Ja se ne bi uopste iznenadio da je to isti lik. Obojica dobro bolesni i dosadni.Levin je napisao/la: ↑08 mar 2025, 11:54Zašti si izabrao taj nick ovaj put? Furaš se na jufke ili si jufka i sam?duskajurisic1 je napisao/la: ↑08 mar 2025, 08:50Ima nesuglasica u klubu, trazio je da ide al neko ko zeli da ide nema tu sta. Das ostavku i cao.
Bilo sutra ili za par mjeseci opet ce zaplatiti trener. Iako s druge strane, njegova svaka izjava je ista. Cestitam igracima, bla,bla a oni hodaju po terenu.
Dobili su nove ugovore, a oni se ponasaju u gostima kao da su otisli na izlet. Niti trce, mašu rukama, staticni su, nema dvije smisle akcije. I to je krivac Coric, njegov je posao da napravi bolju igru. Sto do sad nije uradio,osim par bliceva u nekima utakmica sto nije dovoljno za klub kao sto je Zeljeznicar.
Cuvanje boda protiv Posusja, izmjene, nije dobro. To sto si ti radio u Posusju, imas neke veze s tim ljudima u klubu, ne treba da interesuje nas. Njima bod znaci, a nama ne znaci nista. Takvo ponasanje nije dopusteno.
S druge strane, uprava je krivac sto nisu obezbjedili pare za vise igraca, bolja pojacanja, tako da s te strane njemu nije lahko ali se brate prihvatio posla niko te nije tjerao.
Svi bi oni da vode Zelju, a kad dodju nista. Cestitam ovo, cestitam ono. Od cestitanja mi nemamo nista.
Koliko god smo na solidnoj poziciji na tabeli, mi igramo lose. To je cinjenica.
Lafo pametnice a libudre.