Happy Ramazan tebi i pogotovo mentalno zdravlje ti želim
PS : takodjer tebi posebno zelim da Vitali Janelt uzbrzo za BiH debutova.
Shalom
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Happy Ramazan tebi i pogotovo mentalno zdravlje ti želim
Moguce zato sto je bijo državljan bivše Jugoslavije a moguće našli mu jednog pradjeda tamocaffetin je napisao/la: ↑05 mar 2025, 20:12https://www.transfermarkt.de/adis-nurko ... eler/46063
nurkovicje preko zene dobijo papire paje igro zakosovo a bijoje nas reprezrntativac
Da li je Nurković imao neke korijene sa Kosova, ne znamo, ali je Nurković rođen u Jugoslaviji. Čini mi se da su svi igrači rođeni u Jugoslaviji, imali pravo igrati za sve države nasljednice. Iako ne garantujem, međutim sve to nema puno veze jer su sada pravila vrlo jasna.caffetin je napisao/la: ↑05 mar 2025, 20:12https://www.transfermarkt.de/adis-nurko ... eler/46063
nurkovicje preko zene dobijo papire paje igro zakosovo a bijoje nas reprezrntativac
nije imo nikake korjene vecse ozenijoHoroz je napisao/la: ↑05 mar 2025, 20:56Da li je Nurković imao neke korijene sa Kosova, ne znamo, ali je Nurković rođen u Jugoslaviji. Čini mi se da su svi igrači rođeni u Jugoslaviji, imali pravo igrati za sve države nasljednice. Iako ne garantujem, međutim sve to nema puno veze jer su sada pravila vrlo jasna.caffetin je napisao/la: ↑05 mar 2025, 20:12https://www.transfermarkt.de/adis-nurko ... eler/46063
Ljudi jednostavno imaju potrebu za dokazivanjem nečega.DeeWa je napisao/la: ↑05 mar 2025, 23:24Ja mislim da je jako glupo ovdje trpati temu komentarima koji su negativni u smislu trazenja razloga zasto ne bi neko mogao biti nas reprezentativac. To je samo dodatno sirenje negativne energije i davanje dodatnog materijala onima koji ne vole BiH ili koji samo cekaju neku losu situaciju.
Ako je savez vidio da tu postoji neka sansa i ako je Janelt zainteresiran da igra ukoliko ima mogucnosti, i ako obje strane razgovaraju o tome, nema potrebe nista drugo da cinimo osim da pozdravimo tu odluku i da iscekujemo pozitivan ishod. Ostalo ce se samo ukazati. Ako je sve tako kako je receno, siguran sam da ce se provjeriti sve mogucnosti kakve god one bile i ako ima i 1% sanse, zaigrat ce, a ako nema nece i to je sve.
Pa kako moze biti negativno ako se prepiše pravila Uefe i Fife???DeeWa je napisao/la: ↑05 mar 2025, 23:24Ja mislim da je jako glupo ovdje trpati temu komentarima koji su negativni u smislu trazenja razloga zasto ne bi neko mogao biti nas reprezentativac. To je samo dodatno sirenje negativne energije i davanje dodatnog materijala onima koji ne vole BiH ili koji samo cekaju neku losu situaciju.
Ako je savez vidio da tu postoji neka sansa i ako je Janelt zainteresiran da igra ukoliko ima mogucnosti, i ako obje strane razgovaraju o tome, nema potrebe nista drugo da cinimo osim da pozdravimo tu odluku i da iscekujemo pozitivan ishod. Ostalo ce se samo ukazati. Ako je sve tako kako je receno, siguran sam da ce se provjeriti sve mogucnosti kakve god one bile i ako ima i 1% sanse, zaigrat ce, a ako nema nece i to je sve.
nisu nista ni rekli za Gigovica, Huseinbasica I Bazdara, nebi se pricalo o Janeltu da nema sanse. I believe its "facts don't care about your feelings"Karloboss je napisao/la: ↑05 mar 2025, 23:33Pa kako moze biti negativno ako se prepiše pravila Uefe i Fife???DeeWa je napisao/la: ↑05 mar 2025, 23:24Ja mislim da je jako glupo ovdje trpati temu komentarima koji su negativni u smislu trazenja razloga zasto ne bi neko mogao biti nas reprezentativac. To je samo dodatno sirenje negativne energije i davanje dodatnog materijala onima koji ne vole BiH ili koji samo cekaju neku losu situaciju.
