Haha nemoj biti lud ba. Neno kad ovo vidi ima da ga spuca infarkt.Rosas7 je napisao/la:evo citam dao parezanin ostavku,ma najbolji trener vam je bio bajramovic,moje misljenje

Moderatori/ce: CashMan,nerminh74,ultrasstyle_tz
Haha nemoj biti lud ba. Neno kad ovo vidi ima da ga spuca infarkt.Rosas7 je napisao/la:evo citam dao parezanin ostavku,ma najbolji trener vam je bio bajramovic,moje misljenje
sta fali bajramovicu,dok je on vodio bosnu u nlb ligi su bili stranitanzla je napisao/la:Haha nemoj biti lud ba. Neno kad ovo vidi ima da ga spuca infarkt.Rosas7 je napisao/la:evo citam dao parezanin ostavku,ma najbolji trener vam je bio bajramovic,moje misljenje![]()
Sa onakvim igracima bi i ti bio strasan trener.Rosas7 je napisao/la:sta fali bajramovicu,dok je on vodio bosnu u nlb ligi su bili stranitanzla je napisao/la:Haha nemoj biti lud ba. Neno kad ovo vidi ima da ga spuca infarkt.Rosas7 je napisao/la:evo citam dao parezanin ostavku,ma najbolji trener vam je bio bajramovic,moje misljenje![]()
Imao je i Bajramović zasluga u tome što je Bosna odlična igrala u NLB Ligi, ali većinu zasluga snose igrači. Kad se samo sjetim te ekipe......Bajramović, Ikonić, Williams, Marković, tad su se kalili Đedović, Delibašić i ostala djeca Bosne, a onda ode sve u pm i evo gdje smo sada.CP3 je napisao/la:Da mi daju roster igraca iz Bajramovicevog vremena i ja bi mogao biti trener ,a kod Deje glavni igrac DZENO i MUHA ,koji i nisu za viseg ranga takmicenja .......
Bosna igra sutraIker C je napisao/la:Koliko je Bosna večeras izgubila da li neko zna?
Danas sam vidio u ponudi kladionice Formula pa sam mislio da danas igraju.Kevin je napisao/la:Bosna igra sutraIker C je napisao/la:Koliko je Bosna večeras izgubila da li neko zna?
odakle ti da je hot nas igracvlada u sjeni je napisao/la:Parežanin treba otići iz najmanje dva razloga:
1.Nije dao pravu šansu nekolicini mlađih domaćih igrača Hot,Buza,Demić...
"domaći" jer je prošao juniorsku selekciju kluba i već je duže vrijeme u klubu,na to sam mislio.Koliko znam još uvijek je "naš" igrač.KK_Bosna je napisao/la:odakle ti da je hot nas igracvlada u sjeni je napisao/la:Parežanin treba otići iz najmanje dva razloga:
1.Nije dao pravu šansu nekolicini mlađih domaćih igrača Hot,Buza,Demić...![]()
lajkam definitivno!!!mirzza je napisao/la:Vratiti Mensu, dati mu platu 7.000 KM i traziti da radi bez imperativa, potpisati ugovor na 10 godina.
Posebnu klauzulu uvesti da ne smiju igrati domaci igraci, nego polovnjaci iz beobasketa.
Dovesti Tomovica i dati mu kapitensku traku, a na kraju karijere mjesto pomocnika u strucnom stabu.
Jedino nas to moze izvaditi.
Oni ti ga puse Mensureeeee![]()
![]()
malo mu je to moze li u eurima ikakomirzza je napisao/la:Vratiti Mensu, dati mu platu 7.000 KM i traziti da radi bez imperativa, potpisati ugovor na 10 godina.
Posebnu klauzulu uvesti da ne smiju igrati domaci igraci, nego polovnjaci iz beobasketa.
Dovesti Tomovica i dati mu kapitensku traku, a na kraju karijere mjesto pomocnika u strucnom stabu.
![]()
Moze fera, samo za tebe ali uz uslov da mora komentarisati euroligufera je napisao/la:malo mu je to moze li u eurima ikakomirzza je napisao/la:Vratiti Mensu, dati mu platu 7.000 KM i traziti da radi bez imperativa, potpisati ugovor na 10 godina.
![]()
Jbg kakva smo država niko ni ne prenosi euroligumirzza je napisao/la:Moze fera, samo za tebe ali uz uslov da mora komentarisati euroligufera je napisao/la:malo mu je to moze li u eurima ikakomirzza je napisao/la:Vratiti Mensu, dati mu platu 7.000 KM i traziti da radi bez imperativa, potpisati ugovor na 10 godina.
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.