FK Željezničar

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

U sezoni 2025/26. očekujem:

1. Borbu za titulu
41
22%
2. Borbu za Evropu
87
46%
3. Sredinu tabele
34
18%
4. Borbu za opstanak
27
14%

Ukupno glasova: 189

Pablo11
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Pablo11 » 07 mar 2025, 20:16

EDobric1997 je napisao/la:
07 mar 2025, 18:27
jointunija je napisao/la:
06 mar 2025, 15:32
Ostat će upamćen po kočenju procesa vezanih za investitora i samoinicijativnim odlukama kontra klupskih stavova!
Ne znam odakle izvlacite te informacije koje su potpuno netacne. Niti je Cernica problem za investitora niti Sijercic. Jedini ljudi koji su kocili taj proces su svojevremeno bili Dzermin Pasic i Edis Kovacevic. I to pod uticajem navijaca.

LP!
Dzaba ga branis.
Fk Željezničar.

NoDi80
Kontakt:

Post Postao/la NoDi80 » 07 mar 2025, 20:23

Nije bitno sad ko je sta radio, kad je trebalo niko ni za sta nije odgovarao
Sad treba iskoristiti priliku i jasno dati do znanja da sljedeci na toj poziciji mora biti ozbiljan i da se ne smije uhljebiti nego iskkjucivo raditi u korist ZELJEZNICAR
Hocemo ozbiljne, jake, POSTENE, pametne i uspjesne, a ne neke sitne lihvarske ribice
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)

godrina
Kontakt:

Post Postao/la godrina » 07 mar 2025, 21:23

Znam da se ovi kojima je uspjeh remi u posusju samnom nece slozit ali mislim da mozemo dobit borca. Ne vjerujem da ce se slozit jer borac evo u martu igra Evropu ipak je to ozbiljnija ekipa.
Ozbiljni jesu, igraju fino imaju i par dobrih igraca ali imaju i veliki vjetar u ledja u vidu sudija ali kontam da su se ispraznili sad u cetvrtak, valjda i umorili.
Trebali bi iskoristit momentum i pobjedit. Super bi nam dosla pobjeda da se vratimo na pravi kolosijek.
Opet sam misljenja da cemo najvise zavisit od veznog reda ali obzirom da ne igra Samir na Jaberu ce biti najvise tereta.
Moramo bit maksimalno koncentrisani i oprezni. Nadam se Boljevicu koji nece previse petljat pa da nesto konkretno uradi napokon.
Sretan sam jer ne dolaze lesine zbog ove situacije u državi i potencijalnih problema.
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.

duskajurisic1
Kontakt:

Post Postao/la duskajurisic1 » 07 mar 2025, 21:31

Ako nastave da igraju kako igraju, sve ispod dva razlike je uspjeh. To su realne cinjenice. Srozali su klub da kad imay X u Posusju u 90min pravis izmjene.
I onda ide cestitao bi mojim momcima, a oni prazan gol promase. Masu rukama, hodaju, libo ih.

avalPacidoroP
Kontakt:

Post Postao/la avalPacidoroP » 07 mar 2025, 21:43

TeaM87 je napisao/la:
07 mar 2025, 10:16
Alipasino je napisao/la:
07 mar 2025, 06:25
Znate sta je bruka najveća.Da ti dodjes na Grbavicu da gledas sampiona i učesnika Evropske lige a ti na 4 mjestu i moliš hecima da neko udje u finale od prvih 4 da bi mogu u Evropu i gdje ces najvise doc do 2 predkola.To najvise boli jeb.. i ko igra i ko je trener ali nas nema na mapi 10 godina.Meni je 6 banki.Niko mi ne garantujem da ću još jednom dozivjet titulu.Eto to smo mi trenutno.
Najvise od svega toga boli sto je velika vecina nasih navijaca prihvatila to kao realnost, pa i sam klub je to prihvatio, pa se prije dvije godine dice izlaskom u Evropu kao da je ne znam ti sta. Najbolje je Zeba rekao u podcastu kod Sanela, kaze nama su se ledja okretala ako jednu utakmicu kiksamo, iako smo sampioni bili, a sada za cetvrto mjesto svaku utakmicu aplauze dobijaju, euforija neka vlada, kaze nikad nije lakse bilo biti igrac Zelje, gotovo i da nemaju pritiska.

