Premijer liga BiH - aktuelno

NoDi80
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - aktuelno

Post Postao/la NoDi80 » 06 mar 2025, 14:39

RollingPaper je napisao/la:
06 mar 2025, 14:11
NoDi80 je napisao/la:
06 mar 2025, 13:58
06 mar 2025, 13:49
Jel moguce da covjek pise da su Borac i Zeljo bara bara?

Zeljo je trenutno u rangu sa Posusjem. Gledo sam utakmicu, Posusje bolja ekipa.
Jesi gledo Sarajevo Posusje i Borac Posusje?
Nama fali 2,3 odredjena igraca i borili bi se za titulu bez problema
Mislim da si previse optimistican.
Cini ti se
S obzirom na budzet, turbulencije i sve jade koje su nas zadesile u posljednjih nekoliko godina
Moze se reci da sam ove sezone 60% zadovoljan sa Zeljeznicarom
Da sam pitar drugacije bi bilo i bio bih prerazocaran sa 3 mjestom s obzirom na lovu i igrace s kojima raspolazete
Zadnja izmjena: NoDi80, dana/u 06 mar 2025, 14:50, ukupno mijenjano 1 put.
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)

GoskGabela
Kontakt:

Post Postao/la GoskGabela » 06 mar 2025, 14:50

relativizam je napisao/la:
06 mar 2025, 14:22
tutankamon1905 je napisao/la:
06 mar 2025, 13:46
Nakon poguranca protiv Veleža pod lupom će biti Zrinjski. Plemići gostuju u Konjicu kod Igmana, a glavni sudija biti će Dragan Petrović.
No, u VAR sobi na ovoj utakmici biti će Antoni Bandić, sudija koji je Zrinjskom u prošlosti donio ne tri boda, nego titulu.

Ganibegovicuuuuu. Napokon nasao temu gdje ce forumski puk drkat na njega i njegove clanke s obzirom da je prije ovoga svaki clanak bio promasaj. Al postajes dosadan Eldare
sve oke imas pravo da ga mrzis ili ne ali jel covjek sta slagao u ovom tvom citatu
Zaboravio napisat kako je Jelic oštetio i Zrinjski te propustio isključiti D.Halilovica iz igre.
Giorgos Tzavellas : "Bijeg iz sela. Čestitam svim suigračima"

Herson

Post Postao/la Herson » 06 mar 2025, 14:53

U prve dvije decenije nakon završetka Drugog svjetskog rata Sarajevo i Velež bili su dva najstabilnija prvoligaša sa ovih prostora. Redovno su ova dva tima odmjeravala snage kako u prvoligaškim, tako i u utakmicama Kupa, pa i ne čudi što su ih ondašnji mediji ubrzo proglasili "vječnim rivalima", a sve njihove međusobne utakmice nazivali slikovito "Derbijem Bosne i Hercegovine". S jedne strane Velež, simbol i ponos Hercegovine, a s druge strane Sarajevo, kao najuspješniji klub iz Bosne.

NoDi80
Kontakt:

Post Postao/la NoDi80 » 06 mar 2025, 14:58

Herson je napisao/la:
06 mar 2025, 14:53
U prve dvije decenije nakon završetka Drugog svjetskog rata Sarajevo i Velež bili su dva najstabilnija prvoligaša sa ovih prostora. Redovno su ova dva tima odmjeravala snage kako u prvoligaškim, tako i u utakmicama Kupa, pa i ne čudi što su ih ondašnji mediji ubrzo proglasili "vječnim rivalima", a sve njihove međusobne utakmice nazivali slikovito "Derbijem Bosne i Hercegovine". S jedne strane Velež, simbol i ponos Hercegovine, a s druge strane Sarajevo, kao najuspješniji klub iz Bosne.
Zeljeznicar i Velez su igrali prije nego sto je i Torpedo nastao
Sarajevo najuspjesnije samo na Kosevu
Ali ok postujem neka bude dobra utakmica
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)

tutankamon1905
Kontakt:

Post Postao/la tutankamon1905 » 06 mar 2025, 15:03

Nakon poguranca protiv Veleža pod lupom će biti Zrinjski. Plemići gostuju u Konjicu kod Igmana, a glavni sudija biti će Dragan Petrović.
No, u VAR sobi na ovoj utakmici biti će Antoni Bandić, sudija koji je Zrinjskom u prošlosti donio ne tri boda, nego titulu.

