Premijer liga BiH - aktuelno
-
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Sto bi se prvenstvo prekidalo, svi klubovi pa izmedju ostalog i Borac koji ne priznaju drzavu Bosnu mogu igrat samo seljacke turnire
-
- Kontakt:
Pa ako bi doslo do belaja ,ti stvarno mislis da bi se mogla organizirati tekma borac - Sarajevo
Ima i Željezničar svojih "ganjanja". Ubijeđen sam u pobjedu domaćina isključivo zbog domaćeg terena, pritiska s tribina i voljnog momenta kojeg će sigurno više biti kod igrača Željezničara. Lopinaši dolaze na nož, vidjećeš. I takav doček će im biti priređen još samo na Koševu i zato sam ubijeđen da će izgubiti obje utakmice. Mi smo svakako bolja ekipa i to smo im pokazali i na njihovom stadionu.EastMadness je napisao/la: ↑05 mar 2025, 21:56Ne vjerujem da je kec. Moraju ganjati Zrinjskog plus ako se prvenstveno prekine
-
- Kontakt:
O kakvom prekidu prvenstva pricate? Pocinjete dizati tenzije gdje nema potrebe za tim. Ovdje tacno neko prizeljkuje da se stalno kuva i pravi cirkus. Bolesno!
Situacija u klubu im je i prije ove ostavke, blago rečeno, katastrofalna. Iz Rahimićevih usta. Doduše, najviše je kukao na omladinski pogon, ali je svakako spomenuo da im je uprava cirkus i da nema grama podrške.jurisicduska je napisao/la: ↑05 mar 2025, 22:00Nakon ove ostavke Cernice smatram da se sada ide u novu stabilizaciju volume 14.
Ma pretesko da kec dodje.NoProfit je napisao/la: ↑05 mar 2025, 22:06Ima i Željezničar svojih "ganjanja". Ubijeđen sam u pobjedu domaćina isključivo zbog domaćeg terena, pritiska s tribina i voljnog momenta kojeg će sigurno više biti kod igrača Željezničara. Lopinaši dolaze na nož, vidjećeš. I takav doček će im biti priređen još samo na Koševu i zato sam ubijeđen da će izgubiti obje utakmice. Mi smo svakako bolja ekipa i to smo im pokazali i na njihovom stadionu.EastMadness je napisao/la: ↑05 mar 2025, 21:56Ne vjerujem da je kec. Moraju ganjati Zrinjskog plus ako se prvenstveno prekine
Fk Željezničar.
- Combattente87
- Kontakt:
Na našem stadionu jedino što ste pokazali je to da imate dobrog izvođača slobodnih udaraca i odlične ležeće igrače kako u napadu tako i na sredini terenaNoProfit je napisao/la: ↑05 mar 2025, 22:06Ima i Željezničar svojih "ganjanja". Ubijeđen sam u pobjedu domaćina isključivo zbog domaćeg terena, pritiska s tribina i voljnog momenta kojeg će sigurno više biti kod igrača Željezničara. Lopinaši dolaze na nož, vidjećeš. I takav doček će im biti priređen još samo na Koševu i zato sam ubijeđen da će izgubiti obje utakmice. Mi smo svakako bolja ekipa i to smo im pokazali i na njihovom stadionu.EastMadness je napisao/la: ↑05 mar 2025, 21:56Ne vjerujem da je kec. Moraju ganjati Zrinjskog plus ako se prvenstveno prekine

