Samo su ta dvojica ostala u zgradi. Ostali otisli.CAGarfia je napisao/la: ↑07 mar 2025, 14:36Službenici SIPA_Policija u Regionalnoj kancelariji u Banjoj Luci počeli su se vraćati na posao, saznaje IstragaB. Veći dio njih jutros je napustio prostorije SIPA/e nakon upozorenja MUP-a RS da napuste kancelarije. Jedini koji je sve vrijeme ostao u zgradi SIPA-e u Banjoj Luci je dežurni operativni Amir Alibegović. Njemu se kasnije pridružio i vozač Jovo, a nakon toga su počeli dolaziti i drugi službenici SIPA-e.![]()
Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat - bez politike i ratnih prica
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Mi se ponasamo odgovorno i imamo povjerenja u institucije. Admin neometano vrsi svoje redovne duznosti. Ne primjeti se neko povecanje tenzija medju populacijom.sljivo je napisao/la: ↑07 mar 2025, 13:36Admin moli boga da neki sportista objavi nešto u vezi rata, sipe, mupa i ustavnog suda![]()
Sto se tice komentara na clanke na portalu, nema povecanog opterecenja na AI moderaciju.
Mozete vala nekad I pohvaliti onoga ko radi odgovorno da bismo znali da su i kritike na mjestu.
Nikad mi nacionalno jedinstvo necemo uspostavit jer smo preplavljeni izdajnicima i KOS-ovica na kljucim pozicijama. Krenuvsi od Zivkovica juniora pa nadalje...
Srce, čast i ponos!
- napoleon72
- Kontakt:
Bili na dzumiCAGarfia je napisao/la: ↑07 mar 2025, 14:36Službenici SIPA_Policija u Regionalnoj kancelariji u Banjoj Luci počeli su se vraćati na posao, saznaje IstragaB. Veći dio njih jutros je napustio prostorije SIPA/e nakon upozorenja MUP-a RS da napuste kancelarije. Jedini koji je sve vrijeme ostao u zgradi SIPA-e u Banjoj Luci je dežurni operativni Amir Alibegović. Njemu se kasnije pridružio i vozač Jovo, a nakon toga su počeli dolaziti i drugi službenici SIPA-e.![]()

Srpske kolege za to vrijeme na kafi, koriste ljudi pauzu.
Koji se cirkus ovdje desava majko mila
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
I onda neko vjeruje Avdi uvijek ovako nahajca zbog svojih placenih uvjerenja i onda aterira kad se steta napravi mozes sada pisati romane kad je šteta vec nacinjena i kad 90% populacije misli da je kraj dosaoCAGarfia je napisao/la: ↑07 mar 2025, 14:36Službenici SIPA_Policija u Regionalnoj kancelariji u Banjoj Luci počeli su se vraćati na posao, saznaje IstragaB. Veći dio njih jutros je napustio prostorije SIPA/e nakon upozorenja MUP-a RS da napuste kancelarije. Jedini koji je sve vrijeme ostao u zgradi SIPA-e u Banjoj Luci je dežurni operativni Amir Alibegović. Njemu se kasnije pridružio i vozač Jovo, a nakon toga su počeli dolaziti i drugi službenici SIPA-e.![]()
- MilanMladenovic
- Kontakt:
Kako bolan nema Bosne a Amir i Jovo sjede sami u SIPICAGarfia je napisao/la: ↑07 mar 2025, 14:36Službenici SIPA_Policija u Regionalnoj kancelariji u Banjoj Luci počeli su se vraćati na posao, saznaje IstragaB. Veći dio njih jutros je napustio prostorije SIPA/e nakon upozorenja MUP-a RS da napuste kancelarije. Jedini koji je sve vrijeme ostao u zgradi SIPA-e u Banjoj Luci je dežurni operativni Amir Alibegović. Njemu se kasnije pridružio i vozač Jovo, a nakon toga su počeli dolaziti i drugi službenici SIPA-e.![]()

Život je ovde postao nemoguć. Strašno je samo što se ljudi ne bune zbog toga.
- Romagnoli13
- Kontakt:
Toliko omladine položilo život da na kraju nemamo državu.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Pa eto radila je SIPA u Istočnom Sarajevu, a po tim novim zakonima koje je Dodo donio nisu smjeli. Da je mudonja sad bi ih MUP RS-a hapsio jer su prekršili zakon
Što znači da blefira i ide da izazove reakciju i "napad" na njega.