E to prihvacanje ove realnosti je najgore od svega.
100%.. godinama pisem o tome, da smo se mi navikli da nas svakakva sela deru, i da svake trece-cetvrte godine evropu slavimo k'o sto smo nekad titule slavili.
Da se svi okrenemo unazad, i izaberemo najboljih 11. igraca koji su igrali u posljednjih 13.sezona nakon titule, ne bi mogli izaci na megdan ekipi koja je osvojila titulu 2012.
E tu je problem, umjesto da mi rastemo kvalitetom, pa i ako ne budemo prvaci, da mi rastemo zajedno sa kvalitetom lige, mi smo stagnirali u svim fudbalskim oblastima u odnosu na 2012-u.. od prvog tima, do omladinskog pogona. Poseban naglasak je na omladinski pogon, tu je bas totalni debakl.
Dok evo sad vec imas tri ekipe kilometrima ispred tebe trenutnim kvalitetom, plus sa finansijama kojim raspolazu svake godine ce praviti sve vece raskorake u odnosu na nas.
Trenutno ne vidim sansu za bolje sutra, a ja necu nikad biti taj koji ce reci daj ti nama evropu sretan sam time.. necu, ja znam sta je Željo i čemu treba težiti.. da smo na granici provalije, i tada cu htjeti borbu za titulu do posljednje sekunde prvenstva.
Sad ce se neko nakaciti i govoriti kakve situacije smo prebrodili, da se 'vracamo iz mrtvih', da je ovo sve super..ali vec smo od 2012.te tri puta bili na granici provalije i poslije slavili evropu k'o da je titula..
Željo da je prijašnji Željo, svake godine bi bar imao minimalno svoja dva omladinca koja mogu nositi ekipu.. i kad smo lošiji bili na tabeli, i kad nismo mogli godinama uzeti u gostima, i tad smo imali naše omladince koji su napravili velike karijere..
Sta sad imamo osim Muftica?
Da ne idem dalje, meni ce uvijek jedina opcija biti titula. Sve ispod toga je promasena sezona, eventualno nekad kup bi ublazio da ne bude totalni promasaj.
Ako ko ima sabura, to su onda navijaci Želje, ali problem je sto su postali ravnodusni na sve..

Riquelme1921
Kontakt:

Post Postao/la Riquelme1921 » 07 mar 2025, 22:42

avalPacidoroP je napisao/la:
07 mar 2025, 21:43
TeaM87 je napisao/la:
07 mar 2025, 10:16
Alipasino je napisao/la:
07 mar 2025, 06:25
Znate sta je bruka najveća.Da ti dodjes na Grbavicu da gledas sampiona i učesnika Evropske lige a ti na 4 mjestu i moliš hecima da neko udje u finale od prvih 4 da bi mogu u Evropu i gdje ces najvise doc do 2 predkola.To najvise boli jeb.. i ko igra i ko je trener ali nas nema na mapi 10 godina.Meni je 6 banki.Niko mi ne garantujem da ću još jednom dozivjet titulu.Eto to smo mi trenutno.
Najvise od svega toga boli sto je velika vecina nasih navijaca prihvatila to kao realnost, pa i sam klub je to prihvatio, pa se prije dvije godine dice izlaskom u Evropu kao da je ne znam ti sta. Najbolje je Zeba rekao u podcastu kod Sanela, kaze nama su se ledja okretala ako jednu utakmicu kiksamo, iako smo sampioni bili, a sada za cetvrto mjesto svaku utakmicu aplauze dobijaju, euforija neka vlada, kaze nikad nije lakse bilo biti igrac Zelje, gotovo i da nemaju pritiska.