BORAC U SRCU VRBAS U VENAMA !
- svrakino1921
- Kontakt:
Marine HVALA
-
- Kontakt:
Ugasi ih brat činjenicamaZidnisatzidni je napisao/la: ↑05 mar 2025, 19:28Šta je drugari kad su putari provalu i oružanu pljačku s lisicama nazvali akcija onda je bilo vratili smo vam
Samo puno gore
Kad vas je murija čuvala dok ste provocirali grafitom i ispaljivala suzavce na ra opet ste mulili
Kad je napadnut onaj igrač opet ste mulili
Kad je napadnut junior i kad su mu nanesene teže tjelesne opet ste mulili
Kad je napadnut momak koji nema veze ni sa Veležom ni sa Ra digli ste parolu
Kad su pojedini teglama meda u glavu gađali momka a napali 4-5 na 1
Kad je onaj mali mazlum onesvještenog momka kod saobraćajne gađao kamenom u glavu da ga ubije i tu ste mulili
Kad ste u opinama napali random lokal gdje starci sjede opet mulavost
Kad ste napali ženu na trafici ujutro u 7 opet niđe osude
Kad ste u mepasu napali 30 na 2 pa se razbježali niđe osude
Kad ste u zaliku lokale razbijali i napadali ljude koji veze s tim nemaju niđe osude
Što i sad ne ostanete mulavi kao što ste bili i do sad svoja **** očistite pa ćemo vidjet za dalje
Kad je isti ovaj Renato upadao i orgijao po mahali opet ste mulili
Sad se nešto bunite?
Hz
Ne slažem se, ali služiti se takvim stvarima je, po meni, sasvim legitimno kad te sudija kolje čitavu utakmicu, npr. izbjegne da da očigledan crveni karton igraču Borca koji je sjebao ligamente igraču Sarajeva ili ne svira očigledan penal. Ne možeš biti nezadovoljan kad nakon toga odeš kući s pjesmom.Combattente87 je napisao/la: ↑05 mar 2025, 22:22Na našem stadionu jedino što ste pokazali je to da imate dobrog izvođača slobodnih udaraca i odlične ležeće igrače kako u napadu tako i na sredini terenaNoProfit je napisao/la: ↑05 mar 2025, 22:06Ima i Željezničar svojih "ganjanja". Ubijeđen sam u pobjedu domaćina isključivo zbog domaćeg terena, pritiska s tribina i voljnog momenta kojeg će sigurno više biti kod igrača Željezničara. Lopinaši dolaze na nož, vidjećeš. I takav doček će im biti priređen još samo na Koševu i zato sam ubijeđen da će izgubiti obje utakmice. Mi smo svakako bolja ekipa i to smo im pokazali i na njihovom stadionu.EastMadness je napisao/la: ↑05 mar 2025, 21:56Ne vjerujem da je kec. Moraju ganjati Zrinjskog plus ako se prvenstveno prekine![]()

Sezonu prije smo također vodili u Banjaluci i primimo gol iz ofsajda u 95. minuti.

Na Koševu ćemo da vam, nošeni publikom i apsolutnim pritiskom na lopove koje Vico odredi da sude utakmicu, poderemo neoprane guzove. Isto će za vikend uraditi i Željezničar, citiraj me poslije utakmice slobodno.
Desetaru, je li ovo najavljuju da bi mogao biti ključ u bravu?

- Combattente87
- Kontakt:
Ajde ovako, pobjedite li nas na Koševu sada, ja tebi dres Borca, sa igrača skinut, možeš birati između 4 različita, a ako vi nas dobijete ti meni dres Sarajeva...!? može ?NoProfit je napisao/la: ↑05 mar 2025, 22:37Ne slažem se, ali služiti se takvim stvarima je, po meni, sasvim legitimno kad te sudija kolje čitavu utakmicu, npr. izbjegne da da očigledan crveni karton igraču Borca koji je sjebao ligamente igraču Sarajeva ili ne svira očigledan penal. Ne možeš biti nezadovoljan kad nakon toga odeš kući s pjesmom.Combattente87 je napisao/la: ↑05 mar 2025, 22:22Na našem stadionu jedino što ste pokazali je to da imate dobrog izvođača slobodnih udaraca i odlične ležeće igrače kako u napadu tako i na sredini terenaNoProfit je napisao/la: ↑05 mar 2025, 22:06Ima i Željezničar svojih "ganjanja". Ubijeđen sam u pobjedu domaćina isključivo zbog domaćeg terena, pritiska s tribina i voljnog momenta kojeg će sigurno više biti kod igrača Željezničara. Lopinaši dolaze na nož, vidjećeš. I takav doček će im biti priređen još samo na Koševu i zato sam ubijeđen da će izgubiti obje utakmice. Mi smo svakako bolja ekipa i to smo im pokazali i na njihovom stadionu.![]()
![]()
Sezonu prije smo također vodili u Banjaluci i primimo gol iz ofsajda u 95. minuti.![]()
Na Koševu ćemo da vam, nošeni publikom i apsolutnim pritiskom na lopove koje Vico odredi da sude utakmicu, poderemo neoprane guzove. Isto će za vikend uraditi i Željezničar, citiraj me poslije utakmice slobodno.
Jer, sve što si naveo može samo nama da ide u korist

