Zeljo - BoracCombattente87 je napisao/la: ↑05 mar 2025, 14:10Admine gasi forum do daljnjeg, ovo odavno više nije sportski forum !
Prognoza?
Zeljo - BoracCombattente87 je napisao/la: ↑05 mar 2025, 14:10Admine gasi forum do daljnjeg, ovo odavno više nije sportski forum !
Vraćeni?Mostarac12345 je napisao/la: ↑01 mar 2025, 11:21Je li moglo ljepse jutro svanut
Ramazansko jutro
Dan nezavisnosti jedine nam jedine
Aaaa iTRANSOVI VRAĆENI
Sta pricas ti? Pa kad se dogodilo to sve sto se dogodilo - bas su tad mediji zvonili na sav glas uz onog de.bila kajana. Pa nemas nijedan članak na klixu za ovo, a slavili su kad su moleri završili posao.RodjeniiBrato je napisao/la: ↑05 mar 2025, 12:15Medijski linc i propaganda ustasha i putara. Kakav Sandzak kakvi bakraci. Upadali su i oni i vezali momka lisicama pa se nije pisalo ovoliko po medijima. Kod Ere kad je belaj bio, momak je bio u komi vise dana pa se nije ovolika hampa digla, i nisu curila imena ovako kao sad.
Da se igra u nedjelju bio bi poprilično siguran u pobjedu Borca, ovako poslje Rapida, jedan dan odmora, moja prognoza je GG3+19vendetta87 je napisao/la: ↑05 mar 2025, 14:11Zeljo - BoracCombattente87 je napisao/la: ↑05 mar 2025, 14:10Admine gasi forum do daljnjeg, ovo odavno više nije sportski forum !
Prognoza?
Pa i igrate u nedjelju od 19.45hCombattente87 je napisao/la: ↑05 mar 2025, 14:19Da se igra u nedjelju bio bi poprilično siguran u pobjedu Borca, ovako poslje Rapida, jedan dan odmora, moja prognoza je GG3+19vendetta87 je napisao/la: ↑05 mar 2025, 14:11Zeljo - BoracCombattente87 je napisao/la: ↑05 mar 2025, 14:10Admine gasi forum do daljnjeg, ovo odavno više nije sportski forum !
Prognoza?
Debilu Putar ga je pogodio kamenom, sta bi izmislili da ne postoji jasan snimak. Mislis da je problem bio napisati imena minimum 30 ucesnika od tad? Ali pisite kad ste indijanci sta drugi da vam kazem. Samo ispadate smijesni kad krenete o navijackim stvarima pisat, ne ide to jesno sa drugim.Vasilije je napisao/la: ↑05 mar 2025, 14:16Sta pricas ti? Pa kad se dogodilo to sve sto se dogodilo - bas su tad mediji zvonili na sav glas uz onog de.bila kajana. Pa nemas nijedan članak na klixu za ovo, a slavili su kad su moleri završili posao.RodjeniiBrato je napisao/la: ↑05 mar 2025, 12:15Medijski linc i propaganda ustasha i putara. Kakav Sandzak kakvi bakraci. Upadali su i oni i vezali momka lisicama pa se nije pisalo ovoliko po medijima. Kod Ere kad je belaj bio, momak je bio u komi vise dana pa se nije ovolika hampa digla, i nisu curila imena ovako kao sad.
Vasi vašeg lika pogodili kamenom u glavu kod ere![]()
Odavno je obracun dilera. Al kuci nece bit pustenimostar_mo je napisao/la: ↑05 mar 2025, 10:24obračun dilera , nema veze s grupama, momci će biti pušteni kućitutankamon1905 je napisao/la: ↑04 mar 2025, 22:42Izlaze lagano imena heroja od neku vecerA bit ce ih jos, ova cetvorica su bili samo pijuni
Ja juče gledam, piše u subotu na rezultatima, sad vidim da je promjenjeno....FKSzuti je napisao/la: ↑05 mar 2025, 14:24Pa i igrate u nedjelju od 19.45hCombattente87 je napisao/la: ↑05 mar 2025, 14:19Da se igra u nedjelju bio bi poprilično siguran u pobjedu Borca, ovako poslje Rapida, jedan dan odmora, moja prognoza je GG3+![]()
zar nisu pusteni kuci, kako si tako slabo informisantutankamon1905 je napisao/la: ↑05 mar 2025, 14:30Odavno je obracun dilera. Al kuci nece bit pustenimostar_mo je napisao/la: ↑05 mar 2025, 10:24obračun dilera , nema veze s grupama, momci će biti pušteni kućitutankamon1905 je napisao/la: ↑04 mar 2025, 22:42Izlaze lagano imena heroja od neku vecerA bit ce ih jos, ova cetvorica su bili samo pijuni
![]()
Pjeeevam daaanu pjevaaam nocu.