E to prihvacanje ove realnosti je najgore od svega.
100%.. godinama pisem o tome, da smo se mi navikli da nas svakakva sela deru, i da svake trece-cetvrte godine evropu slavimo k'o sto smo nekad titule slavili.
Da se svi okrenemo unazad, i izaberemo najboljih 11. igraca koji su igrali u posljednjih 13.sezona nakon titule, ne bi mogli izaci na megdan ekipi koja je osvojila titulu 2012.
E tu je problem, umjesto da mi rastemo kvalitetom, pa i ako ne budemo prvaci, da mi rastemo zajedno sa kvalitetom lige, mi smo stagnirali u svim fudbalskim oblastima u odnosu na 2012-u.. od prvog tima, do omladinskog pogona. Poseban naglasak je na omladinski pogon, tu je bas totalni debakl.
Dok evo sad vec imas tri ekipe kilometrima ispred tebe trenutnim kvalitetom, plus sa finansijama kojim raspolazu svake godine ce praviti sve vece raskorake u odnosu na nas.
Trenutno ne vidim sansu za bolje sutra, a ja necu nikad biti taj koji ce reci daj ti nama evropu sretan sam time.. necu, ja znam sta je Željo i čemu treba težiti.. da smo na granici provalije, i tada cu htjeti borbu za titulu do posljednje sekunde prvenstva.
Sad ce se neko nakaciti i govoriti kakve situacije smo prebrodili, da se 'vracamo iz mrtvih', da je ovo sve super..ali vec smo od 2012.te tri puta bili na granici provalije i poslije slavili evropu k'o da je titula..
Željo da je prijašnji Željo, svake godine bi bar imao minimalno svoja dva omladinca koja mogu nositi ekipu.. i kad smo lošiji bili na tabeli, i kad nismo mogli godinama uzeti u gostima, i tad smo imali naše omladince koji su napravili velike karijere..
Sta sad imamo osim Muftica?
Da ne idem dalje, meni ce uvijek jedina opcija biti titula. Sve ispod toga je promasena sezona, eventualno nekad kup bi ublazio da ne bude totalni promasaj.
Ako ko ima sabura, to su onda navijaci Želje, ali problem je sto su postali ravnodusni na sve..
Realno mi smo sami sebe uništili kroz ovih par godina. Kada je Misimović bio na čelu kluba imali smo novca ali i totalno promašenih pojačanja na koje su se davala ogromna sredstva pa do šampanjac ekipe koja nas je zamalo ugasila. Na kraju se stvorio rat među navijačima Amar vs Miske i svakome ko učestvuje u tom ratu želim da se sutra probudi i zaboravi na klub Željezničar, kao da ne postoji, jer takvi navijači nam ne trebaju. Postoji dosta ljudi koji su na strani jednog i žele klubu zlo samo ako je u tom trenutku ovaj drugi u klubu u tom trenutku što je bolesno. Titula 2020 nam je za dlaku izmakla a zatim dolazi korona koja nas je skoro pokopala. Jbg, reći će svi pa svima je bila korona jest ali Sarajevo je imalo vlasnike sa dubokim džepom koji su to mogli iznijeti, Zrinjski također, Borac također ima nekoga iza sebe a mi imamo samo nas, navijače. To nažalost nije dovoljno. Prelijepo je bilo kada sam vidio da smo upravo mi generalni sponzor kluba ali od toga se ne može boriti za titule. U sezoni 2020. borimo se za titulu a onda na proljeće 2021. upišemo prvu pobjedu tek zadnje kolo protiv Krupe na Grbavici, kao da smo ograjisali. Te sezone nam dolazi i Cerić koji se ispostavio kao ogromna ubleha te nas unazađuje za još par koraka. Nakon te sezone dolazi najteža sezona po mom mišljenju još od rata. Vođeni Ivkovićem te sezone nismo imali 5 dobrih igrača, uz hrpu mladih koji danas ili ne igraju fudbal ili su po federalnoj ligi. Ivković odlazi, na klupu dolazi Sablja, na prozivci nije imao 10 igrača te to govori kakvo je stanje u klubu bilo. Pod Sabljom smo imali Santosa i Aru koji su bili zlatne koke kluba. Pojedinci iz kluba obećavaju kako je sve završeno i kako su ugovori skoro produženi a zatim nas obojica napuštaju. Nakon Sablje u klub stiže Nermin Bašić, čovjek koji je prošao Dinamo Minsk a u prvoj postavi su nam bili Rustemović, Biber, Turanjanin i slični. Odlična Europa i početak sezone a zatim razno saplitanje u klubu, mahalanje pojedinaca u klubu i fudbalera, razne uvrede sa zapada gdje čovjeku psuju dijete (koje je maloljetno) te na kraju otkaz. Uprava sklapa posao sa Arapima međutim nisu se zaštitili te su Arapi mogli raditi faktički šta hoće i dignuti sidro iz kluba bez ikakvih posljedica. Na mjesto trenera su stavili čovjeka bez iskustva te dodatno oštetili klub. Kao šlag na tortu, dolazi Bruno Akrapović. Trener sa solidnim CVem za našu ligu, uprava se pokušala iskupiti sa njim ali po meni je on ispao najveća ubleha od svih nabrojanih u tekstu. Haman ne ispadosmo. Sreća, dolazi naš Dino te spašava klub od ispadanja. Ovdje sam prošao kroz prethodnih skoro desetak godina kluba. U CIJELOM PERIODU NITI JEDNA UPRAVA I NITI JEDNA SKUPŠTINA QRCEM NIJE MRDNULA DA PRONAĐE INVESTITORA. Mislim da je to osnovni razlog što smo tu gdje jesmo, ybg ne možemo se takmičiti ovako sa timovima koji imaju duplo veći budžet od nas. Treba nam investitor. I nemojte mi govoriti kako pojedinci to koče. Onda to trebaju ostali iz skupštine javno reći imenom i prezimenom ko ne želi pronazalak investitora. Mi ga tražimo i molimo Boga da ga ne nađemo.
Grupa iznad svakog pojedinca.