I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Jbg nekima je izgleda trebalo da dodo maksimalno zakuha pa da se to skonta. U pravoj drzavi taj kreten bi jos jucer bio u zatvoru, bez obzira sto ovi nasi apeluju da ne treba burno reagovati. Slucaji memic i dragicevic su takodjer u vecoj ili manjoj mjeri pokazali kakva nam je drzava. Ovo nikada nije ni bila drzava vec samo protektorat. Hebo ti tu drzavu gdje cekas stranca da reaguje.Romagnoli13 je napisao/la: ↑07 mar 2025, 15:12Toliko omladine položilo život da na kraju nemamo državu.
Al eto ne moze se reci da neki nisu imali koristi od ovoga sto smo se 30god pretvarali da imamo drzavu. Na osnovu tog pretvaranja dobili smo politicke elite koje su se nakrale para za tri zivota, a obican narod je mogao mirno da spava ziveci u iluziji da je bosna suverena drzava na cjelokupnoj teritoriji i da nisu "dzaba" ginuli za vrijeme rata.
Imaš ime i prezime, zemlju, sačuvanu historiju, bez otpora tad pitanje je u kojem bi pravcu otišli i kako bi danas izgledali, za nas su devedesete bile neizbježne,nužda, da se izjasnimo i izrazimo, kažemo ko smo i šta smo i odakle smo i šta želimo.Romagnoli13 je napisao/la: ↑07 mar 2025, 15:12Toliko omladine položilo život da na kraju nemamo državu.
Danas svijet i Evropa znaju za nas i koliki god licemjeri bili na geopolitičkoj sceni upoznati su da imamo obraz, čast i ponos, spremni na najgore dok se nadamo najboljem.
Kako god bilo uvijek treba navijati za razum i dogovor, optužnica Miloradu nije napad na RS nit ko želi ukinuti Srbima neki vid autonomije na silu ali entitet ne može bit država, to je u sukobu sa interesima Bosne i Hercegovine kao i svih njenih građana, u interesu mira na ovim prostorima je stabilna BiH a ne vidim razloga da to ne bude bez obzira na sve okolnosti.
- akisarajevo92
- Kontakt:
i Brezo je vec presao na EuronewsFKSzuti je napisao/la: ↑06 mar 2025, 18:18Ljudi se raspadaju, gazda digao ruke.akisarajevo92 je napisao/la: ↑06 mar 2025, 17:08u Hrvatskoj su nedavno dali otkaz oko 40-tak voditelja
a i na bh verziji se vide promjene, nema ni one plave Sabanovicke, garave Gotic, Nikole Vucica itd.
a koliko znam Brezo je sam otisao kad mu je Zukic zabranio da objavi emisiju o Covicu
Brezo i Komšić su odavno na BHT1, Ika je otišla na Newsmax Balkans (kojeg drži TS), a neki će preći i na Euronews BiH kojeg TS uskoro starta u Sarajevu i BL.
jel to znaci da dobijamo 'Vucicev' news kanal posto je TS vlasnik ili Euronews kao brend ima neku neku objektivnost koja se mora postovati?
To dvoje presli sa kanala UM grupe na TS
Don't believe the hype.
Sve dok je svi ne budu dozivljavali kao svoju zemlju nama ce biti ovako. Tesko je kad ti peru mozak desetljecima. Treba djecu odgajati pravim vrijednostima, postovanju, razumjevanju, ljubavlju a ne mrznja. To je jedini nacin da u buducosti ovdje bude lijepo, ali kako i na forumu vidimo, mrznja izvire iz dosta, samo se pitam dali isto tako svoju djecu odgajate. Svi se cudimo sto nam je ovako a pola je do nas samih
GGMU
U Srbiji nemaju neku gledanost ali su jako objektivni. Minja Miletić je glavna i rijetko joj gostuje AV jer ga obično poklopiakisarajevo92 je napisao/la: ↑07 mar 2025, 17:25i Brezo je vec presao na EuronewsFKSzuti je napisao/la: ↑06 mar 2025, 18:18Ljudi se raspadaju, gazda digao ruke.akisarajevo92 je napisao/la: ↑06 mar 2025, 17:08u Hrvatskoj su nedavno dali otkaz oko 40-tak voditelja
a i na bh verziji se vide promjene, nema ni one plave Sabanovicke, garave Gotic, Nikole Vucica itd.
a koliko znam Brezo je sam otisao kad mu je Zukic zabranio da objavi emisiju o Covicu
Brezo i Komšić su odavno na BHT1, Ika je otišla na Newsmax Balkans (kojeg drži TS), a neki će preći i na Euronews BiH kojeg TS uskoro starta u Sarajevu i BL.
jel to znaci da dobijamo 'Vucicev' news kanal posto je TS vlasnik ili Euronews kao brend ima neku neku objektivnost koja se mora postovati?
To dvoje presli sa kanala UM grupe na TS

Opremaju studio u Sarajevu i BL, dok u Bg rade u SC kao i Arena i Newsmax.
Zadnja izmjena: FKSzuti, dana/u 07 mar 2025, 17:35, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
EUFOR šalje dodatnih 400 vojnika.
Kao što rekoh neki dan, nema ih dovoljno. Dodatnih 400 je i dalje nedovoljno ali bolje išta nego ništa.
Kao što rekoh neki dan, nema ih dovoljno. Dodatnih 400 je i dalje nedovoljno ali bolje išta nego ništa.
- akisarajevo92
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Stiže i iz Italije.
Oni nisu pod Orbanovom palicom, za razliku onih formacija koje su došle neki dan, nego pod palicom EUFORa.
Situacija je ozbiljna, mnogo evropskih ambasada se oglasilo a kod nas i dalje ima glupana koji ismijavaju ovo.
Oni nisu pod Orbanovom palicom, za razliku onih formacija koje su došle neki dan, nego pod palicom EUFORa.
Situacija je ozbiljna, mnogo evropskih ambasada se oglasilo a kod nas i dalje ima glupana koji ismijavaju ovo.
Situacija je ozbiljna zadnjih 20 godina 

Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
-
- Kontakt:
Da,
u Donjecku možda.
u Donjecku možda.
Ustavni sud ponistio zakone 

Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je