FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Ne volim igru bez klasicne 9ke nikako.Jel taj gruzijac toliko nespreman?Gdje je onaj Ristic?
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Turkes ni na klupi
Zamisli da Zekić kaže odstranjen iz ekipe radi širenja informacija iz svlačioniceJavierBosnia je napisao/la: ↑08 mar 2025, 14:54SARAJEVO (3-5-2): Rogić,Paskalev,Mujkić, Gojković,Kuprešak,Beganović,Pavičić,Bubanja, Lulić,Kyeremeh i Guliashvili.
KLUPA: Rockov, Unušić, Soldo, Mehmedović, Mustafić, Krdžalić, Gordeziani, Vrban.
Turkes ni na klupi
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
Turkes ni na klupi, nek neko vidi jel Merso ziv
I kada teško je i kada je dobro, uvijek ću pjevat' za BIJELE I BORDO
⚜️Republika Bosna i Hercegovina⚜️
⚜️Republika Bosna i Hercegovina⚜️
Gordeziani jedini klasični napadač, Ristica izgleda bezveze povukli sa posudbe. Ne znam koja je svrha njegovog dovođenja iz Srbije.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑08 mar 2025, 14:56Ne volim igru bez klasicne 9ke nikako.Jel taj gruzijac toliko nespreman?Gdje je onaj Ristic?
Veliko bravo za Turkesa pa nek i dalje "drug" Merso iznosi stvari iz svlacionice na JAVNOM forumu !!!
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Zadnja izmjena: Aduka87, dana/u 08 mar 2025, 15:07, ukupno mijenjano 1 put.
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Sto se mene tice nek kupi stvari i nek ide u Svicu kad ga tamo ide,neka bude da je do nas.Bolje nego da se patimo i mi i on
@Lucas meni je na pripremama bio dobar,profil kakav nam je trebao.Ne znam sta planiraju s njim
@Lucas meni je na pripremama bio dobar,profil kakav nam je trebao.Ne znam sta planiraju s njim
Zadnja izmjena: NajvecaRadosti, dana/u 08 mar 2025, 15:09, ukupno mijenjano 1 put.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
- luckystrike
- Kontakt:
I meni je bezveze što nema Ristića ili Turkeša na klupi, moguće zato da drugi Gruzijac dobije šansu da nas impresionira danas.
0 - 1 i elhamdulillah!
0 - 1 i elhamdulillah!