Levin
Kontakt:

Post Postao/la Levin » 07 mar 2025, 22:56

Ja predlažem da se prođemo apatije makar zbog zdravlja drugih. Objesit će se neko kad pročita šta se sve piše. Nije to sve tako crno ali ne da mi se sad nabrajati.

Ja bih vas zamolio da uporedite ovu sezonu sa prošlom i uporedite sve aspekte pa onda nešto tako napišite.

Prošlo je vrijeme i neće se više nikad vratiti kad si mogao da za jednu sezonu i sa skromnim sredstvima napraviš ekipu.

Investitor je posebna tema, treba pojedinačno imenovati ko blokira i ima li uopšte ponuda. Ono što je bilo do sada komšiji ne bih preporučio. Investitor će doći tek kad pokažemo dovoljnu dozu ozbiljnosti i organizacije.

Moramo biti pametni i ne praviti rusvaj svakih šest mjeseci. Ja sam lično zadovoljan smjerom kojim klub ide. Ima tu naravno pojedinaca za koje mislim da trebaju napustiti klub i koji su pokaali da ne mogu donijeti dodatnu vrijednost ali evo jedan je već otišao, doći će red i na ostale.

Rezultatima i igrom nisam zadovoljan u nastavku ali isto tako nisam uopšte za to da sad Denisa tjeramo. Denis treba da bude projekat na minimum tri sezone i tek onda pametno tražiti alternativu ako ode ili ako ne donese očekivane rezultate.

Nemojmo živjeti u zabludi, neće niko mahnuti magičnim štapom i donijeti nam titulu. Mora se to zaslužiti ozbiljnim radom.
"Moj ideal bio je i ostao Željezničar!" - Branimir Jelušić

Pablo11
Kontakt:

Post Postao/la Pablo11 » 07 mar 2025, 22:59

Levin je napisao/la:
07 mar 2025, 22:56
Ja predlažem da se prođemo apatije makar zbog zdravlja drugih. Objesit će se neko kad pročita šta se sve piše. Nije to sve tako crno ali ne da mi se sad nabrajati.

Ja bih vas zamolio da uporedite ovu sezonu sa prošlom i uporedite sve aspekte pa onda nešto tako napišite.

