Arsenal
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
Odegard je odvratan od kada se vratio poslije povrede,njemu je Saka sve bez njega je qita obicna,al imam neki osjecaj da cw dati neki gol u drugom poluvremenu.
Realno vodimo jer smo zabili i ono sto smo trebali i ono sto nismo.
Cist crveni Skely-penal nikakav ali bolje i penal nego da smo ostali sa igracem manje .
Realno vodimo jer smo zabili i ono sto smo trebali i ono sto nismo.
Cist crveni Skely-penal nikakav ali bolje i penal nego da smo ostali sa igracem manje .
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Odegaard je kar.ina čitavu sezonu i dok je igrao Saka. Jednostavno, polufudbaler je postao i treba ga što prije šutnuti u neki Al-Bismillah.
Svakako ne mogu igrati i on i Saka i Nwaneri.
Svakako ne mogu igrati i on i Saka i Nwaneri.
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
Zabi ga haringa
Kao sto sam i rekao

Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Kako Nwaneri podsjeca na Messija kad trci sa loptom u nogama 
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
70min dobijamo karton radi odugovlacenja na 5-1
Kakva je to retardirana ideja?
Ovo sta imamo na terenu je sve,daj vadi trossarda i nwanerija nema ko drugi igrat naprijed ak ih netko skine
Kakva je to retardirana ideja?
Ovo sta imamo na terenu je sve,daj vadi trossarda i nwanerija nema ko drugi igrat naprijed ak ih netko skine
odegaardova najbolja tekma ove sezone, to govori dovoljno nazalost
msm svjestan sam da ovo ne ulazi protiv boljih golmana, ali treba nam bolji nego qrcinela koja je bio cijelu sezonu
msm svjestan sam da ovo ne ulazi protiv boljih golmana, ali treba nam bolji nego qrcinela koja je bio cijelu sezonu
- QUARTERBACK
- Kontakt:
samo ga i moze zabiti ovim amaterskim golmanima sto po sredini gola primaju 
Ti ko oni botovi sa EPL teme. Evo ja napisao da je zabio 800 golova i osvojio 5 titul LP
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Pa gdje smijes reci da momak ima dobru kontoelu lopte,sreca pa nismo pisali tamo jer bi nas napali kako ga je i veceras zamijenio Sterling
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Sudija ne vidi 3 korner na utakmici.
Sterling ne moze napraviti razliku ni na skolskom
Sterling ne moze napraviti razliku ni na skolskom
Rice brate smiri se malo pokidat ces se na 6-1
- QUARTERBACK
- Kontakt:
e cuj 7 a za vikend protiv uniteda necemo 1 moci uvaljati 
Kakav je ovo klub, za izucavanja
Zar ovaj Kabia nije mogao malu ući danas da vidi terena
-
MarcoBorriello
- Kontakt:
- feniksptica
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.