Serie A
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Serie A
Ovaj i dalje misli da Pipo Inzaghi vodi Inter, kakav lik 

There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
Ma lik je trol na kvadrat, najbolje ga ignorirat.
Nego Atalanta napravila 2 mega kiksa u zadnje 3 utakmice, da su tukli na papiru dvije lagane utakmice (Cagliari i Venezia) danas bi bili prvi.
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Ma oni bi ionako tesko do titule. To ce se odlucivat izmedju Napolia i Intera. Napolitanci su tu u igri samo zahvaljujuci Conteu i to je to. Atalanta, Juve pa i Lazio Viole i Bologna borba za preostala 2 mjesta koja vode u LP.
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
Roma
Svaka čast, ide borba za četvrto mjesto

Svaka čast, ide borba za četvrto mjesto
MANIJACI JUG 1987
MI SMO ONI ŠTO NE DAJU NA SVOJE!
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
Dresovi Milana kao neka afrička reprezentacija 

MANIJACI JUG 1987
Svaka cast Milanu kako uspijevaju uvijek jos goreg trenera dovesti od prethodnog. 

- UrbyEmanuelson
- Kontakt:
I pad je let
Musah živi od lopte
Ne znam samo sta treneri i klubovi vide u ovakvim igracima. I slijep vidi da nema napretka u njemu vise,da je to to i ti ga opet forsiras. Nista on ekipi ne doprinosi osim gresaka.
Nije on jedini ali eto,izdvaja se i veceras.

Musah živi od lopte

Ne znam samo sta treneri i klubovi vide u ovakvim igracima. I slijep vidi da nema napretka u njemu vise,da je to to i ti ga opet forsiras. Nista on ekipi ne doprinosi osim gresaka.
Nije on jedini ali eto,izdvaja se i veceras.
Ako Juventus pobjedi 5 ekipa unutar 8 bodova, bit ce zanimljiva zavrsnica 

Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Nevjerovatno mi je da je Roma ispred Milana nakon onakvog početka sezone.
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
- UrbyEmanuelson
- Kontakt:
Sve ok ali gledao sam protiv Lazio neki dan gdje su bukvalno drugo poluvrijeme bili bez prelaska centra,evo Napoli isti slucaj,pa ne moze se samo jedno poluvrijeme igrati.
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
Prvi na tabeli, najefikasnija ekipa u ligi, u LP prošli direktno u 1/8 finala, polufinale Kupa Italije... zamisli šta bi bilo da igraju oba poluvremena.
- Romagnoli13
- Kontakt:
Arsenal pokazuje kakva je rupa Juventus kad su ispali od prosječnog PSVa a Inter će pokazati kakva rupetina je Milan kad su uspjeli ispasti od osrednjeg Fejnorda.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Zaboravio si i Atalantu i Brugge. S tim što bih sačekao još malo s uzdizanjem Intera, nisu ni oni u sjajnoj formi zadnjih mjesec dana.Romagnoli13 je napisao/la: ↑04 mar 2025, 21:39Arsenal pokazuje kakva je rupa Juventus kad su ispali od prosječnog PSVa a Inter će pokazati kakva rupetina je Milan kad su uspjeli ispasti od osrednjeg Fejnorda.
juve nije rupa nego rupetina sa debilom na klupi.Romagnoli13 je napisao/la: ↑04 mar 2025, 21:39Arsenal pokazuje kakva je rupa Juventus kad su ispali od prosječnog PSVa a Inter će pokazati kakva rupetina je Milan kad su uspjeli ispasti od osrednjeg Fejnorda.
Bas me zanima kako ce se Inter pokazati protiv Leverkusena. Hoce li igrati fudbal ili ce biti samo defanziva.Romagnoli13 je napisao/la: ↑04 mar 2025, 21:39Arsenal pokazuje kakva je rupa Juventus kad su ispali od prosječnog PSVa a Inter će pokazati kakva rupetina je Milan kad su uspjeli ispasti od osrednjeg Fejnorda.
- JayCatwright
- Kontakt:
pa već su igrali protiv Leverkusena i nisu centra prešli dva puta u 90 minuta, Filipo Inzaghi se ubio samo za defanzivu realnoMogli je napisao/la: ↑05 mar 2025, 19:55Bas me zanima kako ce se Inter pokazati protiv Leverkusena. Hoce li igrati fudbal ili ce biti samo defanziva.Romagnoli13 je napisao/la: ↑04 mar 2025, 21:39Arsenal pokazuje kakva je rupa Juventus kad su ispali od prosječnog PSVa a Inter će pokazati kakva rupetina je Milan kad su uspjeli ispasti od osrednjeg Fejnorda.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.