RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
Re: RSD Velež Mostar

Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...
http://www.fkvelez.ba/...neda mi se opet kopirat, pa ev gledajte
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...
Za Mozak: To legendo, samo naprijed rođeni, stadion tek sada počinje ličiti na nešto, neče nas biti sramota ugostiti ekipe iz vana sa ovakvim vrapčićima. To upravo, valjda će i nikšić malo pogurati oko daljnje izgradnje. Nego što ne sijeku ono drvo, izgleda da smeta, hoće li postavljati novu zaštitnu ogradu na tribinu ReD Army -a?
- Titova-Juga
- Kontakt:
AlemC85 je napisao/la:Nego što ne sijeku ono drvo, izgleda da smeta, hoće li postavljati novu zaštitnu ogradu na tribinu ReD Army -a?
Neće se imat' raja đe hladit'
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
- Titova-Juga
- Kontakt:
MOZAK je napisao/la:![]()
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
A nu semaforaTitova-Juga je napisao/la:MOZAK je napisao/la:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
- Titova-Juga
- Kontakt:
MOZAK je napisao/la:A nu semaforaTitova-Juga je napisao/la:MOZAK je napisao/la:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ahaaa, ko u Nba dvoranama ahaha
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
MOZAK je napisao/la:![]()
A moćne makete stadiona, ma super ako se uradi sve što je planirano na istoj. Nego hoće li nikšić malo pogurati radove
Kako ste krenuli mogli bi jedan fin stadioncic napravit , jos samo da kakvu finu gostojucu tribinu napravite i onda bi bilo ko bombonjera 
Mi se ne furamo mi smo furka.
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...
Sve ce to Niksic pozlatiti, a Dzubur radi podlogu u SL. Vakat je vise i bio.
samo mostarski, samo bahato
Hvala burazeru, ma doći će to na svoje mjesto, barem je ovo naš stadion, pa ga ne može niko oteti. Da li fk sarajevo planira abd graditi svoj vlastiti stadion, bilo je govora prije 5 -6 godina na jednoj lokaciji u vogošći da se gradi, ako se ne varam.adnanhz je napisao/la:Kako ste krenuli mogli bi jedan fin stadioncic napravit , jos samo da kakvu finu gostojucu tribinu napravite i onda bi bilo ko bombonjera
Vidim lijepo napreduje, neka
valjda jednom budete imali dva 
Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA
Ma kakvi nema se para ni za kifleAlemC85 je napisao/la:Hvala burazeru, ma doći će to na svoje mjesto, barem je ovo naš stadion, pa ga ne može niko oteti. Da li fk sarajevo planira abd graditi svoj vlastiti stadion, bilo je govora prije 5 -6 godina na jednoj lokaciji u vogošći da se gradi, ako se ne varam.adnanhz je napisao/la:Kako ste krenuli mogli bi jedan fin stadioncic napravit , jos samo da kakvu finu gostojucu tribinu napravite i onda bi bilo ko bombonjera
Mi se ne furamo mi smo furka.
-
MostaracVelezovac
- Kontakt:
I danas imamo 2.Frutek je napisao/la:Vidim lijepo napreduje, nekavaljda jednom budete imali dva
Ako se napravi u Sjevernom Logoru stadion - imacemo 3. To sto je jedan otet - nemora znaciti da nije nas.
http://www.heroji.ba/midhat-hujdur/
Kako sam ja čuo, u sjevernom logoru se planira gradnja terena sa umjetnom travom, za veležovu omladinsku školu, to je tek početak. Vjeruj mi da će sarajevo kao i velež u budućnosti biti najjaču klubovi, polako, neće ovi vječno. Kako sam upoznat sarajevo se pokušava destabilizirati ali nema šanse.adnanhz je napisao/la:Ma kakvi nema se para ni za kifleAlemC85 je napisao/la:Hvala burazeru, ma doći će to na svoje mjesto, barem je ovo naš stadion, pa ga ne može niko oteti. Da li fk sarajevo planira abd graditi svoj vlastiti stadion, bilo je govora prije 5 -6 godina na jednoj lokaciji u vogošći da se gradi, ako se ne varam.adnanhz je napisao/la:Kako ste krenuli mogli bi jedan fin stadioncic napravit , jos samo da kakvu finu gostojucu tribinu napravite i onda bi bilo ko bombonjerajedino kakav seik il abramovic a to za vogoscu je samo jedna u nizu supljih maketa i planova, a sad malo me zbunjuje ta vasa prica za sjeverni logor onda sto se pravi ovaj stadion
Što spavate ovdje
Cuvari teme
Kako se tema čuva, haha, niko ne smije pomoliti sa ruznim slovom, a ne postom
Kako se tema čuva, haha, niko ne smije pomoliti sa ruznim slovom, a ne postom
Support Velez, It's logical! ★
Zamolio bi sve Velezovce ako posjeduju slika sa utakmice Velez-Dinamo Z 3:1 sa finala KMT da postave ili da mi posalju na pp.Samo da kazem da sam prisustovao toj utakmici i da je bilo nezaboravno.(Da nebi bilo prozivke isao sam sa bratom i sa dva rodjaka teskim Velezovcima).
Za vrijeme utakmice nosio sam sliku Semira iz svemira
.
Pa eto ako ko posjeduje kakvu sliku bio bi zahvalan.
Pozdrav.
Za vrijeme utakmice nosio sam sliku Semira iz svemira
Pa eto ako ko posjeduje kakvu sliku bio bi zahvalan.
Pozdrav.
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfini
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
@ Sekretaru, ja mislim da je Internet prepun toga. Pogledaj tu nesto: http://galerija.redarmy-mostar.ba/index.php?cat=2
Support Velez, It's logical! ★
- neutralan__
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 19 gostiju.