Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat - bez politike i ratnih prica
Ne mozes donositi zakljucke bez dokaza, tako ja mogu reci za tebe bilo sta, mogu za bilo koga slagat, pa se onda vadi.
Da zločinac Dodik ima 10% svjetske podrske kao Država Bosna večeras u 00:00 bi proglasio nezavisnost i krenuo u osvajanje Bihaća i Krajine. Ako mi sada ne djelujemo konačno i ne uradimo potrebno preko državnih institucija Bosne uz koje stoji cijeli svijet onda smo stvarno najnesposobniji narod u svijetu.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Evo ga opet, opet neko nekog napada, ahahah
Isto kao i Dodik na skupu u BL nedavno. Samo penzioneri i puse te njihove propagande...akisarajevo92 je napisao/la: ↑08 mar 2025, 18:17ide Breaking news na Pink da je ministra napao zaposlenik United Medie Grupe a prenos skupa Vucica uz neku requiem muziku, prosjek godina medju okupljenim 60, skupio najvecu bjedu u dvoranu![]()
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Zahiragicu odvadi malo!avenija je napisao/la: ↑08 mar 2025, 18:47Da zločinac Dodik ima 10% svjetske podrske kao Država Bosna večeras u 00:00 bi proglasio nezavisnost i krenuo u osvajanje Bihaća i Krajine. Ako mi sada ne djelujemo konačno i ne uradimo potrebno preko državnih institucija Bosne uz koje stoji cijeli svijet onda smo stvarno najnesposobniji narod u svijetu.
Barbine Barbike vole Tika-taku 🚨🚨
- akisarajevo92
- Kontakt:
raspada se Vucko, u govoru od sat vremena samo na dvije sekunde spomenuo RSDamirT je napisao/la: ↑08 mar 2025, 18:49Isto kao i Dodik na skupu u BL nedavno. Samo penzioneri i puse te njihove propagande...akisarajevo92 je napisao/la: ↑08 mar 2025, 18:17ide Breaking news na Pink da je ministra napao zaposlenik United Medie Grupe a prenos skupa Vucica uz neku requiem muziku, prosjek godina medju okupljenim 60, skupio najvecu bjedu u dvoranu![]()
Don't believe the hype.
Ma ima i on svojih musica masu ali samo sto nije podmukao kao ovi. S obzirom da sam upoznat s djelima demokratske stranke vise vjerujem kad neko dovede podmuklost istih u pitanje nego da su ispravni. Banalni primjer napravili su Trumpa diktatora, i ti sam pises Trumpistan, a ono obrnuto. Kroz ljudsku historiju sta diktatori imaju obicno zajednicko:
1. Pocinju ratove, Trump ne zeli rat
2. Sire vladu (government) Trump smanjuje vladu
3. Umanjuju transparentnost vlade, Trump je povecava
4. Uklanjajuj opoziciju, to mozes napravit hladno argument da su demokrate htjeli ukloniti njega.
5. Cenzura i kontrola medija, isto mozes napraviti argument
Znaci sve sto vi kazete je obratno/suprotno.
Probudi se
Ljudi u Vojvodini izviždali Vučića, on odgovorio: "Vidiš koliko me ljudi vole, to je čudo"

Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- akisarajevo92
- Kontakt:
ovo mi je bezveze malo sto kaze Konakovic, da je ovo sad znak i ljudima kao Culum, Kajganic i slicnima ako su i pomisljali da nesto urade da ne bi trebali
mislim to je ok, ali sta ce nam ostanak takvih na tako vaznim pozicijama, vise bih volio da svi sad pokazu pravo lice i da neki drugi dodju na njihovo mjesto
mislim to je ok, ali sta ce nam ostanak takvih na tako vaznim pozicijama, vise bih volio da svi sad pokazu pravo lice i da neki drugi dodju na njihovo mjesto
Don't believe the hype.
Alema po ko poji put. Trump je lazov i lopov. Ti ili si maga fanatic ili trol druge nema.
I ja ne branim nikog, nemoj mene stavljati u to.
Trump po koji put ti pisem, ne zeli rati a za vrijeme njegovog mandata 2017 baceno ogroman broj bombi. Nije mogao dopustit da Obama vise baci od njega 2016
Poslao svog zeta da pravi mir u Izraelu hahha jadnika stavio u jeftini hotel od tvog taks momey