A doduše zvanično barbarez i spahic nisu riječ rekli zbog slučaja Janelta.
Ne ide i kraj price , facts over feelings
Može se sve probati i to treba da bude tako. Recimo slučaj bierteh di imaš teoretsku šansu i nek vlada optimizam dok se ne dokaze hoće li ili neće
Pa covjek je u 27moj godini, puni 27 u maju. Isto ti je, za novinara kredibilitet znaci sve i njima je jasno slazes jednom dva put niko te vise nece ozbiljno shvatiti kao novinara.Horoz je napisao/la: ↑06 mar 2025, 09:07Nije negativno pisanje poklušaj da se razbiju iluzije i lažne nade, koje će onda dovesti do još većeg defetizma i razočarenja.
Mi smo skloni tome, garantujem da se već prave formacije sa Janletom, da se vidimo na SP, cvjetaju ruže i onda mlatneš o zemlju.
To je već sada neki narkomanski mentalitet. Daj da se sada nafuravam da će Janlet igrati za nas, a **** realnost.
Objektivno se ne vide temelji da je to moguće i to treba da je jasno.
Piskaranja novinara koji su x puta dokazali da su površni, populisti, da su im cilj klikovi, nisu nikakav validan izvor informacija. Pa taj Delić je pogriješio Janletove godine u tweetu.
Kažem da bi bio presretan da je to istina, ali sam prilično skeptičan i ne treba gajiti lažne nade.
Sa koliko se imena kalkulisalodo sada? Stotinama vjerovatno i ispostavilo se da većina nikada nisu bi ni kontaktirani.
"Ovaj 25-godišnji veznjak izrazio je ranije želju da obuče dres BiH"SanaBosna je napisao/la: ↑06 mar 2025, 09:19Pa covjek je u 27moj godini, puni 27 u maju. Isto ti je.Horoz je napisao/la: ↑06 mar 2025, 09:07Nije negativno pisanje poklušaj da se razbiju iluzije i lažne nade, koje će onda dovesti do još većeg defetizma i razočarenja.
Mi smo skloni tome, garantujem da se već prave formacije sa Janletom, da se vidimo na SP, cvjetaju ruže i onda mlatneš o zemlju.
To je već sada neki narkomanski mentalitet. Daj da se sada nafuravam da će Janlet igrati za nas, a **** realnost.
Piskaranja novinara koji su x puta dokazali da su površni, populisti, da su im cilj klikovi, nisu nikakav validan izvor informacija. Pa taj Delić je pogriješio Janletove godine u tweetu.
Kažem da bi bio presretan da je to istina, ali sam prilično skeptičan i ne treba gajiti lažne nade.
Sa koliko se imena kalkulisalodo sada? Stotinama vjerovatno i ispostavilo se da većina nikada nisu bi ni kontaktirani.
Greska kontam da je napisao 27.Horoz je napisao/la: ↑06 mar 2025, 09:24"Ovaj 25-godišnji veznjak izrazio je ranije želju da obuče dres BiH"SanaBosna je napisao/la: ↑06 mar 2025, 09:19Pa covjek je u 27moj godini, puni 27 u maju. Isto ti je.Horoz je napisao/la: ↑06 mar 2025, 09:07Nije negativno pisanje poklušaj da se razbiju iluzije i lažne nade, koje će onda dovesti do još većeg defetizma i razočarenja.
Insteresantna je konstrukcija, da je - Janlet u stvari izrazio želju da igra za nas, pa sada oni traže način da to provedu. Valjda?
Sve je to amaterski napisano, ni zrna istraživanja i činjenica.
Ponavljam, ako može igrati za nas to mora biti u okviru poznatih FIFA kriterija
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.