Liverpool FC
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
Diaz kanta, a Robertsona je tuzno gledat, isto onaj stariji rodjak koji je guzio sta je htio, imao plejku pa lupao pesa kod njega, prvi poceo voziti auto, bio ti idol u svakom smislu. A onda se ozeni, i krene ti propadati pred ocima. RIP brate.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
- JayCatwright
- Kontakt:
Došli, odmorili, pobijedili
Zato će nam Sveci zabiti u prvih 15 minuta

Zato će nam Sveci zabiti u prvih 15 minuta

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
- SoloControTutti
- Kontakt:
Ne znam dali se ove sve vraca ove sezone za neke prosle sezone pehova i nepravdi fudbalski koje je pvaj klub prolazio ili ce se ovo negdje naplatiti debelo ali sinoc uz dosta srece ali i 3 individualna performansa odbrane do pobjede. Ali je bio nestvaran na golu ali svi zaboravljaju Konatea i Virgila koliko su pokrivali cijelu liniju odbrane protiv tehnicki perfektne ekipe PSG-a koja moze da trci u strasnom tempu. Koliko blokova na 16m kod obojice.
Na pouvremenu sam analizirao igru, jedina promjena u drugom je bila sto su se za nijansu bolje branili ali naprijed nisu uspjevali zavrsiti kontre iako je bilo prilika za iste, odbrana PSG-a takoder na nivou osim u jednom trenutku koji je bio dovoljan za win.
Sinoc su se izvukli s giljotine, ovo je opomena pred revans i ako budu igrali ovako u revansu sto sumnjam ali ako budu nece biti dobro.
Zaboraviti ovo vec i ide se na Soton.

Na pouvremenu sam analizirao igru, jedina promjena u drugom je bila sto su se za nijansu bolje branili ali naprijed nisu uspjevali zavrsiti kontre iako je bilo prilika za iste, odbrana PSG-a takoder na nivou osim u jednom trenutku koji je bio dovoljan za win.
Sinoc su se izvukli s giljotine, ovo je opomena pred revans i ako budu igrali ovako u revansu sto sumnjam ali ako budu nece biti dobro.
Zaboraviti ovo vec i ide se na Soton.

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
-
- Kontakt:
Jesu umorni 

Užas
-
- Kontakt:
Utakmica ko na terminu, nigdje volje ni kod njih ni kod nas. Zamal ne zaspah. Valjda se probude malo u drugom i skontaju da se ne može dodavanjem u odbrani nešto napraviti.
Oni su uspjeli odigrati gore nego protiv PSGa
Kakav skup levata
Hahahahahha

Kakav skup levata

Hahahahahha

Ne mogu gledati, zar je moguce da ce se raspasti ovdje?
-
- Kontakt:
Hahahahaha. Koji kraljevi.
Nigdje igre.
Nigdje igre.
Najgori dan ikad
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Ali tako predvidljiv razvoj događaja nakon srijede
Sramota crni Arne 

-
- Kontakt:
Pazi, ne može gore od ovog. Nunez će na klupu, vjerovatno i Jones i to odmah.
Steta sto nije nikako koristio Chiesu da je u bilo kakvoj formi da zamjeni Diaza koji je sagorio od umora.
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
- SoloControTutti
- Kontakt:
Ipak je rijec o umoru i padu forme u ekipi. Dodatno odmaze to sto Diaz, Nunez i Kostas izgledaju gore od svakog igraca na terenu barem duplo. Danas kiks velikih razmjera, a ovakvom igrom ce ih PSG potopiti. Ne mozes ici na srecu i individualne performanse cijelu sezonu. Zabrinjavajuce stanje. 

Sad ce se i Ramsdale razbraniti
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.