Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Ovaj brkonja se sprda u ovom videu na racun onih koji su dobili otkaze. Pogresno se predstavlja u ovom videu.OldTownDistrict je napisao/la: ↑04 mar 2025, 12:30Covjek je ono sto je njegova masta. Ostalo je majmun.
Jedno je biti spreman i organizovan i pokazati svima a pogotovo Dodiku i co odlucnost i zajedništvo u odbrani Bosne u slučaju neželjenog scenarija što ja zagovaram a drugo ici pucati po RS. Ignore i nista ne raditi je floskula debila iz trojke jer nemaju nikakav drugi plan, niti su sposobni.napoleon72 je napisao/la: ↑04 mar 2025, 12:17Pumpaaaaaj![]()
![]()
![]()
@Avenija danima pozivas na neku reakciju i ustanak. Pa eto ustani i idi pucaj po RSu. Ovaj ignore s nase strane je najbolji moguci potez, nismo nasjeli na provokacije a Dodik sve vise gubi podrsku. I u NSRS ce uskoro izgubit vecinu. A sve to na stranu, NISTA NIJE POTPISANO, tehnicki gledano nijedan zakon nigdje nije ni objavljen ni usvojen.
Ma ne znam odakle da pocnem, tek sam ustosamoposmatram je napisao/la: ↑04 mar 2025, 13:02
Dvije laste ne cine proljece. Jos se amerikanci nisu dozvali, ali Alem polako mjenja plocu. Dobar znak.
Nije to nikakav ignor rade se stvari koliko vidim iza zavjese gdje je odavno i trebalo a ne lajati po tvu a privatno ici dodi u kahvanu Laktasi.avenija je napisao/la: ↑04 mar 2025, 13:05Jedno je biti spreman i organizovan i pokazati svima a pogotovo Dodiku i co odlucnost i zajedništvo u odbrani Bosne u slučaju neželjenog scenarija što ja zagovaram a drugo ici pucati po RS. Ignore i nista ne raditi je floskula debila iz trojke jer nemaju nikakav drugi plan, niti su sposobni.napoleon72 je napisao/la: ↑04 mar 2025, 12:17Pumpaaaaaj![]()
![]()
![]()
@Avenija danima pozivas na neku reakciju i ustanak. Pa eto ustani i idi pucaj po RSu. Ovaj ignore s nase strane je najbolji moguci potez, nismo nasjeli na provokacije a Dodik sve vise gubi podrsku. I u NSRS ce uskoro izgubit vecinu. A sve to na stranu, NISTA NIJE POTPISANO, tehnicki gledano nijedan zakon nigdje nije ni objavljen ni usvojen.
Šta se radi iza zavjese? Koje zavjese i ko radi?OldTownDistrict je napisao/la: ↑04 mar 2025, 13:24Nije to nikakav ignor rade se stvari koliko vidim iza zavjese gdje je odavno i trebalo a ne lajati po tvu a privatno ici dodi u kahvanu Laktasi.avenija je napisao/la: ↑04 mar 2025, 13:05Jedno je biti spreman i organizovan i pokazati svima a pogotovo Dodiku i co odlucnost i zajedništvo u odbrani Bosne u slučaju neželjenog scenarija što ja zagovaram a drugo ici pucati po RS. Ignore i nista ne raditi je floskula debila iz trojke jer nemaju nikakav drugi plan, niti su sposobni.napoleon72 je napisao/la: ↑04 mar 2025, 12:17
Pumpaaaaaj![]()
![]()
![]()
Ali evo sta je po tebi trebalo ili treba raditi pokazati itd.?
Da. Mene je najviše zbunio ovaj kvadratić pored pitanja.napoleon72 je napisao/la: ↑04 mar 2025, 10:05Pretpostavljam da se prekrizi visak krugova? Ono precrtaj/prekrizi. Jbt da se sad vratim u osnovu imam dojam da bih se jedva provukao.ArtemisFowl je napisao/la: ↑04 mar 2025, 09:59Kad smo već kod obrazovanja, koliko vas razumije šta se traži u ovom drugom zadatku? Zadatak je za djecu prvog razreda.
![]()
![]()
Kada se ne budes rolo mozda ti i objasnim a ovako tumaraj u mraku sta cu ti ja.MarcoBorriello je napisao/la: ↑04 mar 2025, 13:35Šta se radi iza zavjese? Koje zavjese i ko radi?OldTownDistrict je napisao/la: ↑04 mar 2025, 13:24Nije to nikakav ignor rade se stvari koliko vidim iza zavjese gdje je odavno i trebalo a ne lajati po tvu a privatno ici dodi u kahvanu Laktasi.avenija je napisao/la: ↑04 mar 2025, 13:05
Jedno je biti spreman i organizovan i pokazati svima a pogotovo Dodiku i co odlucnost i zajedništvo u odbrani Bosne u slučaju neželjenog scenarija što ja zagovaram a drugo ici pucati po RS. Ignore i nista ne raditi je floskula debila iz trojke jer nemaju nikakav drugi plan, niti su sposobni.