Kako ljudi hirurski precizno planski odrade svaku sezonu.
Prvo stavili su covjeka (BEUSA) na funkciju koji ce pogusit sve hrvaske klubove “sb posusje gosk itd” koji ce tu bit samo radi sahovnice na grbu i zato sto njemu trebaju da klumaju glavom
16 godina PODpresjednik, kupi srbina i baliju sa ustupanje
Mjesta presjednika za uzvrat da zrinjski bude 3x prvak minimu. Balija i cetnik normalno gledaju svoj licni interes do prihvati jer sa te pozicije za 8 godina ce ON zaradit milijon i on se udari uguzicu a sto je za taj milion zavalio nas za 30 m km nebitno.
Zrinjski je jedino u bl ove sezone osvoio 3 boda regularno.
Lakrdija u mostaru protiv borca
Lakrdija protiv posusja 2x
Lakrdija na kosevu i u mostaru
Lakrdija na grbavici
Lakrdija u protiv igmana (husref kad je dobio crveni)
Jos je bilo polu lakrdija u tuzli kad covjk ide 1 na 1 sa golmanom
A onda kad nama za jednu situaciju protiv radnika koja u 99% nebi promjenila krajnji rezultat se pise..
Kupili su ljude u zelji kojima je jedino FK SARAJEVO krivo za sve..
Pa onda spominju titulu u bjeljini, kao da smo mi pustili zrinjski da pobjedi (izasli sa juniorima il nesto u tom fazonu)
Onda spominju titulu, kao da smo se mi borili da ti titulu uzme borac il zrinjski sb vec branili svoje interese ispred njihovi.. i ne u smislu ovo sto radi zrinjski i borac, vec u smislu toga da bi sve ijedan klub u drzavi trazio ono sto je FK SARAJEVO trazilo da je bilo na mjestu FK SARAJEVA..
Ponavljam, FK SARAJEVO je imalo 2 ili 3 boda vise od zelje nakon 22 kola 1/3 prvenstva, sto znaci da je svak sa svakim u tom trenutku igrao 2x i desila se korona, u tom prvom djelu SARAJEVO je igralo bez 6 standardnih igraca radi povreda.. dok u natavku prvenstva 2gog djela bili smo svi i to se vidjelo u ta 3 kola u nastavku. Al problem je KORONA koju je izmislio FK SARAJEVO jer smo se prepali haha..
I naravno Vico je bacio kosku i sad zeljka sa colpom i co pokusavaju svoj post od 15 godina prebacit na nas i opravdavaju postupke rusenje sports a realno i drzave..
Prvo stavili su covjeka (BEUSA) na funkciju koji ce pogusit sve hrvaske klubove “sb posusje gosk itd” koji ce tu bit samo radi sahovnice na grbu i zato sto njemu trebaju da klumaju glavom
16 godina PODpresjednik, kupi srbina i baliju sa ustupanje
Mjesta presjednika za uzvrat da zrinjski bude 3x prvak minimu. Balija i cetnik normalno gledaju svoj licni interes do prihvati jer sa te pozicije za 8 godina ce ON zaradit milijon i on se udari uguzicu a sto je za taj milion zavalio nas za 30 m km nebitno.
Zrinjski je jedino u bl ove sezone osvoio 3 boda regularno.
Lakrdija u mostaru protiv borca
Lakrdija protiv posusja 2x
Lakrdija na kosevu i u mostaru
Lakrdija na grbavici
Lakrdija u protiv igmana (husref kad je dobio crveni)
Jos je bilo polu lakrdija u tuzli kad covjk ide 1 na 1 sa golmanom
A onda kad nama za jednu situaciju protiv radnika koja u 99% nebi promjenila krajnji rezultat se pise..
Kupili su ljude u zelji kojima je jedino FK SARAJEVO krivo za sve..
Pa onda spominju titulu u bjeljini, kao da smo mi pustili zrinjski da pobjedi (izasli sa juniorima il nesto u tom fazonu)
Onda spominju titulu, kao da smo se mi borili da ti titulu uzme borac il zrinjski sb vec branili svoje interese ispred njihovi.. i ne u smislu ovo sto radi zrinjski i borac, vec u smislu toga da bi sve ijedan klub u drzavi trazio ono sto je FK SARAJEVO trazilo da je bilo na mjestu FK SARAJEVA..
Ponavljam, FK SARAJEVO je imalo 2 ili 3 boda vise od zelje nakon 22 kola 1/3 prvenstva, sto znaci da je svak sa svakim u tom trenutku igrao 2x i desila se korona, u tom prvom djelu SARAJEVO je igralo bez 6 standardnih igraca radi povreda.. dok u natavku prvenstva 2gog djela bili smo svi i to se vidjelo u ta 3 kola u nastavku. Al problem je KORONA koju je izmislio FK SARAJEVO jer smo se prepali haha..
I naravno Vico je bacio kosku i sad zeljka sa colpom i co pokusavaju svoj post od 15 godina prebacit na nas i opravdavaju postupke rusenje sports a realno i drzave..
Mozda je doveden Gordeziani kao zamjena Guliju, i polahko ga uvodit u sistem kako ide sezona pripremat za odlazak Gulija
-
- Kontakt:
Gordeziani je na posudbi jos 2.5 mjeseca
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Tacnije 4 mjeseca.
Zadnja izmjena: Aduka87, dana/u 08 mar 2025, 15:18, ukupno mijenjano 1 put.
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Ono što sam doživio u Mostaru poslije dešavanja u lištici 2009 nikada neću zaboraviti.
Sad vidim da je to prijateljstvo ostalo isto i hvala RA na tome.

Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Može li ko poslati link za moja tv kupovinu meča ( pay per view )?
Možeš naći vijest da se može kupiti prenos za 1.99, i ne ostave link da te preusmjere na kupovinu
Možeš naći vijest da se može kupiti prenos za 1.99, i ne ostave link da te preusmjere na kupovinu

Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
https://moj.bhtelecom.ba/web/guest/kupovina-moja-web-tvGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑08 mar 2025, 15:25Može li ko poslati link za moja tv kupovinu meča ( pay per view )?
Možeš naći vijest da se može kupiti prenos za 1.99, i ne ostave link da te preusmjere na kupovinu![]()
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Jedva našao, ali hvala u svakom slučajutuitamo je napisao/la: ↑08 mar 2025, 15:30https://moj.bhtelecom.ba/web/guest/kupovina-moja-web-tvGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑08 mar 2025, 15:25Može li ko poslati link za moja tv kupovinu meča ( pay per view )?
Možeš naći vijest da se može kupiti prenos za 1.99, i ne ostave link da te preusmjere na kupovinu![]()

Ljudi se trude da im ne platiš 2 marke, majke mi..
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Toliko im je sve komplikovano da je nemoguce, znao sam po 20 minuta sebi uplacivat za mojawebtv. A da tek ne pocinjem o tome koliko je ocajna stranicaGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑08 mar 2025, 15:31Jedva našao, ali hvala u svakom slučajutuitamo je napisao/la: ↑08 mar 2025, 15:30https://moj.bhtelecom.ba/web/guest/kupovina-moja-web-tvGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑08 mar 2025, 15:25Može li ko poslati link za moja tv kupovinu meča ( pay per view )?
![]()
Ljudi se trude da im ne platiš 2 marke, majke mi..
Hocel jos ko prenositi osim my tv (neka arena) ili bilo gdje na iptv? U hr sam, ne mogu ni moja webtv koristiti na mob
1946-1987
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, Inspiracija i 70 gostiju.