Ganibegovicuuuuu. Napokon nasao temu gdje ce forumski puk drkat na njega i njegove clanke s obzirom da je prije ovoga svaki clanak bio promasaj. Al postajes dosadan Eldare
sve oke imas pravo da ga mrzis ili ne ali jel covjek sta slagao u ovom tvom citatu
Nemam ga ja sta mrzit, ko mi je on u zivotu. Al sam upratio dosta puta da mlati u prazno i da je sad napokon ubo temu gdje ce nakupit simpatije i forsira onda previse.

A ta sezona se zavrsila s tim penalom, al nitko nece pricat o tome sta su plava gospoda radila do zadnjeg kola..necemo mozda ni spomenuti Bandicev smjesni crveni karton Stojkicu u istoj utakmici. Postoji li razlog neki dobar za to ili je to sve bilo cisto

Tempero
Kontakt:

Post Postao/la Tempero » 06 mar 2025, 15:06

Pa zna se kako se hdz zahvalio bandicu na tituli. Nista nije slagao

killafrommanilla
Kontakt:

Post Postao/la killafrommanilla » 06 mar 2025, 15:11

kako to voli da relativizira, al valjda pokusavaju sebi nesto opravdati. znas ono, jest da je svirao bluetooth penal i preskocio igranje rukom i direktno nam donio pobjedu a i titulu al jes vidio u 32. kako nije dao crveni ili kako je dao crveni :rol:

kompenzacija na putarski nacin. zakolji nas malo na pocetku al nam valjaj poslije i sve ok :mrgreen:
samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče

A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!

tutankamon1905
Kontakt:

Post Postao/la tutankamon1905 » 06 mar 2025, 15:15

Zakolji nas malo na pocetku crveniim kartonom :tokralju:
Isplanirano sve :urnebes:

relativizam
Kontakt:

Post Postao/la relativizam » 06 mar 2025, 15:17

06 mar 2025, 15:03

Nemam ga ja sta mrzit, ko mi je on u zivotu. Al sam upratio dosta puta da mlati u prazno i da je sad napokon ubo temu gdje ce nakupit simpatije i forsira onda previse.

A ta sezona se zavrsila s tim penalom, al nitko nece pricat o tome sta su plava gospoda radila do zadnjeg kola..necemo mozda ni spomenuti Bandicev smjesni crveni karton Stojkicu u istoj utakmici. Postoji li razlog neki dobar za to ili je to sve bilo cisto
bez obzira na sve ,ne interesuje me sta je prethodilo samo se nadovezujem sto pljujes momka a znas da je rekao istinu i ako nije istina to sto kaze daj kontraargument.

lijepo je momak rekao poklonjen gol protiv veleza koji je donio 3 boda, poklonjen penal koji je odlucio titulu :wave:
Zadnja izmjena: relativizam, dana/u 06 mar 2025, 15:19, ukupno mijenjano 1 put.

NoProfit
Kontakt:

Post Postao/la NoProfit » 06 mar 2025, 15:19

KONTRASVIH je napisao/la:
06 mar 2025, 14:36
NoProfit je napisao/la:
06 mar 2025, 13:55
KONTRASVIH je napisao/la:
06 mar 2025, 13:35

U tvojoj glavi vjerovatno i izgleda tako, cinjenicama na vase bajke i opsesiju, a cinjenice vas bole, pa gledamo slicne ocajne replike tetkica :wave:
Činjenice:
slika
Piši češće :kralj:
Jos uvijek pjenis na realnost. Nestvarno :crazy:
Samo sam tražio da mi odgovoriš gdje ispariše oni silni redari ispred sjevera, a ti me bacio na ignore... :nedam:

Nije lijepo lagati.

PrinceBobby18
Kontakt:

Post Postao/la PrinceBobby18 » 06 mar 2025, 15:24

Herson je napisao/la:
sada, sedamdeset godina poslije, vam odgovara preseljenje novoosnovanog veleža u sjevernu hercegovinu. skraćujete put dobrih petnaest minuta, nema tolikog smanjenja emisije onečišćujućih tvari u zraku pa možete slobodno hiperventilirati kao u sarajevu, fizionomija stanovništva je slična onoj na ilidži.. nema prepreka aklimatizaciji.
dakle, uvjeti za faire i športsku podjelu bodova su tu. sretno svim akterima predstojećeg ogleda.
https://www.youtube.com/watch?v=z-6VF47rlyQ

Combattente87
Kontakt:

Post Postao/la Combattente87 » 06 mar 2025, 15:31

Boja teme današnjeg izdanja portala sportsport.ba crvene boje, tako se odaje respekt ! Bravo za redakciju :clap:
BORAC U SRCU VRBAS U VENAMA !

