Vico Zeljković
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: Vico Zeljković
Nikad nisam vidio manje zube kod odrasle osobe. 

-
- Kontakt:
Vico preko Ceferina lobira za Janelta da obuce dres nase reprezentacije 

👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Već je sređen19vendetta87 je napisao/la: ↑04 mar 2025, 20:06Vico preko Ceferina lobira za Janelta da obuce dres nase reprezentacije![]()

Moralan je samo onaj tko se drži morala bez straha od kazne i bez očekivanja nagrade.
- Simpatizer
- Kontakt:
Uskoro direktni prenosi svih utakmica Prve lige RS.
Vico, svjetski a nas!
Vico, svjetski a nas!

Sky sport je otkupio ekskluzivna prava za prenose Prve lige RS, ne znam ko će na nasem trzistu prenositi.Simpatizer je napisao/la: ↑08 mar 2025, 11:09Uskoro direktni prenosi svih utakmica Prve lige RS.
Vico, svjetski a nas!![]()
Vico i od mene cestitka, da malac ne bude retardiran kao cale mu 

S obzirom da mu je Dodik rod, tesko.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Ljudi moji, ovaj lik je meni najveća enigma u cijeloj zemlji. Kad priča o reprezentaciji stvarno čovjek stekne dojam da je iskren. A onda ga vidiš s dajdžom i skontaš da ne može biti iskren.
Da li je moguće da je istina negdje između?! I kakvi se to prebačaji dešavaju u njegovoj glavi?
Da li je moguće da je istina negdje između?! I kakvi se to prebačaji dešavaju u njegovoj glavi?
Da nije dobar u glavi ti dokazuje cinjenica da je se odrekao 2000 karata za bh. navijace protiv rumuna, koje od sutra idu u slobodnu prodaju samo za rumune, da bi u cetvrtak ipak nasi navijaci imali pravo da se docepaju ostatka karata, ako uopste ista i ostane do tad. Ko mu daje za pravo da dovodi takve odluke, samo sto je prodato jedva 100ak? On jedva ceka da nema navijaca, nit ikakve podrske. Drugim rijecima, zeli nam svima jednostavno zgaditi repku na sve nacine:231983 je napisao/la: ↑17 mar 2025, 22:16Ljudi moji, ovaj lik je meni najveća enigma u cijeloj zemlji. Kad priča o reprezentaciji stvarno čovjek stekne dojam da je iskren. A onda ga vidiš s dajdžom i skontaš da ne može biti iskren.
- sumnjivim dresovima
- odugovlacenjem nacionalnog stadiona
- zamazivanjem ociju lafo obnovljenih hibridnih terena
- uvodjenjem VAR-s kojim sudije ne znaju baratati
- dovodjenjem Barbareza kao trenera po principu "htjeli ste, eto vam sad" tj. u pogresnom vaktu
Ruku na srce, nije ni rahmetli Begic bio cist, ali on je bar sutio i mutio. A ovaj se prosipa kao dajdza mu i glumi nevinca. Samo sto nije rekao kako je politicko Sarajevo protiv njega i gradnje nacionalnog stadiona...
⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️
Covjek ima svoju ambiciju, dajidza ima svoj put on svoj, ipak je dajidza nije babo231983 je napisao/la: ↑17 mar 2025, 22:16Ljudi moji, ovaj lik je meni najveća enigma u cijeloj zemlji. Kad priča o reprezentaciji stvarno čovjek stekne dojam da je iskren. A onda ga vidiš s dajdžom i skontaš da ne može biti iskren.
Ranije sam rekao nekad, on krecuci se medju ljudima iz UEFE ocigledno pruza neki pravac za licni prosperitet, a to mu moze omoguciti samo kolko tolko uspjesno vodjenje saveza na cijem je celu.
Biti u UEFA-i makar kao delegat je bolje nego sto obicni smrtnik uopste moze predpostaviti, a izgleda da je njegova ambicija daleko veca
Tako da u vremenu kad je svima jasno da ce daji dani biti odbrojani pokusati da ga spasi kroz miniranje organizacije na cijem je celu znaci zatvorena vrata u daljoj karijeri sto bi bilo tesko za povjerovati da se dogodi tako inteligentnom i ambicioznom liku.
Sviđa mi se rezonovanje!BobRock je napisao/la: ↑17 mar 2025, 22:58Covjek ima svoju ambiciju, dajidza ima svoj put on svoj, ipak je dajidza nije babo231983 je napisao/la: ↑17 mar 2025, 22:16Ljudi moji, ovaj lik je meni najveća enigma u cijeloj zemlji. Kad priča o reprezentaciji stvarno čovjek stekne dojam da je iskren. A onda ga vidiš s dajdžom i skontaš da ne može biti iskren.
Ranije sam rekao nekad, on krecuci se medju ljudima iz UEFE ocigledno pruza neki pravac za licni prosperitet, a to mu moze omoguciti samo kolko tolko uspjesno vodjenje saveza na cijem je celu.
Biti u UEFA-i makar kao delegat je bolje nego sto obicni smrtnik uopste moze predpostaviti, a izgleda da je njegova ambicija daleko veca
Tako da u vremenu kad je svima jasno da ce daji dani biti odbrojani pokusati da ga spasi kroz miniranje organizacije na cijem je celu znaci zatvorena vrata u daljoj karijeri sto bi bilo tesko za povjerovati da se dogodi tako inteligentnom i ambicioznom liku.
U podneblju gdje ja zivim vazi izreka da ako se musko dijete ne baci na dajdzu da je ker. Vico ako bude pohvato Miletovih gena moze uspjet u zivotu samo da ne ide u krajnost bez povratka kako mu je ujko krenuo 

Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
Po cemu je enigma?231983 je napisao/la: ↑17 mar 2025, 22:16Ljudi moji, ovaj lik je meni najveća enigma u cijeloj zemlji. Kad priča o reprezentaciji stvarno čovjek stekne dojam da je iskren. A onda ga vidiš s dajdžom i skontaš da ne može biti iskren.
Rusitelj Bosne i sporta. Klasicno guranje borca otkad je na celu saveza, politika srba shs-a do danas, lazu sami sebe a ne da prestanu nama lagati.
Ne vjeruj srbinu ni kad ti poklone donosi

-
- Kontakt:
Ovdje baca s osmijehom na onog Zmaja od Šipova, bar po rasporedu zubaakisarajevo92 je napisao/la: ↑04 mar 2025, 17:59
omaklo mu se da se nasmije
mislio sam da je uvijek ozbiljan jer mrzi BiH, ali sad mi je jasnije

Za ove sto misle da dobro radi za bh fudbal, tereni, oprema, delegati, selektori sve sami kriminal i golemo "ugrađivanje", jedan teren kosta preko 2 mil., radove dobijale firme koje to naprave za 3 4 5 mjeseci, ustvari ne bi trebalo vise od mjesec. TERENI SU RAĐENI JER SE LAHKO A DOBRO MOZE UGRADITI, nema tu zelje za dobrobit loptanja u BIH!!! Oprema za reprezentaciju i skoro sve klubove iz rs je ista, prekinut ugovor s Adidasom, da bi se ove krpe koristile, jasno li je....
-
- Kontakt:
Ovo su price za babe, pa taj ga je i postavio u Borac poslije u savez, sutra da mu kaze nisi vise tamo i nece biti, u sve vjerujte ali nikako nemoj misliti da ova liga i reprezentacija napreduju, to mu je zadnja želja.BobRock je napisao/la: ↑17 mar 2025, 22:58Covjek ima svoju ambiciju, dajidza ima svoj put on svoj, ipak je dajidza nije babo231983 je napisao/la: ↑17 mar 2025, 22:16Ljudi moji, ovaj lik je meni najveća enigma u cijeloj zemlji. Kad priča o reprezentaciji stvarno čovjek stekne dojam da je iskren. A onda ga vidiš s dajdžom i skontaš da ne može biti iskren.
- Blackwargreymon
- Kontakt:
I do sad sam nekako smatrao da ima neki creepy izgled, ali nakon ove slike sa osmijehom sam definitivno jos vise uvjeren u to.
Ma znam sve, ali kako moze onako dobro glumiti kad dodje pred reprezentativce, e to me buni hehNeutral je napisao/la: ↑20 mar 2025, 08:19Po cemu je enigma?231983 je napisao/la: ↑17 mar 2025, 22:16Ljudi moji, ovaj lik je meni najveća enigma u cijeloj zemlji. Kad priča o reprezentaciji stvarno čovjek stekne dojam da je iskren. A onda ga vidiš s dajdžom i skontaš da ne može biti iskren.
Rusitelj Bosne i sporta. Klasicno guranje borca otkad je na celu saveza, politika srba shs-a do danas, lazu sami sebe a ne da prestanu nama lagati.
Ne vjeruj srbinu ni kad ti poklone donosi![]()