Prošlo je vrijeme i neće se više nikad vratiti kad si mogao da za jednu sezonu i sa skromnim sredstvima napraviš ekipu.

Investitor je posebna tema, treba pojedinačno imenovati ko blokira i ima li uopšte ponuda. Ono što je bilo do sada komšiji ne bih preporučio. Investitor će doći tek kad pokažemo dovoljnu dozu ozbiljnosti i organizacije.

Moramo biti pametni i ne praviti rusvaj svakih šest mjeseci. Ja sam lično zadovoljan smjerom kojim klub ide. Ima tu naravno pojedinaca za koje mislim da trebaju napustiti klub i koji su pokaali da ne mogu donijeti dodatnu vrijednost ali evo jedan je već otišao, doći će red i na ostale.

Rezultatima i igrom nisam zadovoljan u nastavku ali isto tako nisam uopšte za to da sad Denisa tjeramo. Denis treba da bude projekat na minimum tri sezone i tek onda pametno tražiti alternativu ako ode ili ako ne donese očekivane rezultate.

Nemojmo živjeti u zabludi, neće niko mahnuti magičnim štapom i donijeti nam titulu. Mora se to zaslužiti ozbiljnim radom.
Ma smijesno je pricati sad i uporedjivati nesto prije. Svi mi shvatamo sta smo bili i kako smo igrali. Nerealno je ocekivati da 15 godina dominiras i uzimas sve protivnike 2/3:0 na poluvremenu. Pa pitaju se valjda i ostali i drugi ulazu u klubove..Naravno da je neuspjeh samo se radovati evropi, ali u ovom trenutku kad gledas to je nas domet, sad je skroz drugi par cipela zasto je to nas domet i ne mozemo vise.
Fk Željezničar.

NoDi80
Kontakt:

Post Postao/la NoDi80 » 07 mar 2025, 23:11

Ne svidja mi se ova situacija vise nikako s ovim Brkovicem Colpom i ostalima
Mislim da Zeljeznicar mora biti uz ostale klubove, ipak svi manji bitni klubovi su protiv Colpe
Ne smijemo njima okrenuti ledja kao najveci klub u drzavi
Ne znam luda situacija i nase tapkanje nas je dovelo do ovoga, dok su pitari iskoristiki momenat da imaju povod za spin
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)

Levin
Kontakt:

Post Postao/la Levin » 07 mar 2025, 23:42

Pablo11 je napisao/la:
07 mar 2025, 22:59
Levin je napisao/la:

Ma smijesno je pricati sad i uporedjivati nesto prije. Svi mi shvatamo sta smo bili i kako smo igrali. Nerealno je ocekivati da 15 godina dominiras i uzimas sve protivnike 2/3:0 na poluvremenu. Pa pitaju se valjda i ostali i drugi ulazu u klubove..Naravno da je neuspjeh samo se radovati evropi, ali u ovom trenutku kad gledas to je nas domet, sad je skroz drugi par cipela zasto je to nas domet i ne mozemo vise.
Mi moramo gledati, u ovom trenutku, isključivo naprijed i imati plan gdje želimo biti za 3, 5 ili 10 godina. Ako se kvalitetan investitor u međuvremenu pojavi to se sve može ubrzati ali do tada smo prepušteni sami sebi.

Moramo ići korak po korak i učiti iz grešaka koje smo pravili zadnjih 10 godina inače nas čeka još 10 godina očaja.
NoDi80 je napisao/la:
07 mar 2025, 23:11
Mislim da Zeljeznicar mora biti uz ostale klubove, ipak svi manji bitni klubovi su protiv Colpe
NoDi druže, mi se ljutimo i bjesnimo na Dodika i slične što stvara paralelne institucije i podriva državu a ovamo mi kao klub trebamo da podržavamo stvaranje kojekakvih paralelnih saveza i nešto slično.

FK Željezničar ali i ostali klubovi se moraju boriti kroz zvanične institucije FS BiH kakav god on bio. Mi tu nemamo izbora. Treba podržati i boriti se za promjene zajedno sa svim klubovima ali ovo što kone rade sa svojim plaćenim saradnicima je van svake pameti.