Momak umal glavu izgubio jer nije zelio siptarima rec gdje su transparenti. Za mene nije vrijedno i granici sa debilizmom, al u drugu ruku herojski kad skontas da je s druge strane momak dao na tacni citavu povijest grupe
Suma sumarum, nek se Bogu pomole svi skupa da momak prezivi pa mozda i vide opet suncevu svjetlost i slobodu nekad jer je zasad "razbojnistvo", a ne pokusaj ubojstva
Ne moraš ići puno dalje od foruma. Pa ove Vjeverice, Gabele i slični, veze nemaju sa Mostarom i Ultrasima, a prvi su tu da brane. Možeš pišati po njihovim sredinama i klubovima danima, neće se javiti, samo pomeni Ultrase i Zrinski, u roku od jedne minute su tu. Utakmica Zrinski-Široki je imala potencijal da izraste u jedan od najvećih derbija u državi. Danas je to utakmica na nivou memorijalnog turnira, kako na terenu, tako i na tribinama. Derbi bez naboja nije derbi. Identično kao na političkoj sceni, gdje niko ne može i ne želi da se otrgne iz ralja HDZ-a.AllGunsBlazing je napisao/la: ↑05 mar 2025, 12:57Fazon je sto Hrvati ovo gledaju kao udar na njih. Kada ste skinuli Ultrase, to je bio udar na Hrvate, a ne udar na navijacku i rivalsku grupu. Kod nas su to navijaci i uvijek kazem takvi su navijaci, kod njih su to prvenstveno Hrvati. Dakle, Ultrasi=folklorno drustvo katolickog naroda Mostara.RodjeniiBrato je napisao/la: ↑05 mar 2025, 12:15Medijski linc i propaganda ustasha i putara. Kakav Sandzak kakvi bakraci. Upadali su i oni i vezali momka lisicama pa se nije pisalo ovoliko po medijima. Kod Ere kad je belaj bio, momak je bio u komi vise dana pa se nije ovolika hampa digla, i nisu curila imena ovako kao sad.
Nek je derbi Zeljo Sarajevo. Pa u istoj kući se navija i za Želju i Sarajevu a kamoli nešto drugo. Meni je drago pišati po ovim pijačarima jer su kontradiktorni na čelu sa vođom Kajanom. Zakuhali situaciju oko transparenata pa sad plaču i pravdaju se.Herson je napisao/la: ↑05 mar 2025, 14:33Ne moraš ići puno dalje od foruma. Pa ove Vjeverice, Gabele i slični, veze nemaju sa Mostarom i Ultrasima, a prvi su tu da brane. Možeš pišati po njihovim sredinama i klubovima danima, neće se javiti, samo pomeni Ultrase i Zrinski, u roku od jedne minute su tu. Utakmica Zrinski-Široki je imala potencijal da izraste u jedan od najvećih derbija u državi. Danas je to utakmica na nivou memorijalnog turnira, kako na terenu, tako i na tribinama. Derbi bez naboja nije derbi. Identično kao na političkoj sceni, gdje niko ne može i ne želi da se otrgne iz ralja HDZ-a.AllGunsBlazing je napisao/la: ↑05 mar 2025, 12:57Fazon je sto Hrvati ovo gledaju kao udar na njih. Kada ste skinuli Ultrase, to je bio udar na Hrvate, a ne udar na navijacku i rivalsku grupu. Kod nas su to navijaci i uvijek kazem takvi su navijaci, kod njih su to prvenstveno Hrvati. Dakle, Ultrasi=folklorno drustvo katolickog naroda Mostara.RodjeniiBrato je napisao/la: ↑05 mar 2025, 12:15Medijski linc i propaganda ustasha i putara. Kakav Sandzak kakvi bakraci. Upadali su i oni i vezali momka lisicama pa se nije pisalo ovoliko po medijima. Kod Ere kad je belaj bio, momak je bio u komi vise dana pa se nije ovolika hampa digla, i nisu curila imena ovako kao sad.
koji ti je nick na hb forumu da ti se smijemoVjeverica777 je napisao/la: ↑05 mar 2025, 14:38Nek je derbi Zeljo Sarajevo. Pa u istoj kući se navija i za Želju i Sarajevu a kamoli nešto drugo. Meni je drago pišati po ovim pijačarima jer su kontradiktorni na čelu sa vođom Kajanom. Zakuhali situaciju oko transparenata pa sad plaču i pravdaju se.Herson je napisao/la: ↑05 mar 2025, 14:33Ne moraš ići puno dalje od foruma. Pa ove Vjeverice, Gabele i slični, veze nemaju sa Mostarom i Ultrasima, a prvi su tu da brane. Možeš pišati po njihovim sredinama i klubovima danima, neće se javiti, samo pomeni Ultrase i Zrinski, u roku od jedne minute su tu. Utakmica Zrinski-Široki je imala potencijal da izraste u jedan od najvećih derbija u državi. Danas je to utakmica na nivou memorijalnog turnira, kako na terenu, tako i na tribinama. Derbi bez naboja nije derbi. Identično kao na političkoj sceni, gdje niko ne može i ne želi da se otrgne iz ralja HDZ-a.AllGunsBlazing je napisao/la: ↑05 mar 2025, 12:57
Fazon je sto Hrvati ovo gledaju kao udar na njih. Kada ste skinuli Ultrase, to je bio udar na Hrvate, a ne udar na navijacku i rivalsku grupu. Kod nas su to navijaci i uvijek kazem takvi su navijaci, kod njih su to prvenstveno Hrvati. Dakle, Ultrasi=folklorno drustvo katolickog naroda Mostara.
