Liverpool FC
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo
- JayCatwright
- Kontakt:
Re: Liverpool FC
Darwin je 1000 puta korisniji od Jote i Diaza
ALISSON 

"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Au yebote dan sta prezivismo. Allison ajatolah, sjajna rola Jonesa od ulaska ima nevjerovatnu sposobnost da zadrzi loptu, Nunez se iskupio za Villu
Srce, čast i ponos!
- JayCatwright
- Kontakt:
Strasni PSG lol. Rutinski i s pola snage, jos odmorili za Soton
- FieldsOfAnfieldRoad
- Kontakt:
Pobjeda KO KUĆA!!!
Mozemo se nogom u guzicu nazad do Liverpoola nabijati, koliko smo sreće večeras imali. Naprijed fakat ništa nije išlo, stvarno bad day in the office.
Izmjenama je pogodio, zatvorio tekmu i pri kraju nesto malo kontrole stvorio. Nunez je bio konstantno u zraku, ganjao Alijeve lopte, sto ro njegovog ulaska nismo imali.
Ukupno 2 šuta večeras, 1 u okvir gola - 1 gol. Oni 18 šuteva ukupno.
Ne mogu zamisliti da ce PSG doci na Anfield i ovako igrati, bit ce to malo drugačija utakmica.
Mozemo se nogom u guzicu nazad do Liverpoola nabijati, koliko smo sreće večeras imali. Naprijed fakat ništa nije išlo, stvarno bad day in the office.
Izmjenama je pogodio, zatvorio tekmu i pri kraju nesto malo kontrole stvorio. Nunez je bio konstantno u zraku, ganjao Alijeve lopte, sto ro njegovog ulaska nismo imali.
Ukupno 2 šuta večeras, 1 u okvir gola - 1 gol. Oni 18 šuteva ukupno.
Ne mogu zamisliti da ce PSG doci na Anfield i ovako igrati, bit ce to malo drugačija utakmica.
Ma po meni jest, pogotvo iz ove perspektive kad imao finu prednost na tabeli. Njegova uloga kod gola je bila kljucna
Srce, čast i ponos!
- JayCatwright
- Kontakt:
Naravno da jeste. Zabio je i Brentfordu, ta tekma je haman prelomila prvenstvo. Ne treba zaboraviti ni asistenciju Salahu protiv Arsenala za 2-2
Danas kljucna uloga kod gola, bit ce nam x faktor ove sezone u LP
Danas kljucna uloga kod gola, bit ce nam x faktor ove sezone u LP
Njemu je posao da nam ovo isporučuje što češće, a ne da se iskupljuje za promašaje. Imao par situacija u sezoni u kojima je nešto uradio i tjt. Kupio si igrača za 80 miliona da ti bude neko ko iz sedmice u sedmicu radi prave stvari, a dobio si Origija sa Temua.
Trent nocas bas dobar nazad. Ako nastavi ovako bit ce ovo dobra sezona
Da on nije u mogucnosti da isporicuje u kontinutetu znali smo i prije, pogotvo od ove sezone jer se slabo snalazi kod Slota.Fuerza je napisao/la: ↑05 mar 2025, 23:05Njemu je posao da nam ovo isporučuje što češće, a ne da se iskupljuje za promašaje. Imao par situacija u sezoni u kojima je nešto uradio i tjt. Kupio si igrača za 80 miliona da ti bude neko ko iz sedmice u sedmicu radi prave stvari, a dobio si Origija sa Temua.
Kontekst vecerasnje utkamice mu je odlicno odgovorao, duge lopte i tranzicija, zato je i isporucio. S druge strane Jotu su pojeli svaki put.
Srce, čast i ponos!
Za večeras svaka čast, trebao je više minuta dobiti u ovakvoj utakmici. Kontekst moje tvrdnje je da je trebao dati i Aston Villi gol i ovdje zabilježiti asistenciju. Jednostavno je to ono što se traži. Ne može ova asistencija da mi prikrije sve one promašaje od ranije koji su nas koštali bodova.Venom je napisao/la: ↑05 mar 2025, 23:09Da on nije u mogucnosti da isporicuje u kontinutetu znali smo i prije, pogotvo od ove sezone jer se slabo snalazi kod Slota.Fuerza je napisao/la: ↑05 mar 2025, 23:05Njemu je posao da nam ovo isporučuje što češće, a ne da se iskupljuje za promašaje. Imao par situacija u sezoni u kojima je nešto uradio i tjt. Kupio si igrača za 80 miliona da ti bude neko ko iz sedmice u sedmicu radi prave stvari, a dobio si Origija sa Temua.
Kontekst vecerasnje utkamice mu je odlicno odgovorao, duge lopte i tranzicija, zato je i isporucio. S druge strane Jotu su pojeli svaki put.
- sarajevskiMarlboro
- Kontakt:
Kakva utakmica. PSG dosta bolji, apsolutno nadigrali pogotovo prvo poluvrijeme. U drugom se malo bolje kontrolisala defanziva. Izmjene napravile izuzetan doprinos. Endo unio dosta sigurnosti u defanzivi, Darwin daleko bolji u skok igri. Nije mi jasno što nije ranije ušao. Kad već igraš na kontre, ne smeta što je Darwin loš u organizaciji napada. Svakako se ni ne organizuje, a ima ogroman prostor iza zadnje linije Parižana. Jones je jedini koji je uvezao par pasova. Jedino sa njim je djelovalo kao da bi se moglo nešto napraviti. Eliott prvi kontakt i go. Aferim.
Alison najlakši man of the match ikad. Najbolji golman na svijetu bez dileme
Alison najlakši man of the match ikad. Najbolji golman na svijetu bez dileme
“Ostrvski stadioni nemaju atletsku stazu jer su, kako Bog zapoveda, predviđeni za fudbal, a ne za nekakvo besmisleno trčanje u krug. Ovde igrači osećaju dah publike na sopstvenom potiljku, za opomenu. Valjda su zato i najbolji, ko zna.”
Slot pravi taktičar, za razliku od Kloppa koji je volio da zaigra za raju.
- JayCatwright
- Kontakt:
Eto nam rata taman kad trebamo osvojiti sve zivo
Sta sad sa Mamardashviliem 

"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Kelleher ide ionako, Alisson je #1 dokle god hoće.
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Ako su kod Chelsea onomad mogli Cech i Courtois, mogu i kod nas Allison i Mamardashvili.
Srce, čast i ponos!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.