Iskreno mislim da grijesis u oba slucaja. Pogotovo protiv vas doslovno nece dozvoliti da pobjedite kako god to zvucalo.NoProfit je napisao/la: ↑05 mar 2025, 22:37Ne slažem se, ali služiti se takvim stvarima je, po meni, sasvim legitimno kad te sudija kolje čitavu utakmicu, npr. izbjegne da da očigledan crveni karton igraču Borca koji je sjebao ligamente igraču Sarajeva ili ne svira očigledan penal. Ne možeš biti nezadovoljan kad nakon toga odeš kući s pjesmom.Combattente87 je napisao/la: ↑05 mar 2025, 22:22Na našem stadionu jedino što ste pokazali je to da imate dobrog izvođača slobodnih udaraca i odlične ležeće igrače kako u napadu tako i na sredini terenaNoProfit je napisao/la: ↑05 mar 2025, 22:06Ima i Željezničar svojih "ganjanja". Ubijeđen sam u pobjedu domaćina isključivo zbog domaćeg terena, pritiska s tribina i voljnog momenta kojeg će sigurno više biti kod igrača Željezničara. Lopinaši dolaze na nož, vidjećeš. I takav doček će im biti priređen još samo na Koševu i zato sam ubijeđen da će izgubiti obje utakmice. Mi smo svakako bolja ekipa i to smo im pokazali i na njihovom stadionu.![]()
![]()
Sezonu prije smo također vodili u Banjaluci i primimo gol iz ofsajda u 95. minuti.![]()
Fk Željezničar.
Koji će mi **** dres Borca? Nismo ja i ti nikakvi drugovi da razmjenjujemo dresove, naprotiv. Ali hvala na ponudi.Combattente87 je napisao/la: ↑05 mar 2025, 22:40Ajde ovako, pobjedite li nas na Koševu sada, ja tebi dres Borca, sa igrača skinut, možeš birati između 4 različita, a ako vi nas dobijete ti meni dres Sarajeva...!? može ?NoProfit je napisao/la: ↑05 mar 2025, 22:37Ne slažem se, ali služiti se takvim stvarima je, po meni, sasvim legitimno kad te sudija kolje čitavu utakmicu, npr. izbjegne da da očigledan crveni karton igraču Borca koji je sjebao ligamente igraču Sarajeva ili ne svira očigledan penal. Ne možeš biti nezadovoljan kad nakon toga odeš kući s pjesmom.Combattente87 je napisao/la: ↑05 mar 2025, 22:22
Na našem stadionu jedino što ste pokazali je to da imate dobrog izvođača slobodnih udaraca i odlične ležeće igrače kako u napadu tako i na sredini terena![]()
![]()
Jer, sve što si naveo može samo nama da ide u korist![]()

Da je sudjenje ko na Grbavici i u Banja Luci bi Željezničar s bodovima kući isaoCombattente87 je napisao/la: ↑05 mar 2025, 22:22Na našem stadionu jedino što ste pokazali je to da imate dobrog izvođača slobodnih udaraca i odlične ležeće igrače kako u napadu tako i na sredini terena![]()
Kuci kad igrate svaki blazi kontakt faul za vas svira, dok za nas da mogu ne bi nista ni svirali
Onaj penal za Mufticevo boksovanje je drama i komedija u jednom
Neki dan sam gledao Galata-Fener i indenticna situacija se desila
Muslera boksovo i zakačio igraca Fenera, ni govora o penalu nije bilo
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
- Combattente87
- Kontakt:
Važi hajde, svi su bolji od Borca, i svi ste zaslužili da ste za po 3 pozicije iznadNoDi80 je napisao/la: ↑05 mar 2025, 22:54Da je sudjenje ko na Grbavici i u Banja Luci bi Željezničar s bodovima kući isaoCombattente87 je napisao/la: ↑05 mar 2025, 22:22Na našem stadionu jedino što ste pokazali je to da imate dobrog izvođača slobodnih udaraca i odlične ležeće igrače kako u napadu tako i na sredini terena![]()
Kuci kad igrate svaki blazi kontakt faul za vas svira, dok za nas da mogu ne bi nista ni svirali
Neki dan sam gledao Galata-Fener ista situacija ni govora o penalu

