Liverpool FC

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo

Da li vjerujete u Kloppa i rebuilding?

1. Da
54
54%
2. Ne
46
46%

Ukupno glasova: 100

nerkolfc
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la nerkolfc » 27 feb 2025, 18:32

slika

Jedva cekam vidjeti pravu proslavu

Arvid
Kontakt:

Post Postao/la Arvid » 27 feb 2025, 21:52

Znao sam da će nas neka tragedija zadesiti ovom titulom, valja hvatati stream iz rovova u maju

lažem, ide neki refjudži u Liverpool :opaopa: :opaopa:
I found freedom. Losing all hope was freedom.

nerkolfc
Kontakt:

Post Postao/la nerkolfc » 27 feb 2025, 22:10

Arvid je napisao/la:
27 feb 2025, 21:52
Znao sam da će nas neka tragedija zadesiti ovom titulom, valja hvatati stream iz rovova u maju

lažem, ide neki refjudži u Liverpool :opaopa: :opaopa:
Neces nas valjda ostavit? Ne znaju srbi pucati ne boj se

gaston
Kontakt:

Post Postao/la gaston » 28 feb 2025, 14:02

Sta ovo ne može Prime Video preko VPN-a, kako će se odgledat ovaj serijal :think:
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!

"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"

johnw1ckk
Kontakt:

Post Postao/la johnw1ckk » 28 feb 2025, 15:08

ako neko nadje kakav ilegalni sajt za streamanje serija a da ima 'doubters to believers' sibnite ovdje link zivi bili

Arvid
Kontakt:

Post Postao/la Arvid » 28 feb 2025, 16:04

Imaš free trial na Primeu, registruj se i dajgle :mrgreen:

FieldsOfAnfieldRoad
Kontakt:

Post Postao/la FieldsOfAnfieldRoad » 28 feb 2025, 16:24

Liverpool FC have confirmed that Doubters to Believers Liverpool FC: Klopp’s Era will be available on Amazon Prime Video in the Nordics and the Benelux in Europe – so that would be Denmark, Finland, Sweden, Iceland, Norway, Belgium, the Netherlands and Luxembourg.

It's not yet clear where else in Europe the series will arrive, but we'll update you when we know.
Nadjeno na techradar.com

Bilo kako bilo, ovo ce biti poslastica pogledati, kad god se mogne, jel :D
Jedva cekam!

gaston
Kontakt:

Post Postao/la gaston » 28 feb 2025, 17:18

Arvid je napisao/la:
28 feb 2025, 16:04
Nije do Primea, vec nema za nase zemlje, a ne daju preko VPNa. :mrgreen:

Koliko im je lopti dao na nogu/glavu, a koliko su još istih promašili. :tokralju:
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!

"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 28 feb 2025, 17:52

FieldsOfAnfieldRoad je napisao/la:
28 feb 2025, 16:24
Liverpool FC have confirmed that Doubters to Believers Liverpool FC: Klopp’s Era will be available on Amazon Prime Video in the Nordics and the Benelux in Europe – so that would be Denmark, Finland, Sweden, Iceland, Norway, Belgium, the Netherlands and Luxembourg.

It's not yet clear where else in Europe the series will arrive, but we'll update you when we know.
Nadjeno na techradar.com

Bilo kako bilo, ovo ce biti poslastica pogledati, kad god se mogne, jel :D
Jedva cekam!
Ko da se nas to tiče, uvijek ima načina za gledati :kafa:
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

johnw1ckk
Kontakt:

Post Postao/la johnw1ckk » 28 feb 2025, 20:03

Arvid je napisao/la:
28 feb 2025, 16:04
fakat? hvala puno, pokusao sam al vidim da nema za nasu lokaciju..
ako nekome jos treba, nasao sam na twitteru epizode, skinite ih sebi na telefon/pc i gledajte kad god hocete, samo morate biti brzi dok ne udare copyright
https://x.com/Killilfc

nerkolfc
Kontakt:

Post Postao/la nerkolfc » 01 mar 2025, 07:47

Zaniolo2
Kontakt:

Post Postao/la Zaniolo2 » 01 mar 2025, 08:53

Zaniolo2 je napisao/la:
10 feb 2025, 08:21
Sad kreće prava borba, ovih narednih pet utakmica.
Eve (A)
Wolv (H)
A.Villa (A)
Man.City (A)
Newcastle (H)

S koliko bodova bi vi bili zadovoljni?

Ja mislim da bi tri pobjede i dva remija bili potpuno ok.
Četiri pobjede su premija, s obzirom da sve ovo igramo u 15 dana.
Evo i mene nakon dvije sedmice. Na kraju je i bilo ovako kako sam i mislio, to bi trebalo da je dovoljno.

