Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat - bez politike i ratnih prica
Eto Baketa samo da dzumu obavi.
BOSNA I HERCEGOVINA FK SARAJEVO FC BARCELONA
Mediji su stvorili balon u kojem sve ide po planu, naši političari vuku ispravne poteze, svi u svijetu nas podržavaju. Oni srljaju iz greške u grešku, čak ih i njihov narod ne podržava. Pisasnje po što se babi snilo, neće niko da kaže da oni nesmetano provode ono što su naumili.
Ne može ništa dok sud ne presudi. Ne možemo i ne smijemo igrati njegovu igru na koju hoće da nas navuče.
- JayCatwright
- Kontakt:
zadnji trzaji republike smrdske, pitanje je dana kada će prestati postojati
Čekam ekipu sa defilea da ovo riješi. 

5 godina zatvorske kazne za rusenje drzave?

BOSNA I HERCEGOVINA FK SARAJEVO FC BARCELONA
dobar ovaj novi evropski dodik 

La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
Na kraju ce ostati bez MUP-a RS. Opasno igranje sa vatromJayCatwright je napisao/la: ↑07 mar 2025, 12:06zadnji trzaji republike smrdske, pitanje je dana kada će prestati postojati
Zadnja izmjena: Tekashi, dana/u 07 mar 2025, 12:19, ukupno mijenjano 1 put.
- ErosViverosViv
- Kontakt:
hoce, samo sto nisuTekashi je napisao/la: ↑07 mar 2025, 12:18Na kraju ce ostati bez MUP-a RS.JayCatwright je napisao/la: ↑07 mar 2025, 12:06zadnji trzaji republike smrdske, pitanje je dana kada će prestati postojati
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Ljudi istjeraše SIPA-u na cestu a Bošnje i dalje vrte "Nek institucije rade svoj posao!"
Čekate reakcije institucija od kojih je jedna upravo istjerana na cestu ko kerovi
Čekate reakcije institucija od kojih je jedna upravo istjerana na cestu ko kerovi

DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
Poslije džume su na*ebali. 

- ErosViverosViv
- Kontakt:
ili vjeruju navodima dodikovog cukice da su svi na radnom mjestubaboedindzeko09 je napisao/la: ↑07 mar 2025, 12:21Ljudi istjeraše SIPA-u na cestu a Bošnje i dalje vrte "Nek institucije rade svoj posao!"
Čekate reakcije institucija od kojih je jedna upravo istjerana na cestu ko kerovi![]()

To isto ko kada je rusija na granici gomilala tenkove pod izgovorom da je specijalna vojna operacija
bosnjo -11 IQ
-
- Kontakt:
Najgore od svega je Mađari i EUFOR. Dokaz da je međunarodna zajednica glupa ko i ovi lokalni političari. Njima dozvoliti da dođu u BiH i "čuvaju" nekakav mir je teški oblik idiotizma.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Čovjek iz Rumunije je komandant ?Bundesliga je napisao/la: ↑07 mar 2025, 12:25Najgore od svega je Mađari i EUFOR. Dokaz da je međunarodna zajednica glupa ko i ovi lokalni političari. Njima dozvoliti da dođu u BiH i "čuvaju" nekakav mir je teški oblik idiotizma.
- relativizam
- Kontakt:
ja prvi put u zivotu cujem da se tokom drzavnog udara ceka da sud nesto presudi da se nesto ceka da se odobri da se neko goni.
ako se ikad ovo unormali jasno je vec da ne smiju postojati ovakve agencije kao mup rs ,jer je pitanje kad ce se isto ponoviti
ako se ikad ovo unormali jasno je vec da ne smiju postojati ovakve agencije kao mup rs ,jer je pitanje kad ce se isto ponoviti
Mediji plasiraju lazne vijesti i sire paniku.
- LegendKiller
- Kontakt:
ovo će na kraju i uraditi, mogao i ranije kada hoće, samo slijep ovo ne vidi. Ljudima nije jasno da Mile neće nikoga napadati, samo će utvrditi svoju liniju sa kojom je zadovoljan, nemam nikakve odbrane kada neće biti napada barem oružanog, i Mile to vrlo dobra zna i to koristi. Rat ili neki oblik oružanog sukoba moraju pokrenuti Bošnjaci, a od toga nema ništa, ko će uzeti zolju i jurišati na Lukavicu, neće niko realno.relativizam je napisao/la: ↑07 mar 2025, 11:57covjek dijeli drzavu izvrsio drzavni udar,drzavne agencije ne smiju da djeluju,vojske nema nigdje,nema hitnih sjednica ,komotno moze sutra na entitetskim linijama staviti policiju istu ovu sto je istjerala sipu.
i vi mi ovdje kao pisete da je to oke normalno i igre neke,svasta bih jos rekao ali ne mogu dobio bih ban odmah
tako da mirno spavajte rata neće biti, istina je i da ćemo ostati bez pola države, ili će biti neka kiparska situacija.
Jedina opcija koja može spasiti situaciju jeste da ovi neki Evropljani kažu dosta je nas Putin zezao, idemo uzvratiti. Ovih 700 Eufor vojnika je dovoljno da da riješe MUP RS.
Sad sam pogledao ovaj press Dodika i Vučevića. Taktika je ovdje poprilično jasna, Dodik je shvatio da u RS nema nikakvu podršku, ni naroda ni opozicije i mora uvući Srbiju. Ponovo su izgovorili gomilu laži, ponavljali kao papagaji da je Srbija garant Dejtona i srbijanskoj javnosti žele nametnuti narativ da su oni žrtve. Vučićevi novinari su postavljali već pripremljena pitanja i nabacivali Dodiku loptu na volej, sve isto kao na pressicama Aleksandra Vučića.
Oni tjeraju svoje, SIPA ne postoji u Banjoj Luci, a odgovora tih famoznih institucija još uvijek nema.
Poprilično sam siguran da očekuju hapšenja ili naloge za hapšenja i da imaju spreman odgovor i na to.
Oni tjeraju svoje, SIPA ne postoji u Banjoj Luci, a odgovora tih famoznih institucija još uvijek nema.
Poprilično sam siguran da očekuju hapšenja ili naloge za hapšenja i da imaju spreman odgovor i na to.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- akisarajevo92
- Kontakt:
ne otvarajte portale i sve ce biti ok, halucinirate
Don't believe the hype.
Kiparski scenario je odličan. To ti govorim kao neko ko je mnogo puta bio na Kipru. Imaš moderni, razvijeni dio države, članicu EU, turizam i bankarstvo koji razbijaju... a onda pređeš u drugi dio i odmah nakon prvih pet metara misliš da si se našao u najzatucanijem i najprimitivnijem selu recimo Afganistana.
Da, treba ti pasoš da pređeš liniju razgraničenja, ne dobijaš pečat ali te kontrolišu.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.