Sve je kriv wirtz kad je promasio onaj zicer, to da je zabio bayern bi pobjedio 1:0
FC Bayern München
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: FC Bayern München
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
-
- Kontakt:
Nocas dari sve na terenu, idemo ih zgaziti!
Neka si ti njemu rekao, on je isto brkao Celtic i RengerseCrvenoCrnaArmija je napisao/la: ↑05 mar 2025, 04:10Popravio si pravopis, to je najbitnije. Još samo da malkice smanjiš pametovanje i bahatost, i biće to u redu.
Feynoord, PSV, isti ****. Sramota. Holandska liga…

No, neće na dobro dok ovaj iznad viče juriš

Ubi Concordia, Ibi Vicktoria
Nisam gledao utakmicu Bayerna od Celtica, nadam se da mi veceras nece upropastiti ostatak ove sedmice, naprimjer da neko dobije crveni karton kao u kupu.
Kad smo vec kod kartona, nadam da su nasi naucili nesto u igranju s njima, vidim gosti imaju cak 5 opasnosti od suspenzije u revansu ukljucujuci Garciu, Andricha, Frimponga, Xhaku i Wirtza, dakle kostur ekipe bi im mogli izbit veceras. Dok kod nas Sane i Gnabry igraju pod opasnosti od suspenzije, sto u konacnici nama ne bi nista promijenilo u revansu.
Kad smo vec kod kartona, nadam da su nasi naucili nesto u igranju s njima, vidim gosti imaju cak 5 opasnosti od suspenzije u revansu ukljucujuci Garciu, Andricha, Frimponga, Xhaku i Wirtza, dakle kostur ekipe bi im mogli izbit veceras. Dok kod nas Sane i Gnabry igraju pod opasnosti od suspenzije, sto u konacnici nama ne bi nista promijenilo u revansu.
Hajde Vincente daj nam jedan takticki masterclass veceras, ovo ti je najveci ispit u karijeri.
3:0 za nas
3:0 za nas

Rupamecano igra, a bit ce sou.
-
- Kontakt:
Najzvučnija utakmica dosadašnje sezone, nadam se da možemo izvući pobjedu, makar i minimalnu. Xabi je njihov talisman, najjače oružje za sada i dalje neporažene protiv Bayerna.
Vincent izveo naš najjači sastav, svi su na okupu. Ovogodišnji format Lige Prvaka pružio nam je šansu nakon loših rezultata(u gostima), da se borimo u osmini finala. Ovaj put nemamo prava na grešku, nadam se da ćemo upravo večeras pružiti najbolju partiju u sezoni
Vincent izveo naš najjači sastav, svi su na okupu. Ovogodišnji format Lige Prvaka pružio nam je šansu nakon loših rezultata(u gostima), da se borimo u osmini finala. Ovaj put nemamo prava na grešku, nadam se da ćemo upravo večeras pružiti najbolju partiju u sezoni
Eh nekad je njemački protivnik u LP značio zagarantovan prolaz, a vidi sad ne znaš na čemu si protiv Neverkusena.
ovo je pravi test za kompanija, da vidimo je li ista naucio, za ispadanje cu ga kriviti osim ako ne budemo fulali neke zicere
-
- Kontakt:
2:0 lagano 

I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
HAJMOOO… jako od prve sekunde… najbolji sastav, samo šteta za Pavlovića, ako budem morao gledati onu brklju diživjeću nervni slom 
-
- Kontakt:
Pa tako je…
Kako jednostavno, bravo Olise i Kane
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
-
- Kontakt:
Jaaooo crncaaaaaaaa
- Centre forward
- Kontakt:
Kakvi hajvani u odbrani, šenico.
05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
-
- Kontakt:
Najgluplji igrač u historiji Bayerna - Rupamecano
I am not yet born; O hear me.
-
- Kontakt:
Sve im svira, svaki kontakt-faul…
- Centre forward
- Kontakt:
Garantujem životom da na mega turniru u Par Selu ima boljih defanzivaca od njega.
05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
11-0-0 Rekordmeister
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.