RollingPaper
Kontakt:

Post Postao/la RollingPaper » 06 mar 2025, 15:52

NoDi80 je napisao/la:
06 mar 2025, 14:39
06 mar 2025, 14:11
NoDi80 je napisao/la:
06 mar 2025, 13:58

Jesi gledo Sarajevo Posusje i Borac Posusje?
Nama fali 2,3 odredjena igraca i borili bi se za titulu bez problema
Mislim da si previse optimistican.
Cini ti se
S obzirom na budzet, turbulencije i sve jade koje su nas zadesile u posljednjih nekoliko godina
Moze se reci da sam ove sezone 60% zadovoljan sa Zeljeznicarom
Da sam pitar drugacije bi bilo i bio bih prerazocaran sa 3 mjestom s obzirom na lovu i igrace s kojima raspolazete
Nisam ja pitar brate.

Mislim da ste rang ispod Borca, Zrinjskog i Sarajeva. Jednostavno ne možete finansijski parirati. Tu ste negdje sa Veležom sa budzetom. Borba za 4 mjesto vam je maksimum u ovom momentu.
Zadnja izmjena: RollingPaper, dana/u 06 mar 2025, 16:47, ukupno mijenjano 1 put.

Pendulum
Kontakt:

Post Postao/la Pendulum » 06 mar 2025, 16:00

Herson je napisao/la:
Nevjerovatno koliko ovo SVIMA smeta. :bih:
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48

Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)

AjkulaCekicarka
Kontakt:

Post Postao/la AjkulaCekicarka » 06 mar 2025, 16:04

Pendulum je napisao/la:
06 mar 2025, 16:00
Herson je napisao/la:
Nevjerovatno koliko ovo SVIMA smeta. :bih:
Nevjerovatno koliko je to neistina.

Mada, Velež je barem bio najuspješniji klub iz Hercegovine, dok vi iz Bosne niste nikad, niti ste sad.

Sportski pozdrav.

Pendulum
Kontakt:

Post Postao/la Pendulum » 06 mar 2025, 16:06

Šta je neistina?

Fino piše "ondašnji mediji su ih proglasili "vječnim rivalima" - a sve njihove međusobne utakmice nazivali slikovito "Derbijem Bosne i Hercegovine" - nije niko od nas ni izmislio ni slagao? Šta je tačno neistina?

Jedina istina je da vam SVIMA ovo smeta i tačka. :bih:

Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)

AjkulaCekicarka
Kontakt:

Post Postao/la AjkulaCekicarka » 06 mar 2025, 16:09

Pendulum je napisao/la:
06 mar 2025, 16:06
Šta je neistina?

Fino piše "ondašnji mediji su ih proglasili "vječnim rivalima" - a sve njihove međusobne utakmice nazivali slikovito "Derbijem Bosne i Hercegovine" - nije niko od nas ni izmislio ni slagao? Šta je tačno neistina?

Jedina istina je da vam SVIMA ovo smeta i tačka. :bih:
Fino si napisao najuspješniji klub iz Bosne.

Niste, niti ste ikad bili.
Fakt.

Sportski pozdrav.

Pendulum
Kontakt:

Post Postao/la Pendulum » 06 mar 2025, 16:14

Opet griješiš.

To nisam napisao ja niti neko od "nas" pitara. Pročitaj još jednom ko je to napisao i odakle to potiče.

Hint:
ondašnji mediji
:bih:

AjkulaCekicarka
Kontakt:

Post Postao/la AjkulaCekicarka » 06 mar 2025, 16:19

Pendulum je napisao/la:
06 mar 2025, 16:14
Opet griješiš.

To nisam napisao ja niti neko od "nas" pitara. Pročitaj još jednom ko je to napisao i odakle to potiče.

Hint:
ondašnji mediji
Najuspješniji fudbalski klub iz Bosne je FK Željezničar.
To je fakt, bez obzira šta pišu ili su pisali sadašnji i ondašnji mediji.
To je, otprilike, to.

Sportski pozdrav.

Beli98
Kontakt:

Post Postao/la Beli98 » 06 mar 2025, 16:22

AjkulaCekicarka je napisao/la:
06 mar 2025, 16:19
Pendulum je napisao/la:
06 mar 2025, 16:14
Opet griješiš.

Hint:
ondašnji mediji
Najuspješniji fudbalski klub iz Bosne je FK Željezničar.
To je fakt, bez obzira šta pišu ili su pisali sadašnji i ondašnji mediji.
To je, otprilike, to.

Sportski pozdrav.
Mhm, kao sto je i Hajduk u Cro.
BOSNA I HERCEGOVINA FK SARAJEVO FC BARCELONA

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: HyperOS, supervizor i 17 gostiju.