Ja samo laznjake udaram, pa ko se uhvatiMostarwolf1981 je napisao/la: ↑05 mar 2025, 14:32zar nisu pusteni kuci, kako si tako slabo informisantutankamon1905 je napisao/la: ↑05 mar 2025, 14:30Odavno je obracun dilera. Al kuci nece bit pusteni![]()
Momak umal glavu izgubio jer nije zelio siptarima rec gdje su transparenti. Za mene nije vrijedno i granici sa debilizmom, al u drugu ruku herojski kad skontas da je s druge strane momak dao na tacni citavu povijest grupe
Suma sumarum, nek se Bogu pomole svi skupa da momak prezivi pa mozda i vide opet suncevu svjetlost i slobodu nekad jer je zasad "razbojnistvo", a ne pokusaj ubojstva
kakvo je vrijeme u dojcland? nema ovakve ljepote sigurno ko ovdje, ugodnih 21°tutankamon1905 je napisao/la: ↑05 mar 2025, 14:41Ja samo laznjake udaram, pa ko se uhvatiMostarwolf1981 je napisao/la: ↑05 mar 2025, 14:32zar nisu pusteni kuci, kako si tako slabo informisantutankamon1905 je napisao/la: ↑05 mar 2025, 14:30
Odavno je obracun dilera. Al kuci nece bit pusteni![]()
Suma sumarum, nek se Bogu pomole svi skupa da momak prezivi pa mozda i vide opet suncevu svjetlost i slobodu nekad jer je zasad "razbojnistvo", a ne pokusaj ubojstva![]()
Kako je jak brat.FKSzuti je napisao/la: ↑05 mar 2025, 14:24Pa i igrate u nedjelju od 19.45hCombattente87 je napisao/la: ↑05 mar 2025, 14:19Da se igra u nedjelju bio bi poprilično siguran u pobjedu Borca, ovako poslje Rapida, jedan dan odmora, moja prognoza je GG3+![]()
Dobacili smo i mi vamo do 15, al dzaba kad nema ciganluka ko u MoMostarwolf1981 je napisao/la: ↑05 mar 2025, 14:45kakvo je vrijeme u dojcland? nema ovakve ljepote sigurno ko ovdje, ugodnih 21°tutankamon1905 je napisao/la: ↑05 mar 2025, 14:41Ja samo laznjake udaram, pa ko se uhvatiMostarwolf1981 je napisao/la: ↑05 mar 2025, 14:32
zar nisu pusteni kuci, kako si tako slabo informisan![]()
odavde se kvalitetniji laznjaci udaraju
Ja sam na bosanskim histerijama sa Jackom. Tamo je puno zanimljivijeMostarwolf1981 je napisao/la: ↑05 mar 2025, 14:40koji ti je nick na hb forumu da ti se smijemoVjeverica777 je napisao/la: ↑05 mar 2025, 14:38Nek je derbi Zeljo Sarajevo. Pa u istoj kući se navija i za Želju i Sarajevu a kamoli nešto drugo. Meni je drago pišati po ovim pijačarima jer su kontradiktorni na čelu sa vođom Kajanom. Zakuhali situaciju oko transparenata pa sad plaču i pravdaju se.Herson je napisao/la: ↑05 mar 2025, 14:33
Ne moraš ići puno dalje od foruma. Pa ove Vjeverice, Gabele i slični, veze nemaju sa Mostarom i Ultrasima, a prvi su tu da brane. Možeš pišati po njihovim sredinama i klubovima danima, neće se javiti, samo pomeni Ultrase i Zrinski, u roku od jedne minute su tu. Utakmica Zrinski-Široki je imala potencijal da izraste u jedan od najvećih derbija u državi. Danas je to utakmica na nivou memorijalnog turnira, kako na terenu, tako i na tribinama. Derbi bez naboja nije derbi. Identično kao na političkoj sceni, gdje niko ne može i ne želi da se otrgne iz ralja HDZ-a.
Trenutno korisnika/ca: amypitar, laszlo, TylerBurey i 26 gostiju.