Dobro je što je tako.
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Od takve nesorte i ne može čovjek očekivati drugačije uzore
Dobro je što je tako.
Dobro je što je tako.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
-
PiazzaGrande
lažni hrvati, lažni mostarci, vastaše, uzepeovci, hdz prćija, kabirijevci, mitomani, falsifikatori, fašisti....
Volim te bola'!
Volim te bola'!
- PrinceBobby18
- Kontakt:
nije sve u loptačkom umijeću. korištenjem ekstremiteta na drugaĉiji način manifestira se ono meni, običnom simpatizeru, bitno - glad za pobjedom.
https://www.youtube.com/watch?v=z-6VF47rlyQ
Podsjeticu da se za pozive na nasilje i veličanje krivičnih djela na našem forumu dobija isključenje.
- AjkulaCekicarka
- Kontakt:
Osim za četnici s grbavice, zemunci, itd.
To je dozvoljeno.
Sportski pozdrav.
MA HAJTE MOLIM VAS
Nije ni bila riječ o loptačkom umijeću, koje je, za naše uslove, neupitno. Radi se mentalnom sklopu i intelektu navedenih, koji savršeno odgovaraju primitivnoj svjetini koja im kliče.PrinceBobby18 je napisao/la: ↑04 mar 2025, 10:15nije sve u loptačkom umijeću. korištenjem ekstremiteta na drugaĉiji način manifestira se ono meni, običnom simpatizeru, bitno - glad za pobjedom.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
Admine nazivaju nas zemuncima kmeeeee 

- QUARTERBACK
- Kontakt:
gicko je papke pustio nadaleko zato i moze da radi ovo sve
https://www.klix.ba/sport/nogomet/aleks ... /250304055
https://www.klix.ba/sport/nogomet/aleks ... /250304055
Zadnja izmjena: QUARTERBACK, dana/u 04 mar 2025, 11:25, ukupno mijenjano 1 put.
hahahahaluckystrike je napisao/la: ↑03 mar 2025, 22:40Kako se postaje veličina: Dušan Bajević je prišao sudiji i poništio svoj gol
Je li i igrač veleža tražio sudca da mu da drugi karton jer je bio grub prema kolegi?
Kakvi su ovo patetični i lažnomoralni članci
Šta misliš, bi li bilo ovoliko članaka da je na istoj utakmici neki igrač Veleža uradio isti?
Kad spominješ ovo, reci da se i sa druge strane Radovan spominje.AjkulaCekicarka je napisao/la: ↑04 mar 2025, 10:39Osim za četnici s grbavice, zemunci, itd.
To je dozvoljeno.
Sportski pozdrav.
Sportski pozdrav.
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
-
duskajurisic1
- Kontakt:
Niko nije izmislio da vam je bio psiholog u klubu. To su tacne cinjenice.mnon46 je napisao/la: ↑04 mar 2025, 11:25Kad spominješ ovo, reci da se i sa druge strane Radovan spominje.AjkulaCekicarka je napisao/la: ↑04 mar 2025, 10:39Osim za četnici s grbavice, zemunci, itd.
To je dozvoljeno.
Sportski pozdrav.
Sportski pozdrav.
Jel moze neko od **** novinara da postavi ceferinu i vici pitanje oko sudjenja to je rak rana naseg fudbala,dzaba ti i tereni i infrastruktura i sve ako nemas sudjenje kako treba,dokaz tome je Banja luka i dolazak po 2-3 hiljade ljudi da gleda sampiona.
I ovi novinari bi mogli donijeti itekako doprinosa za boljitak bh fudbala,a ne da se samo raspisu na dan kradje nekog sudije.
I ovi novinari bi mogli donijeti itekako doprinosa za boljitak bh fudbala,a ne da se samo raspisu na dan kradje nekog sudije.
-
Direktorcic
- Kontakt:
i da upitaju, kaze Ceferin "evo Vico moze dati najbolji odgovor, on je tu sada vise i duze nego ja " i dobijes veliko nista, a taj novinar i novinarska kuca neku zabranu. Posao za SIPU, FBI, CIA i eventualno Europol,samo tako mozemo restartovati nesto. Ali ce i u toj prici pasti Vico prviEjnur je napisao/la: ↑04 mar 2025, 12:22Jel moze neko od **** novinara da postavi ceferinu i vici pitanje oko sudjenja to je rak rana naseg fudbala,dzaba ti i tereni i infrastruktura i sve ako nemas sudjenje kako treba,dokaz tome je Banja luka i dolazak po 2-3 hiljade ljudi da gleda sampiona.
- OldTownDistrict
- Kontakt:
Ma da suti ne talasaj nek ne pucaDirektorcic je napisao/la: ↑04 mar 2025, 12:29i da upitaju, kaze Ceferin "evo Vico moze dati najbolji odgovor, on je tu sada vise i duze nego ja " i dobijes veliko nista, a taj novinar i novinarska kuca neku zabranu. Posao za SIPU, FBI, CIA i eventualno Europol,samo tako mozemo restartovati nesto. Ali ce i u toj prici pasti Vico prviEjnur je napisao/la: ↑04 mar 2025, 12:22Jel moze neko od **** novinara da postavi ceferinu i vici pitanje oko sudjenja to je rak rana naseg fudbala,dzaba ti i tereni i infrastruktura i sve ako nemas sudjenje kako treba,dokaz tome je Banja luka i dolazak po 2-3 hiljade ljudi da gleda sampiona.
Nacija proroka.
....sve drugo će proći!
-
EastMadness
- Kontakt:
kako ti je klub lijepo cestitatao dan nezavisnosti pa si tako nervozanGoskGabela je napisao/la: ↑03 mar 2025, 13:50Tako je, isto transparente RA uzeli kamatari, droga bog zna pa prodali UZMEastMadness je napisao/la: ↑03 mar 2025, 13:02frajera prebili hrvati . Nema nikakve veze sa fudbalom. Droga , kamata , bog zna staGoskGabela je napisao/la: ↑03 mar 2025, 12:21
Isto se pitamo kod premlaćivanja dečka, kojem se za život bore.
Jel teško biti čovjek? Zašto šutnja 90% bošnjačkih medija?
Da je obrnuta situacija, zvonili bi na sav glas.
Zašto se ne oglašava sda u mostsru, df, sdp, sanel kajan?
Isto vrijedi i za drugu stranu, ista je matrica?
Ovom društvu nema spasa očigledno![]()
![]()
-
bordobijeli
- Kontakt:
Kme kmeAjkulaCekicarka je napisao/la: ↑04 mar 2025, 10:39Osim za četnici s grbavice, zemunci, itd.
To je dozvoljeno.
Sportski pozdrav.
Sta je Milorada, sto ne naredis sestricu da se povuce iz zajednickih institucije i "balijskog" Sarajeva 
- FKS -
- tutankamon1905
- Kontakt:
Postoje li malo detaljnije informacije o toj utakmici Velez-Sutjeska? Koje godine je to biloJugovina je napisao/la: ↑04 mar 2025, 11:22hahahahaluckystrike je napisao/la: ↑03 mar 2025, 22:40Kako se postaje veličina: Dušan Bajević je prišao sudiji i poništio svoj gol
Je li i igrač veleža tražio sudca da mu da drugi karton jer je bio grub prema kolegi?
Kakvi su ovo patetični i lažnomoralni članci![]()
![]()
![]()
Šta misliš, bi li bilo ovoliko članaka da je na istoj utakmici neki igrač Veleža uradio isti?![]()
PijaĆari su definitivno najveći majstori patetike.
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 20 gostiju.