Ova slika je sigurno fajk news, dje ce trump biti lopov

Aleme probudi se, evo ti popij
Dosta od mene, ode raditi sto sta.
Trump po koji put ti pisem, ne zeli rati a za vrijeme njegovog mandata 2017 baceno ogroman broj bombi. Nije mogao dopustit da Obama vise baci od njega 2016
Poslao svog zeta da pravi mir u Izraelu hahha jadnika stavio u jeftini hotel od tvog taks momey

Aleme probudi se, evo ti popij

- LegendKiller
- Kontakt:
Dobra ova Dinina: "SAD i Evropa se ne slažu oko Zelenskog, ali su se složili oko Dodika"!
- VensanKasel
- Kontakt:
Bolju pivu odavno nisam popio sam , kada dođeš maksuz ćemo Komunjare biti i pitisoko je napisao/la: ↑08 mar 2025, 19:27Alema po ko poji put. Trump je lazov i lopov. Ti ili si maga fanatic ili trol druge nema.
Aleme probudi se, evo ti popij![]()

@TefalTava jesi probao ovu ?

Moja zemlja mala brana velikoj rijeci ludila ...
Da je sad meni do trollanja/spinovanja i gluposti napisao bi ti "tvoja majka govori mi baš suprotno" ali ne znam zasto sve morate dočekivali na politicki noz i odmah započinjati stranačko prepucavanje...GG3 je napisao/la: ↑08 mar 2025, 18:52Zahiragicu odvadi malo!avenija je napisao/la: ↑08 mar 2025, 18:47Da zločinac Dodik ima 10% svjetske podrske kao Država Bosna večeras u 00:00 bi proglasio nezavisnost i krenuo u osvajanje Bihaća i Krajine. Ako mi sada ne djelujemo konačno i ne uradimo potrebno preko državnih institucija Bosne uz koje stoji cijeli svijet onda smo stvarno najnesposobniji narod u svijetu.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
Svi koji vole ovu zemlju trebaju da budu kao jedno kad je vitalni nacijonalni interes u pitanju, a ne da se prepucavamo. Zaboli me ona stvar i za SDA, i za Trojku i za one poslije njih koji ce biti a biti ce ih.
Ko god ne radi u interesu ove zemlje je moj ne prijatelj, zvao se on Muhamed, Miroslav, Josip, Isak itd.
Ko god ne radi u interesu ove zemlje je moj ne prijatelj, zvao se on Muhamed, Miroslav, Josip, Isak itd.
GGMU
To mi je samo bitno sto se tice Americke (tj. ove administracije) vanjske politike i pogled Bosne. Za Evropom me libo nek izgori sva osim Bosne sto se mene tice, bolio je i njih kur.ac zamnom i mojoj porodicom, kad nisam znao sta je jaje, kanalizacija mu u haustora bila, odrasto u konstantnom granatiranju jos mi slali cetnika Moriona (kako se vec zvao) da im prenosi kako Muslimani lazu i kako nije tako strasno.LegendKiller je napisao/la: ↑08 mar 2025, 19:52Dobra ova Dinina: "SAD i Evropa se ne slažu oko Zelenskog, ali su se složili oko Dodika"!
@soko
Slozit cemo se da se ne slazemo
Dodik je došao do svog kraja i ovo treba iskoristiti i završiti priču sa njim a što je najvažnije i sa politikama razbijanja države i šta će se desiti ako bude sličnih pokušaja u budućnosti.Imamo podršku Evrope prije svega Njemačke a došla i podrška iz Amerike sad bh institucije trebaju odraditi svoj dio posla.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
-
- Kontakt:
Polagao je nade u njemačke desničare, u austrijske desničare i u Trumpa. Tri poraza!
I ne treba porediti podršku Amerike devedestih i sada. Ameri 30 godina ulažu u nas. Dejtonski sporazum su oni sastavili i nema teorije da će dopustiti da to iko rasturi. Ako budu željeli da ga rasture, oni će ga rasturiti a ne Dodik.
Samo da hoće ono krme Stevandića skloniti. Ratni zločinac koji je morao biti na dugogodišnjoj robiji, mater mu yebem.
I ne treba porediti podršku Amerike devedestih i sada. Ameri 30 godina ulažu u nas. Dejtonski sporazum su oni sastavili i nema teorije da će dopustiti da to iko rasturi. Ako budu željeli da ga rasture, oni će ga rasturiti a ne Dodik.
Samo da hoće ono krme Stevandića skloniti. Ratni zločinac koji je morao biti na dugogodišnjoj robiji, mater mu yebem.
@vensankasel
Dobro ta flasa izgleda. Slovenici, jel?
Imal poljaka kod vas?
Dobro ta flasa izgleda. Slovenici, jel?
Imal poljaka kod vas?