Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Kišobrandžija nervozan."Evropi je negdje potrebno da pokaže svoju silu i moć. Toga mi u RS-u i Srbiji trebamo biti svjesni. U Sarajevu je radost zbog toga. I to je jedan od razloga zašto se 'obojena revolucija' provodi u Srbiji", naveo je Vučić.
Polako, ovo je delikatna stvar, gleda se svaki zarez(pisani trag) i svaki uzdah(video trag). Ne smije se dlaka prepustit grešci.baboedindzeko09 je napisao/la: ↑06 mar 2025, 15:43Frajer još nije uhapšen, niko od MZ nije se ni oglasio, Schmidta ni na mapi a nekad je znao u 23:00 organizovati press konferencije da saopšti svoje odluke. Svi pro-BiH političari zauzeti glupostima, kantonima, tenderima i čime već ne.
Nema države, jednostavno.
Ja se izvinjavam
Poligon10 je napisao/la: ↑06 mar 2025, 15:51Mogu reći da sam zadovoljan reakcijama s naše strane i da prilično smireno i racionalno donose odluke. Svako drugo izjašnjavanje je naš put u sukob. Ko misli da se može izaći i prijetiti u ovim situacijama, ne poznaje dovoljno status BiH na međunarodnoj sceni. Svaki naš potez se gleda troduplo i svaka reakcija bi se označavala terorističkim činom. Dodik to upravo danas i pokušava spinovati da se on brani i da mi kao napadamo, a to ga najviše i boli jer se naši za sada služe samo ustavom i zakonima. Ostati hladne glave i koristiti pravne mehanizme do kraja. Potjernica vrlo brzo slijedi i on je u debelom ćorsokaku.
Je li Emela jos kod njih? Ja odvratnije zene od nje ne poznajem.akisarajevo92 je napisao/la: ↑06 mar 2025, 16:53a jes' ovaj N1 prop'o sto se tice voditelja, svi koji su valjali - otisli
Upravo to. Oni bi jedva cekali da nasi kao nesto pa da imaju izgovor. A znamo i koliko nas Evropa "gotivi i cuva", realno.Poligon10 je napisao/la: ↑06 mar 2025, 15:51Mogu reći da sam zadovoljan reakcijama s naše strane i da prilično smireno i racionalno donose odluke. Svako drugo izjašnjavanje je naš put u sukob. Ko misli da se može izaći i prijetiti u ovim situacijama, ne poznaje dovoljno status BiH na međunarodnoj sceni. Svaki naš potez se gleda troduplo i svaka reakcija bi se označavala terorističkim činom. Dodik to upravo danas i pokušava spinovati da se on brani i da mi kao napadamo, a to ga najviše i boli jer se naši za sada služe samo ustavom i zakonima. Ostati hladne glave i koristiti pravne mehanizme do kraja. Potjernica vrlo brzo slijedi i on je u debelom ćorsokaku.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.