Pogledaj datume na ovim tekstovima i skontaj koliko si se provalio i koliko te paranoja puca

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Pa malo te i lozim burazeru jebga, zapalis se odma. Ne podrzavam to za Gazu niti to na TV. Rekao sam da republikanci generalno imaju family values, a Trump je persona za sebe.soko je napisao/la: ↑07 mar 2025, 05:37
Evo vidis on nece da odgovori za ovo Trumpovo i Gazu. Za Elona i dizanje ruku kao hico ili ovo sto Trump na tv kazu da on i njegova kcerka imaju seks in common.
Lik samo magu gura. Kao da ja imam nesto sa nekim budaletima i podrzavam nasilje. Neda mi se vise sa njim diskutovati. Ne ide
Ovo si ti za magu.alemsa je napisao/la: ↑07 mar 2025, 05:48Pa malo te i lozim burazeru jebga, zapalis se odma. Ne podrzavam to za Gazu niti to na TV. Rekao sam da republikanci generalno imaju family values, a Trump je persona za sebe.soko je napisao/la: ↑07 mar 2025, 05:37
Evo vidis on nece da odgovori za ovo Trumpovo i Gazu. Za Elona i dizanje ruku kao hico ili ovo sto Trump na tv kazu da on i njegova kcerka imaju seks in common.
Lik samo magu gura. Kao da ja imam nesto sa nekim budaletima i podrzavam nasilje. Neda mi se vise sa njim diskutovati. Ne ide
Da te ozbiljno pitam 3 pitanja, da li podrzavas ovaj executive order sto sam te vec pitao, da li si podrzavao defunding of police, i jesi'l podrzavao Black lives matter ili Blue lives matter?
Da vidim jesi'l skroz zglajzo
Vidis kako grijesis (to za magu), ako nastave ovako, posebno ako JD bude predstavnik Republikanaca (a sve se cini da hoce), '28 cu vjerovatno biti uz demokrate ( trenutno stanje, ima jos dugo vremena gdje se stvari mogu promjeniti). Dok ti recimo ne bi nikad glaso za republikance. A u slucaju i da demokrate ne budu imali dobrog predstavnika ili postajem Libertarian ili leftist. Za one koji ne znaju razlika izmedju liberala i leftist-a je da je liberu sistem ok samo ga treba korigovati a leftist misli da sve treba mjenjati. Sto i ne bi bilo daleko od istine jer ovo ide gore od goreg.soko je napisao/la: ↑07 mar 2025, 05:59
Ovo si ti za magu.
Ne lozis ti meni, meni je cudno da tako slijepo pratis Trumpa. Samo fake news i cnn spominjes.
Ja podrzavam skolovanje, obrazovanje. Ja sam radio jedno vrijeme za DOD, valjda znas sta je to.
Te gluposti tipa black lives i blue lives me ne zanimaju.
Policija, vatrogasci su placeni od mog poreza i ti ljudi trebaju biti vise placeni, i trebaju da imaju djaba osiguranje. Bolje treninge, opremu i da njihova familija ima djaba osiguranje i platu u slucaju da poginu na poslu. A republikanci govore blue lives matter a ovamo tax is theft, pa jarane ne ide to.
Ma ljudi sve povezuju sa Vucicem, strasna paranoja.
Ma buraz fura te Alem , a i ostale .soko je napisao/la: ↑07 mar 2025, 05:59Ovo si ti za magu.alemsa je napisao/la: ↑07 mar 2025, 05:48Pa malo te i lozim burazeru jebga, zapalis se odma. Ne podrzavam to za Gazu niti to na TV. Rekao sam da republikanci generalno imaju family values, a Trump je persona za sebe.soko je napisao/la: ↑07 mar 2025, 05:37
Da te ozbiljno pitam 3 pitanja, da li podrzavas ovaj executive order sto sam te vec pitao, da li si podrzavao defunding of police, i jesi'l podrzavao Black lives matter ili Blue lives matter?
Da vidim jesi'l skroz zglajzo
Ne lozis ti meni, meni je cudno da tako slijepo pratis Trumpa. Samo fake news i cnn spominjes.
Ja podrzavam skolovanje, obrazovanje. Ja sam radio jedno vrijeme za DOD, valjda znas sta je to.
Te gluposti tipa black lives i blue lives me ne zanimaju.
Policija, vatrogasci su placeni od mog poreza i ti ljudi trebaju biti vise placeni, i trebaju da imaju djaba osiguranje. Bolje treninge, opremu i da njihova familija ima djaba osiguranje i platu u slucaju da poginu na poslu. A republikanci govore blue lives matter a ovamo tax is theft, pa jarane ne ide to.
Nije Dodik budala sto ne postuje odluke ovog suda
Uticaj smeća od kliksa zadnjih 10 godina , koja god vijest bude u vezi lopova iz SDA i njihovih lopovluka - Dodik se mora spomenuti
Propust tuzilastva, pocetnicka greska, koja se ne smije desavati ni na opcinskom sudu a kamoli na drzavnom
Kriv je jer su mu nastimali Marfi i USAID ekipa da smijene SDA sa vlasti. Cim je Marfi otisao Fikret oslobodjen. Konakovicu nevinog covjeka si prozivao i prognio samo da zasjednes u vlast..
↑ 244 ↓ 92
Botovi na nivou sns sendvicaraOldTownDistrict je napisao/la: ↑07 mar 2025, 09:41
Gore od granata rata su posljedice sda i iz imbecila, koji jesu kmetovi susjednih fasista, ruskih oligarista a jadni su i kao turski kmetovi.
Kriv je jer su mu nastimali Marfi i USAID ekipa da smijene SDA sa vlasti. Cim je Marfi otisao Fikret oslobodjen. Konakovicu nevinog covjeka si prozivao i prognio samo da zasjednes u vlast..
↑ 244 ↓ 92
Pročito sam skoro svu presudu. Po onome ne može biti nevin, ni on ni niko od ove trojice. Ovo je proceduralna greška. Žalosno je i deprimirajuće to sve. To je kad mediji, senadi, politika vodi slučaj.