Kakav rolerkoster u 7 dana. Prvo Aston Villa, nakon utakmice sam bio toliko razočaran i odmah su mi se vratile slike iz finiša prošle sezone (pogotov C.Palace kući) gdje smo mentalno zakazali i pitao sam se je li moguće da će nas mentalna blokada koštati titule čak i kad je konkurent Arsenal (vidljivo je da to nije ista ekipa Arsenala iz prošle i pretprošle sezone i da nešto ne štima).
Doslovno 3 dana nakon A.Ville nisam ni s kim mogao normalno progovorit. :urnebes:

Pobjeda West Hama na Emiratesu me smirila, ali još uvijek nisam bio siguran. Naša pobjeda na Etihadu je značila da je vjerovatno sve gotovo, a pobjeda protiv Newcastlea je bila kao neka potvrda.

Ovo je skoro nemoguće ispustit (ili napravit dramu od ovog) čak i za nas. :mrgreen:

Szobo je uletio tačno kad treba. Macca i Graven standardno dobar doprinos. Lijeva strana(Robo/Tsimi) mogla bi nas koštat završnice Lige Prvaka. Ni Trent nema neki doprinos. Zadnju dobru utakmice odigrao je protiv West Hama kad je ušao s klupe i imao odličan impact na utakmicu. Ima još ona asistencija protiv Brentforda (nakon odbijene lopte).
Endo je profesionalac kakvog nigdje nema!
Diaz je napokon bio dobar u nekoj utakmici. Mislim, zalaganje mu je uvijek jača strana, ali decision making često užasan.
Jota također postaje bolji (bar tako ja primijetim) što je neophodno ako hoćemo da napadnemo i Ligu Prvaka.
Nadam se da će i Gakpo ostati u dobroj formi nakon ovih manjih problema sa povredom.
Salah je ove sezone nešto ponajbolje što se desilo klubu u zadnjih X sezona. Kad se sjetim da sam ga zvao 'egipatska kokoš' kad je tek došao u klub. :crazy:

Idemo u srijedu možda riješit sve u prvoj utakmici.

Arvid
Kontakt:

Post Postao/la Arvid » 02 mar 2025, 14:00

Treba uvijek ispadati odma iz ovog FA Kupa.

Zaniolo2
Kontakt:

Post Postao/la Zaniolo2 » 03 mar 2025, 09:17

Arvid je napisao/la:
02 mar 2025, 14:00
Treba uvijek ispadati odma iz ovog FA Kupa.
Kad vidim ko je ostao trenutno u njemu, nisam baš siguran u to što si napisao.
A u ovakvoj situaciji kakva je trenutno, ono ispadanje me nije ni dirnulo.
Baš moraš imati široku ekipu da bi sve 4 trofeja napao.

FieldsOfAnfieldRoad
Kontakt:

Post Postao/la FieldsOfAnfieldRoad » 04 mar 2025, 12:59

7 dana odmora, regeneracije, prikupljanja energije za zavrsnicu sezone. Dugo u ovom kljucnom periodu nismo imali ovaj luksuz ili, bar se ja ne sjecam da jesmo...

Ovaj mogao bi biti kljucan u potjeri za sva tri trofeja, prvi nadohvat ruke vec za 12 dana.

Sto se tice Lige prvaka, ulazimo odmorniji u duel. PSG, po meni, ove sezone dosta kompaktan, raspucan, dosta igraca u formi. Normalno da igraju francusku ligu, da konkurencija nije jaka kao u EPL, ali mislim da to nije razlog da se podcijene. Istina, ove sezone su u LP izgubili od Atletica, Arsenala i Bayerna i normalno, nekom logikom, trebali bismo proci.

Ali i dalje nekako ne mogu da ne budem preoprezan sa predikcijom ovog dvomeca. Velika prednost je pak sto se druga tekma igra kuci, tu ce publika da igra ogromnu ulogu.

Sutra se nadam dobrom rezultatu, te minimalno jednom X-u :)

jasonstatham
Kontakt:

Post Postao/la jasonstatham » 05 mar 2025, 02:39

Mislim da uopšte nije loše što je Arsenal odigrao kako je odigrao, iako će ovim uzvrat biti čista formalnost čime imaju luksus da mogu odmoriti igrače.
Treba ih shvatati ozbiljno i takvim pristupom nastaviti dalje dok i matematički ne bude gotovo.
Sutra kako bude. Ionako će ona odlučujuća biti naredne sedmice.
Prefiero estar en la tumba en Colombia que en una celda de la cárcel en Estados Unidos.

Venom
Kontakt:

Post Postao/la Venom » 05 mar 2025, 16:55

Sta mislite da li veceras idemo bez klasicne devetke kao protiv Citiya? Po meni bi to bila bolja opcija, prvenstveno iz razloga sto je najveca snaga ovog PSG-a vezni red. Ono sto nam jos moze ici na ruku je sto oni u vezi imaju odlicne tehnicare i znalce, ali fali im fizike. Tu pogotovo Graven i Szobo, pa i Macca imaju prednost.

Nadam se da cemo uspjet uspostavit kontrolu i strpljvio sacekati svoju priliku, nema potrebe da igdje zurimo.
Srce, čast i ponos!

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 05 mar 2025, 19:46

slika
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

scorpy
Kontakt:

Post Postao/la scorpy » 05 mar 2025, 20:51

Ima li tko kakav link za mobitela da gledam utakmicu. Na poslu sam

Odgovori

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.