Cleveland Cavaliers

NisamInSajder
Kontakt:

Re: Cleveland Cavaliers

Post Postao/la NisamInSajder » 15 feb 2025, 21:17

s4mke je napisao/la:
11 feb 2025, 07:58
Pozdrav svima, evo i mene nakon dugo vremena na forumu.
Vidim ima tema a i ima jos ljudi sto prate Cavse, pa ne bi bilo lose aktivirat se malo i diskutovat s obzirom da Cleveland najzad ima ozbiljnu ekipu.
Evo sinoc kuci savladana Minesota bez vecih problema, Hunter debitovao i ok je odigrao s obzirom da je upao u probleme sa faulovima.

Sta vi mislite i predvidjate, kako ce Atkinson ,koji se pokazao kao pun pogodak za ovu ekipu, ukomponovati momcad s Hunterom?
Dokle mislite da Cavsi mogu dogurati u playoffu?

Ev ja predvidjam finale konferencije sa Bostonom u 7 tekmi, ja bih iskreno bio prezadovoljan :njanjanja:
Utegao je Atkinson ekipu baš. Nisam mislio da će ovako ispasti, očekivao sam siguran PO, ali tamo prolazak jedne runde i to je to, nešto slično prošle godine. No, ovo je dva koraka dalje. Sigurno da će sezonu završiti na 1. mjestu, a PO to je svakako posebna stvar. Koliko god jak bio, nikad nisi siguran. Kao navijači, da osvoje :pray:, nekako realno polufinale konferencije glat.
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi

s4mke
Kontakt:

Re: Cleveland Cavaliers

Post Postao/la s4mke » 07 mar 2025, 11:41

NisamInSajder je napisao/la:
15 feb 2025, 21:17
s4mke je napisao/la:
11 feb 2025, 07:58
Pozdrav svima, evo i mene nakon dugo vremena na forumu.
Vidim ima tema a i ima jos ljudi sto prate Cavse, pa ne bi bilo lose aktivirat se malo i diskutovat s obzirom da Cleveland najzad ima ozbiljnu ekipu.
Evo sinoc kuci savladana Minesota bez vecih problema, Hunter debitovao i ok je odigrao s obzirom da je upao u probleme sa faulovima.

Sta vi mislite i predvidjate, kako ce Atkinson ,koji se pokazao kao pun pogodak za ovu ekipu, ukomponovati momcad s Hunterom?
Dokle mislite da Cavsi mogu dogurati u playoffu?

Ev ja predvidjam finale konferencije sa Bostonom u 7 tekmi, ja bih iskreno bio prezadovoljan :njanjanja:
Utegao je Atkinson ekipu baš. Nisam mislio da će ovako ispasti, očekivao sam siguran PO, ali tamo prolazak jedne runde i to je to, nešto slično prošle godine. No, ovo je dva koraka dalje. Sigurno da će sezonu završiti na 1. mjestu, a PO to je svakako posebna stvar. Koliko god jak bio, nikad nisi siguran. Kao navijači, da osvoje :pray:, nekako realno polufinale konferencije glat.

Svakako bit će playoff ove godine zanimljiv.
Protiv Baksa najvjerovatnije u polufinalu konferencije i tu će biti gutavo i ići u 7 tekmi sigurno.
Mada više sam volio Nikse da im se revanširamo malo, jer očigledno je kolko su Cavsi jači ove sezone od njih.
U noći sa nedelje na ponedeljak jaka utakmica protiv Bucksa u gostima, taman da vidimo kako ko stoji trenutno.

U međuvremenu jos par pobjeda, svakako najviše vrijedi istaći onu u gostima protiv Bostona.
Hunter pokazao zašto će biti odličan fit za ovu momčad.
Ty Jerome takođe sezona života.
Jedino mi je djeluje da kada MItchell odmara i ostatak ekipe nekako se pogubi bez njeg, nadam se da će ga povrede zaobići i da će odigrati iznad prosjeka playoff.

Odgovori

Natrag na “Cleveland Cavaliers”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.