Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: insider
Re: Chat
Dobri narode, laku noc....

ZABORAVITI NECEMO , OPROSTITI NEMOZEMO
....:::::...SREBRENICA 11.07.1995...:::::......
....:::::...SREBRENICA 11.07.1995...:::::......
Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaajjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
- Los_Blanos2
- Kontakt:
jesi stao na pickuLBJ MVP je napisao/la:Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaajjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj
El mejor club del siglo XX Real Madrid C.F.
Raul artista siempre madridista
FK Željezničar
Podrška Papetu
Raul artista siempre madridista
FK Željezničar
Podrška Papetu
Dobro ugazioLos_Blanos2 je napisao/la:jesi stao na pickuLBJ MVP je napisao/la:Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaajjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Radni narode Bosne i Hrecegovine odo spavat budite mi pozdravljeni
Analiticar_3 stupa na scenuAnaliticar_3 je napisao/la:Dobro jutro...Evo i mene...Kako ste vi?
Jestel se naspavali?
BHF Bosanska Krajina!
de mi reci gdje je ahmo ne spominjes ga viseAnaliticar_3 je napisao/la:Mislim da cu doci do br 6, al nema veze......mozda administratori spavaju.....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Kad macka nema, misevi kolo vode...Ma znam ko me i izbacuje, bas zeli da me naljuti a to ne valja...
BHF Bosanska Krajina!
Zao mi Ahme jbt, al de stas kad je sudjeno sudjeno jeAnaliticar_3 je napisao/la:Sa Ahmom sam posuo novogodisnju pizzu.....![]()
![]()
Sad sam sebi kupio majmuna, zove se Munib....
A Muniba si direktno iz zatvora kupio pretpostavljam? Samo pazi da ga ne vrate nazad.
BHF Bosanska Krajina!
Zajebavamo se po školiPuma je napisao/la:Inace, sta radite osim sto se kladite i opijate
Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA
Eh danas sam dobio znak od Boga. Vracam se iz skole, i tako prolazim najmanje 4-5 rumunskih cigana sto prose. Jedino im dadnem kad malo popijem, pa se nesto smilujem. Ali eto danas je bila neka stara baba sto prosi, kisa pada ko iz kabla a ona sjedi vani, i rekoh, hajde dat cu nesto. Dao sam 10 kruna, znaci oko 2,5 KM. I malo kasnije svratim u shopping centar, kad me odjednom zaboli stomak da Bog sacuva. Leti do WC-a, a tamo pise "WC 10 kruna". Trazim po dzepovima ko lud, ali krune ni za lijeka, samo kartica. Katastrofa.
Sta je pisac htio rec? Nikad ne dajte pare prosijacima.
Danasnja lekcija je gotova.
PS: Nisam se usro, izdrzao sam do kuce. Ali sam trcao ko Usain Bolt.
Sta je pisac htio rec? Nikad ne dajte pare prosijacima.
Danasnja lekcija je gotova.
PS: Nisam se usro, izdrzao sam do kuce. Ali sam trcao ko Usain Bolt.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
E konacno krenule i prave vrucine,imal' kod vas toga? 
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
-
Samo F.K.S !!
- Kontakt:
Nema to samo kod vas imaDevil je napisao/la:E konacno krenule i prave vrucine,imal' kod vas toga?
- legenda reala
- Kontakt:
kod nas vjetar i kiša se nagoni ima i suncaDevil je napisao/la:E konacno krenule i prave vrucine,imal' kod vas toga?
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- neutralan__
- Kontakt:
Ako bi neko imao link gdje mogu citati lektiru na netu neka ostavi bio bi mu zahvalan.
FK Budućnost Banovići 1947 Ljumani 1988
Od nedelje ne mogu da sjednem koliko me ovi hemoroidi bole u pm
Jel neko fasovo ikad ? Kad ce ovo gowno prestat
Jel neko fasovo ikad ? Kad ce ovo gowno prestat
- King Kenny
- Kontakt:
Hahahahaha....Samo F.K.S !! je napisao/la:Nema to samo kod vas imaDevil je napisao/la:E konacno krenule i prave vrucine,imal' kod vas toga?
Ljubav prema crveno-crnoj boji ~Fk Sloboda~ ~Ac Milan~
YNWA!
YNWA!
- BH_Patriot
- Kontakt:
.
Zadnja izmjena: BH_Patriot, dana/u 31 dec 2013, 14:35, ukupno mijenjano 1 put.
NE DAJ SE BOSNO !!
- King Kenny
- Kontakt:
Probaj nadogradit il nesto,il izvadi ako nije u estetskoj zoni i ako je vec toliko pokvaren da se ne moze popravit ,najbolje odes kod nekog iskusnog zubara nek ti da savjet.BH_Patriot je napisao/la:Ljudi, slomio mi se kutnjak, dakle okolo je sav otisao, znaci dole korijen ostalo, i okolo poprilicno slomljen. Prije bio pokvraen, jos dobijem lakat na nogometu, pa otiso u pm. Jel ce se morat vadit citav zub, i novi stavljat
Ljubav prema crveno-crnoj boji ~Fk Sloboda~ ~Ac Milan~
YNWA!
YNWA!
ja kad god udjem na ovu temu neko prica o zubima. prvo cartman govori da mu rastu umnjaci i roka lexiliume, pa onda bhpatriot. mi nismo stomatoloGi ako ti je zub polomljen sigurno ga nece ljepiti drvofiksom ili sintelanom nego ce ga izvaditi i staviti novi zub.
Iz daleka gledam ulice tvoje
tamo su slike, djetinjstva moga
tamo je sve što je moje.
tamo su slike, djetinjstva moga
tamo je sve što je moje.
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
sta je fotomorgana
[youtube][/youtube]
0:39 sta kaze covjek "ne znam, ja sam iz Bužima" hahahahaha da nije ovo majestic on je iz Bužima
[youtube][/youtube]
0:39 sta kaze covjek "ne znam, ja sam iz Bužima" hahahahaha da nije ovo majestic on je iz Bužima
Trenutno korisnika/ca: Goalgetter i 2 gosta.