Kakav bojkot, kad nemas nijednog Srbina koji zasluzuje poziv, osim mozda Krunica?
Bio je u planu Svetozar Markovic, ali ceka poziv komsija.
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Kakav bojkot, kad nemas nijednog Srbina koji zasluzuje poziv, osim mozda Krunica?
Na njega (prvenstveno) mislim. Znam da je bila povreda, ali mislim da ce biti fit kroz koji dan. Nadam se da nije neka zakulisana radnja... zdrav Rade svakako ima mjesta u ovakvom veznom redu.19vendetta87 je napisao/la: ↑06 mar 2025, 00:03Kakav bojkot, kad nemas nijednog Srbina koji zasluzuje poziv, osim mozda Krunica?
Srbima je Dodara zabranio da sluze ustanovama unutar FBiH
Evo kontam ne znam vala ni koga bi zvao...ni srbija nema neki roster19vendetta87 je napisao/la: ↑06 mar 2025, 00:03Kakav bojkot, kad nemas nijednog Srbina koji zasluzuje poziv, osim mozda Krunica?
Opet mi necemo oticibaboedindzeko09 je napisao/la: ↑06 mar 2025, 17:06
Malo potencijalno lijepih vijesti za ubuduće. Nisam znao na koji pdf da postavim prije.
Mislim da bi sa ovom odlukom uništili SP.baboedindzeko09 je napisao/la: ↑06 mar 2025, 17:06
Malo potencijalno lijepih vijesti za ubuduće. Nisam znao na koji pdf da postavim prije.
Hajmo mi iskalkulisat pa ne moramo ni oticDamirT je napisao/la: ↑06 mar 2025, 17:31Opet mi necemo oticibaboedindzeko09 je napisao/la: ↑06 mar 2025, 17:06
Malo potencijalno lijepih vijesti za ubuduće. Nisam znao na koji pdf da postavim prije.![]()
To je formacija bez krila drug sa rombom u sredini.
Na fb stranici Cagliarija neko napisao.
Jeste, on im je i kapiten. A ne pamti ni on kad je poceo utakmicu za fckn Kaljari.NoDi80 je napisao/la: ↑07 mar 2025, 23:22Kad vidim koliko im se igraca povrijedilo, nekako pocinjem da osjecam da mozemo ostvariti pozitivan rezultat u Bukurestu
Mislim da je njima Razvan Marin najbolji igrac sto se tice repke
Nadam se da ce Barba narediti Dzeki, Katicu i ovim jacima da zestoko ulaze u duele i da ih malo prebiju
Rumuni su inace fajteri i prgavi, ne smijemo dozvoliti da budu jaci u duelima
Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14 i 8 gostiju.