Ja im predlažem da potpuno istupe iz FS BiH i osnuju vlastiti savez pa nek igraju tamo. Naravno to se neće desiti jer je UEFA kategorična po tom pitanju a to najbolje znaju neki od najvećih klubova svijeta. Nije Čeferin bez veze bio u BiH. Borba kroz institucije je jedini pravi naćin i klub mora gledati prvenstveno svoj interes.

Pablo11
Kontakt:

Post Postao/la Pablo11 » 07 mar 2025, 23:50

Levin je napisao/la:
07 mar 2025, 23:42
Pablo11 je napisao/la:
07 mar 2025, 22:59
Levin je napisao/la:

Mi moramo gledati, u ovom trenutku, isključivo naprijed i imati plan gdje želimo biti za 3, 5 ili 10 godina. Ako se kvalitetan investitor u međuvremenu pojavi to se sve može ubrzati ali do tada smo prepušteni sami sebi.

Moramo ići korak po korak i učiti iz grešaka koje smo pravili zadnjih 10 godina inače nas čeka još 10 godina očaja.
NoDi80 je napisao/la:
07 mar 2025, 23:11
NoDi druže, mi se ljutimo i bjesnimo na Dodika i slične što stvara paralelne institucije i podriva državu a ovamo mi kao klub trebamo da podržavamo stvaranje kojekakvih paralelnih saveza i nešto slično.

FK Željezničar ali i ostali klubovi se moraju boriti kroz zvanične institucije FS BiH kakav god on bio. Mi tu nemamo izbora. Treba podržati i boriti se za promjene zajedno sa svim klubovima ali ovo što kone rade sa svojim plaćenim saradnicima je van svake pameti.

Ja im predlažem da potpuno istupe iz FS BiH i osnuju vlastiti savez pa nek igraju tamo. Naravno to se neće desiti jer je UEFA kategorična po tom pitanju a to najbolje znaju neki od najvećih klubova svijeta. Nije Čeferin bez veze bio u BiH. Borba kroz institucije je jedini pravi naćin i klub mora gledati prvenstveno svoj interes.
Inace bas je jak spin 10 ljudi na forumu, Nodi opusti se.
Fk Željezničar.

Nekadasiigrostarsno
Kontakt:

Post Postao/la Nekadasiigrostarsno » 08 mar 2025, 08:38

Na zalost svju nas... Coric je dao ostavku prije par kola je dao poziciju na raspolaganje,rekli mu da se smiri bit ce bolje, medjutim jucer je odlučio to je to. Borac najvjerovatnije oproštajna. Razlog? Ponasanje pojedinaca u upravi.

duskajurisic1
Kontakt:

Post Postao/la duskajurisic1 » 08 mar 2025, 08:50

Ima nesuglasica u klubu, trazio je da ide al neko ko zeli da ide nema tu sta. Das ostavku i cao.

Bilo sutra ili za par mjeseci opet ce zaplatiti trener. Iako s druge strane, njegova svaka izjava je ista. Cestitam igracima, bla,bla a oni hodaju po terenu.

Dobili su nove ugovore, a oni se ponasaju u gostima kao da su otisli na izlet. Niti trce, mašu rukama, staticni su, nema dvije smisle akcije. I to je krivac Coric, njegov je posao da napravi bolju igru. Sto do sad nije uradio,osim par bliceva u nekima utakmica sto nije dovoljno za klub kao sto je Zeljeznicar.

Cuvanje boda protiv Posusja, izmjene, nije dobro. To sto si ti radio u Posusju, imas neke veze s tim ljudima u klubu, ne treba da interesuje nas. Njima bod znaci, a nama ne znaci nista. Takvo ponasanje nije dopusteno.

S druge strane, uprava je krivac sto nisu obezbjedili pare za vise igraca, bolja pojacanja, tako da s te strane njemu nije lahko ali se brate prihvatio posla niko te nije tjerao.

Svi bi oni da vode Zelju, a kad dodju nista. Cestitam ovo, cestitam ono. Od cestitanja mi nemamo nista.

