Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Mi nismo zaslužili šampionat. Borac je svjetlosnim godinama ispred nas.moramo se pobit sa zrinjskim u kupu i bar to osvojiti.**** se ismire!
In memoriam: LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
Kakva je odvratna njuška ovaj Vehabović.
-
VivaLaLiberta
- Kontakt:
Uđem na rezultate da pogledam statistiku i vidim da su obje ekipe za 80+ minuta uputile ukupno 6 udaraca i niti jedan u okvir gola..
I onda skontas kakav se antifudbal igra u ovoj nasoj ligi.
I onda skontas kakav se antifudbal igra u ovoj nasoj ligi.
“Pjesma naša neće stati, za boje ove život ćemo dati!”
-
Direktorcic
- Kontakt:
Fini moji drugovi iz Sarajeva, koliko god se vama o glavi radilo d trece strane,toliko vi volite sebi raditi o glavi. Gledajuci samo spprtski aspekt, Velez je bez glave i repa,jos uzdrman od onog lopovluka od prosle sedmice, vi ste ovo morali rijesiti.Ne kazem da se nije radilo vama o glavi,ali bez da ikakvu situaciju kuham na forumu,trebalo bi se malo manje busat u prsa,ocito je da vam ne ide i da imate taj neki peh zadnjih par sezona. Kako god da zavrsinutakmica u ovih par minuta,mom Velezu svaka cast na izborenom bodu, hrabrosti,motivaciji
Kakav glupan hahahahahaah
Pored VARa lik dva puta simulira. Ja nemam riječi da ovo opišem.
Pored VARa lik dva puta simulira. Ja nemam riječi da ovo opišem.
- GoskGabela
- Kontakt:
Alagic je ratni zločinac. Očekujem da savez propisno kazni ove shabane zbog veličanja ratnih zločinacaQUARTERBACK je napisao/la: ↑08 mar 2025, 17:35postujem i svaka cast na sjecanju nasih generala al imas jedan posao a to je da ne fulis slovo u imenu i prezimenu ccc
valjda je hajrulahovic a ne hajurlahovic
![]()
Giorgos Tzavellas : "Bijeg iz sela. Čestitam svim suigračima"
Dogovoren remi.
[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Znaci sutra ste bez pritiska jer vas ne mogu stici?
Fk Željezničar.
Hz nastavljaju sa sramocenjem
-
antisisoja1919
- Kontakt:
Sarajevu su najmanje krivi borac, zrinjski, vico...
Ovo je ocajno sto su pokazali veceras. Bez ikakve ideje.
Zadnja izmjena: antisisoja1919, dana/u 08 mar 2025, 18:04, ukupno mijenjano 1 put.
Volim tebe, više od sebe
- Combattente87
- Kontakt:
Možemo li konstatovati da je ponos države, kraljevski klub izgubio utrku za titulu sa režimskim separatistima i židovskim plaćenicima!?
BORAC U SRCU VRBAS U VENAMA !
-
KosevoZove
- Kontakt:
-
KosevoZove
- Kontakt:
Sa igracem vise smo morali ovo pobjediti, i ja nisam zadovoljan nikako , puno bolje je ovo moralo , dvije sanse imamo onaj u golmana suta…….antisisoja1919 je napisao/la: ↑08 mar 2025, 18:03Sarajevu su najmanje krivi borac, zrinjski, vico...
3 mjesto je nasa realnost jbg
Limvo te Rajvosa 🇱🇻🇱🇻
-
KosevoZove
- Kontakt:
hahahahah banujte ovog bolid iz kamenjara , sta pricas ti kad u sirkom stoji praljak to je ok jel?????GoskGabela je napisao/la: ↑08 mar 2025, 18:01Alagic je ratni zločinac. Očekujem da savez propisno kazni ove shabane zbog veličanja ratnih zločinacaQUARTERBACK je napisao/la: ↑08 mar 2025, 17:35postujem i svaka cast na sjecanju nasih generala al imas jedan posao a to je da ne fulis slovo u imenu i prezimenu ccc
![]()
Neka se ovo cisti tema ne sluzi za ovo uopste, namjerno se potencira da neko mu J**+ sve i onda ban ide !!
Limvo te Rajvosa 🇱🇻🇱🇻
Real Madrid sa Temua i danas nije uspio pobjediti bijedni Velez.
Steta crvenog kartona, inace bi bila pobjeda.
Sarajevo slabo, koliko ulozenog novca (u prethodne 3 sezone), trebali bi dominirati u ovoj ligi.
Sarajevo slabo, koliko ulozenog novca (u prethodne 3 sezone), trebali bi dominirati u ovoj ligi.
Ne laj.GoskGabela je napisao/la: ↑08 mar 2025, 18:01Alagic je ratni zločinac. Očekujem da savez propisno kazni ove shabane zbog veličanja ratnih zločinacaQUARTERBACK je napisao/la: ↑08 mar 2025, 17:35postujem i svaka cast na sjecanju nasih generala al imas jedan posao a to je da ne fulis slovo u imenu i prezimenu ccc
![]()
Miran budi.
- HordasOdMalena
- Kontakt:
Prvo bi trebalo šut u okvir uputiti.
"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
-
19vendetta87
- Kontakt:
Sarajevo je ovu utakmicu moglo glat dobiti, ali su u duhu prijateljstva namjerno podijelili bodove, bez obzira sto su zbog toga ispali iz trke za titulom.
Svaka cast
Svaka cast
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Trenutno korisnika/ca: LondonBlues, ludilompredozirani, Marokanci58, Venom i 23 gosta.