričano hiljadama puta.Pablo11 je napisao/la: ↑03 mar 2025, 22:22Opusti se sto si nervozan, normalno sam pitao, jer je bio prosjek 7/8k u prvom dijelu. Pa eto igrate poprilicno dobar fudbal.Herson je napisao/la: ↑03 mar 2025, 20:09A šta ti misliš šta bi mogao biti razlog?
- GrbavicaHram1921
- Kontakt:
Herson je fakat kompleksna licnost , pokusaj zabavljaca koji nema h od humora , vrati se svojoj vukoyebini sine, a ne da gledas samo ko je kakvo slovo pogrijesio, i kao presmijesno? Nadmasio tupko i hordasaodnalena- i dusku ..Yebem ti vise malogradjane, nakotilo se pun grad, misle da je inn navijati za fks , posto je yebiga dosao u Sarajevo.. BRAVO TUPAVAC, naduvas nam se pelja
Istok Koseva prima 7 milja tako da je ovdje preko milje sigurno.
1300 mozda.
Ugl oko 4 milje je bilo sto je bas bas lose.
1300 mozda.
Ugl oko 4 milje je bilo sto je bas bas lose.
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
Ovo sa tekme od neki dan?
Fk Željezničar.
Stop pjenjenju
Stop penjanju
Stop penjanju
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.