Koliko god smo na solidnoj poziciji na tabeli, mi igramo lose. To je cinjenica.

anonimni
Kontakt:

Post Postao/la anonimni » 08 mar 2025, 09:47

Opet ti laprdas

Sretan ti 8. mart!
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!

Kapiten Blue Traina

MrkiMedo
Kontakt:

Post Postao/la MrkiMedo » 08 mar 2025, 09:53

Nekadasiigrostarsno je napisao/la:
08 mar 2025, 08:38
Na zalost svju nas... Coric je dao ostavku prije par kola je dao poziciju na raspolaganje,rekli mu da se smiri bit ce bolje, medjutim jucer je odlučio to je to. Borac najvjerovatnije oproštajna. Razlog? Ponasanje pojedinaca u upravi.
Gdje nam je “Mire”? Zar nisu tvoju skupstinari rekli da je pristao na sve i da ga pare ne zanimaju? Gdje nam je Ljajic, zar nije rekao da mu se svidja i da je preozbiljna prica? Gdje nam je junior Dinama? Kakve je kontakte uspostavio Rahimic sa Dzekom?
Ne seri. Dok su pasali pojedinci, eto sta se pisalo. Kad nema ovih sto pasu, sve se raspada

jointunija
Kontakt:

Post Postao/la jointunija » 08 mar 2025, 09:57

Ne lupetaj sviju ti,uprava nikad jedinstvenija,organizovanija i redovnija.
Željovci uvijek treba da znate,da navijači prate klub a ne rezultate!

Lynx
Kontakt:

Post Postao/la Lynx » 08 mar 2025, 10:28

Kako neki forumaši imaju bujnu maštu :rol: :rol:
63. minut, Švicarska vodi Italiju 2:0, a ono

“Publika u Berlinu se očito zabavlja meksičkim valom”

Velid Spaho

Željezničar za život cijeli!💙

NoDi80
Kontakt:

Post Postao/la NoDi80 » 08 mar 2025, 11:07

Drago mi je zbog novog fan shopa
Odlican potez kluba :bih:

slika
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)

gegenpressing
Kontakt:

Post Postao/la gegenpressing » 08 mar 2025, 11:30

Prije par kola?Znači prije prvog kola nastavka? :rol: :rol:
Brohra ribo se...

Levin
Kontakt:

Post Postao/la Levin » 08 mar 2025, 11:54

duskajurisic1 je napisao/la:
08 mar 2025, 08:50
Ima nesuglasica u klubu, trazio je da ide al neko ko zeli da ide nema tu sta. Das ostavku i cao.

Bilo sutra ili za par mjeseci opet ce zaplatiti trener. Iako s druge strane, njegova svaka izjava je ista. Cestitam igracima, bla,bla a oni hodaju po terenu.

Dobili su nove ugovore, a oni se ponasaju u gostima kao da su otisli na izlet. Niti trce, mašu rukama, staticni su, nema dvije smisle akcije. I to je krivac Coric, njegov je posao da napravi bolju igru. Sto do sad nije uradio,osim par bliceva u nekima utakmica sto nije dovoljno za klub kao sto je Zeljeznicar.

Cuvanje boda protiv Posusja, izmjene, nije dobro. To sto si ti radio u Posusju, imas neke veze s tim ljudima u klubu, ne treba da interesuje nas. Njima bod znaci, a nama ne znaci nista. Takvo ponasanje nije dopusteno.

S druge strane, uprava je krivac sto nisu obezbjedili pare za vise igraca, bolja pojacanja, tako da s te strane njemu nije lahko ali se brate prihvatio posla niko te nije tjerao.

Svi bi oni da vode Zelju, a kad dodju nista. Cestitam ovo, cestitam ono. Od cestitanja mi nemamo nista.

Koliko god smo na solidnoj poziciji na tabeli, mi igramo lose. To je cinjenica.
Zašti si izabrao taj nick ovaj put? Furaš se na jufke ili si jufka i sam?

Odgovori

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 38 gostiju.