Ali evo sta je po tebi trebalo ili treba raditi pokazati itd.?![]()
Čas je samo jedan od primjera koje sam uzeo, model 45-15 je odličan. Posebno mi se sviđa što škola počinje u periodu od 9 do 9:45 te traje do 14 odnosno 14:45 (vjerojatno prilagođeno uzrastu djece, odnosno razredima). Pogotovo mi se saradnja sviđa, a ne konkurencija, Finci se vode citatom "Pravi pobjednici se ne natječu." Podržavam forsiranje boravka na otvorenom i fizičku aktivnost koju Finci itekako cijene, a možemo biti saglasni da nama svima to treba.Cauchy23 je napisao/la: ↑04 mar 2025, 09:24Ovo boldano, i u Finskoj cas traje 45 minuta!H8Z7 je napisao/la: ↑04 mar 2025, 00:19
Baš su stručni, najbolji dokaz je trenutno stanje društva. Furamo sistem ex yu, koji slijepo branimo iako jasno pokazuje da je zaostao. Finska je najbolji primjer kako se treba urediti obrazovni sistem. Pored toga ko pita nastavni kadar šta misli o tom programu? Dovoljno je samo uzeti tjelesni i zdravstveni odgoj, dva časa sedmično koji dobar dio djece ne radi. Tako slijepo prateći stručne ljude dolazimo da imamo djecu koja su pretila i nesposobna za život, što nas na kraju dovodi da imamo ovakvo stanje u društvu.
P.S. kao što rekoh, braniš sistem a koristiš riječ kojoj ne znaš značenje
https://www.enciklopedija.hr/clanak/dubioza
Slazem se da treba provesti reformu obrazovanja, ali 45 minuta cas, 15 minuta odmora izmedju casova u Finskoj!
Tako da ... Mozda ne treba kratiti casove zbog Ramazana?![]()
Sta pricaju komsije bootlickers? Predpostavljam da su se usutili ili sami sebe pokusavaju uvjeriti da nisu istine.alemsa je napisao/la: ↑04 mar 2025, 13:12Ma ne znam odakle da pocnem, tek sam ustosamoposmatram je napisao/la: ↑04 mar 2025, 13:02
Dvije laste ne cine proljece. Jos se amerikanci nisu dozvali, ali Alem polako mjenja plocu. Dobar znak.![]()
Glajza Trump do sad, vidjet cemo sta ce biti, ovo za tarife sam konto blef, jer ima taj obican da blefa kako bi izvuko sto vise moze ali nije.
@GG3
Vidis ti kako su Ameri najtolerantniji i po tom pitanjuSva djeca drugih religija imaju pravo (opravdanog) izostanka iz skole zbog religijoznog praznika, bio to bajram, Zidovima njihovo, pravoslavcima itd.
ne radi se nista iza zavjese,imali smo priliku kad je cio svijet bio kivan na rusiju,imamo priliku sad ,rijesiti to pitanje i spasiti drzavne institucije.OldTownDistrict je napisao/la: ↑04 mar 2025, 13:24Nije to nikakav ignor rade se stvari koliko vidim iza zavjese gdje je odavno i trebalo a ne lajati po tvu a privatno ici dodi u kahvanu Laktasi.avenija je napisao/la: ↑04 mar 2025, 13:05Jedno je biti spreman i organizovan i pokazati svima a pogotovo Dodiku i co odlucnost i zajedništvo u odbrani Bosne u slučaju neželjenog scenarija što ja zagovaram a drugo ici pucati po RS. Ignore i nista ne raditi je floskula debila iz trojke jer nemaju nikakav drugi plan, niti su sposobni.napoleon72 je napisao/la: ↑04 mar 2025, 12:17
Pumpaaaaaj![]()
![]()
![]()
Nisam rekao da je kod nas od nasih iko sposoban niti da se pitaju plaho cemu. Pitanje, kako je doslo do ovoga da dodi se sudi i osudi?relativizam je napisao/la: ↑04 mar 2025, 13:53ne radi se nista iza zavjese,imali smo priliku kad je cio svijet bio kivan na rusiju,imamo priliku sad ,rijesiti to pitanje i spasiti drzavne institucije.OldTownDistrict je napisao/la: ↑04 mar 2025, 13:24Nije to nikakav ignor rade se stvari koliko vidim iza zavjese gdje je odavno i trebalo a ne lajati po tvu a privatno ici dodi u kahvanu Laktasi.avenija je napisao/la: ↑04 mar 2025, 13:05
Jedno je biti spreman i organizovan i pokazati svima a pogotovo Dodiku i co odlucnost i zajedništvo u odbrani Bosne u slučaju neželjenog scenarija što ja zagovaram a drugo ici pucati po RS. Ignore i nista ne raditi je floskula debila iz trojke jer nemaju nikakav drugi plan, niti su sposobni.
nasi guzicari ne smiju strah ih izgubiti pozicije,volje ovako cekati medjunarodnu zajednicu i kad izgubis dio drzave reci morao si dati svijet tako htio kao sto se pravda i dejton
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.