Nakon skretnicara drugi milin klub ima najvecu podrsku sudija.
Nisu svi bolji, ali nemaju svi ni poguranac kad ih ne ideCombattente87 je napisao/la: ↑05 mar 2025, 22:59Važi hajde, svi su bolji od Borca, i svi ste zaslužili da ste za po 3 pozicije iznadNoDi80 je napisao/la: ↑05 mar 2025, 22:54Da je sudjenje ko na Grbavici i u Banja Luci bi Željezničar s bodovima kući isaoCombattente87 je napisao/la: ↑05 mar 2025, 22:22Na našem stadionu jedino što ste pokazali je to da imate dobrog izvođača slobodnih udaraca i odlične ležeće igrače kako u napadu tako i na sredini terena![]()
Neki dan sam gledao Galata-Fener ista situacija ni govora o penalu![]()
![]()
Protiv Posušja neki dan bolji ste i neće u gol, pa onda izmisle vam nove sasne

Tako i nodi može igrati sa 10 mahalaca, a ne ekipa kao Borac u koju se ozbiljno ulaze
Vidjet cemo
Nadam se samo poštenom sudjenju na Grbavici i šta bude bude
Renatno odjavi se, tek si napravio akaunt, a već lazes
Zadnja izmjena: NoDi80, dana/u 05 mar 2025, 23:04, ukupno mijenjano 1 put.
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
- Combattente87
- Kontakt:
Nemaju, slažem se, to ima samo ZrinjskiNoDi80 je napisao/la: ↑05 mar 2025, 23:01Nisu svi bolji, ali nemaju svi ni poguranac kad ih ne ideCombattente87 je napisao/la: ↑05 mar 2025, 22:59Važi hajde, svi su bolji od Borca, i svi ste zaslužili da ste za po 3 pozicije iznadNoDi80 je napisao/la: ↑05 mar 2025, 22:54
Da je sudjenje ko na Grbavici i u Banja Luci bi Željezničar s bodovima kući isao
Neki dan sam gledao Galata-Fener ista situacija ni govora o penalu![]()
![]()
Protiv Posušja neki dan bolji ste i neće u gol, pa onda izmisle vam nove sasne![]()
Tako i nodo može igrati sa 10 mahalaca
Renatno odjavi se, tek si napravio akaunt, a već lazes

Skoro su od Radnika izgubili, dok vi to u ovom trenutku ne bi dozvolili, kao sto se pokazalo neki danCombattente87 je napisao/la: ↑05 mar 2025, 23:04Nemaju, slažem se, to ima samo ZrinjskiNoDi80 je napisao/la: ↑05 mar 2025, 23:01Nisu svi bolji, ali nemaju svi ni poguranac kad ih ne ideCombattente87 je napisao/la: ↑05 mar 2025, 22:59
Važi hajde, svi su bolji od Borca, i svi ste zaslužili da ste za po 3 pozicije iznad![]()
![]()
Protiv Posušja neki dan bolji ste i neće u gol, pa onda izmisle vam nove sasne![]()
Tako i nodo može igrati sa 10 mahalaca
Renatno odjavi se, tek si napravio akaunt, a već lazes![]()
Realno Sarajevo i Zrinjski su jači od Borca, a Borac je sa Zeljeznicarom bara bara u ovom trenutku
To sam govorio i prije početka sezone i tako jeste bez obzira ma tabelu
Zadnja izmjena: NoDi80, dana/u 05 mar 2025, 23:09, ukupno mijenjano 1 put.
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Trenutno korisnika/ca: amypitar, avalPacidoroP, galia95, johntravolta123, mnon46, mosarajvosa83, Namibija, Pantelija, Proximic i 56 gostiju.