Taj Tahirovic je i kao takav bolji igrac od Huseinbašića. Bio i jeste. Sta nosi budućnost, ne možemo znati.Coolpanda24 je napisao/la: ↑08 mar 2025, 14:08Slažem se, samo što isto možemo reći i za dosta njih sa spiska, prvog evo Tahirovića, koji ni ne igra kako Bog zapovijeda.
Inače ovaj Keln baš loš par zadnjih utakmica, teško će oni ući u Bundesligu.
Rumunija - BiH 21.03.2025. / BiH - Kipar 24.03.2025.
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: Rumunija - BiH 21.03.2025. / BiH - Kipar 24.03.2025.
-
- Kontakt:
Može on biti bolji koliko hoće, momak nema utakmica u nogama, nije u formi i tu sva priča prestaje.hurem je napisao/la: ↑08 mar 2025, 14:38Taj Tahirovic je i kao takav bolji igrac od Huseinbašića. Bio i jeste. Sta nosi budućnost, ne možemo znati.Coolpanda24 je napisao/la: ↑08 mar 2025, 14:08Slažem se, samo što isto možemo reći i za dosta njih sa spiska, prvog evo Tahirovića, koji ni ne igra kako Bog zapovijeda.
--------------------------Vasilj-------------------------
Gazibegovic--Barisic--Katic--Kolasinac
Dedic------Gigovic---------Sunjic----Memic
-----------------Dzeko-------Bazdar---------------
Gazibegovic--Barisic--Katic--Kolasinac
Dedic------Gigovic---------Sunjic----Memic
-----------------Dzeko-------Bazdar---------------
Zelimo Dedica i Memica po krilima. 

ovaj keln je golemo smece u nastavku sezone, sreca sto su i ostali svi 'cvajtasi' levati pa jos uvijek u vrhu tabele. Oci bole gledajuci ih zadnje 3-4 tekme.
Dedic je roberto carlos za ovo trckaralo gazibegovica:-). Ovaj ni na mene ne bi smio krenuti u dribling.
Denis je opet poput lipicanera, trckara i dodaje, sto prije da je sutne od sebe.
Dedic je roberto carlos za ovo trckaralo gazibegovica:-). Ovaj ni na mene ne bi smio krenuti u dribling.
Denis je opet poput lipicanera, trckara i dodaje, sto prije da je sutne od sebe.
Pusti njega, njemu je klupiran Tahirovic bolji od KrunicaCoolpanda24 je napisao/la: ↑08 mar 2025, 14:40Može on biti bolji koliko hoće, momak nema utakmica u nogama, nije u formi i tu sva priča prestaje.hurem je napisao/la: ↑08 mar 2025, 14:38Taj Tahirovic je i kao takav bolji igrac od Huseinbašića. Bio i jeste. Sta nosi budućnost, ne možemo znati.Coolpanda24 je napisao/la: ↑08 mar 2025, 14:08
Slažem se, samo što isto možemo reći i za dosta njih sa spiska, prvog evo Tahirovića, koji ni ne igra kako Bog zapovijeda.

Najgora mi je stvar sto se od Huseinbasica pravi slincuga sto donekle i jeste tacno jer je lik strkljast i neuhranjen ali mi je jos gora stvar sto ne vide/ne zele da vide iz nekog idolopoklonstva prema Barbi kako Tahirovic nista nije bolji u tom segmentu igre, zapravo je i gori.
Denis se makar zna pozicionirat i moze trcat 3 dana a Benjo ko mrtav slon..
Kojom logikom su tahirovic I sunjic tu prije hadziahmetovica.. zasto kockar ne zove emana markovica? Za dm hadziahnetovic I burnic SU dovoljni, nema ni jedan razlog da se bilo ko drugi poziva za tu poziciju...ovaj huseinbasic iskreno Nije neka sreca, Saric I basic SU bolji i korisniji po meni jer SU bolji defanzivno. Mi smo se ubili za 343 sistem..Coolpanda24 je napisao/la: ↑08 mar 2025, 14:08Slažem se, samo što isto možemo reći i za dosta njih sa spiska, prvog evo Tahirovića, koji ni ne igra kako Bog zapovijeda.
Idealna formacija za nasi repku bi bila ova:
Vasilj
-------------barisic-----hadzikadunic----muharemovic
Memic---_--------hadziahmetovic-------gigovic--------------------kola
Eman markovic----_---------------------------------------------------dedic
Demirovic(kulenovic)
Bukvalno bi dobili ekipu bez dizelasa I koja bi trkacki mogla parirati svakome a to je preduslov za Bilo kakav iskorak I izlazak iz krize I letargije koja traje od odlaska begovica.
Rezerve:
Dzeko,kulenovic,bazdar,gazibeg,Saric,burnic,malic,husic,basic,karic, bajraktarevic, alajbegovic,piric I muftic..
Siri spisak: hasic,kulasin,Filip bilbija, jasic, rozic,
Ove interesdzije Koji SU tu preko one stvari tipa Katic, radeljic,huseinbasic,sunjic gurnuti u stranu jer Oni nikad nece imati volju I zelju za igrom kao momci Koji SU srcem tu..isto tako jedan od preduslova za iskorak ,dizanje is ove letargije I iskorjenjivanje gubitnickog mentaliteta..o mujakicu,omerovicu tahirovicu I ostalim rekreativcima ne bih Puno komentarisao, bolje da se suzdrim...
Ali nazalost kockar je tu da prkosi zdravom razumu..
povraca mi se od te 442 formacije
odma dobijem flesbekove dok nas je mesa vodio kad nismo meda mogli u toj postavci sa 4 u liniji
naprijed rejal
Kako nismo brate od 24 utakmice koje je Mesa vodio 14 pobjeda, 4 remija i 6 poraza (Spanija, Belgija x3, Irska i Kipar)
Kipar je jedini kiks Mese u 24 utakmice
Fakticki Mesa je selektor koji je najvise uzeo bodova po utakmici u historiji reprezentacije BiH
Plasmam je izostao i zato navijaci nista drugo ni ne vide
Zadnja izmjena: NoDi80, dana/u 08 mar 2025, 15:00, ukupno mijenjano 2 puta.
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
-
- Kontakt:
Ma nisu ljudi objektivni nimalo, ja sam uvijek za to "svima po zaslugama". Za Tahirovića je jasno da ima privilegije, niko ne kaže da momak nema šlifa, ali jednostavno kakva se poruka šalje ako je on ispred svih ostalih koji redovno igraju u klubu i zaslužuju svojim igrama da budu tu. Nevezano sad za Huseinbašića, onako pričam generalno.fanatik19 je napisao/la: ↑08 mar 2025, 14:47Pusti njega, njemu je klupiran Tahirovic bolji od KrunicaCoolpanda24 je napisao/la: ↑08 mar 2025, 14:40Može on biti bolji koliko hoće, momak nema utakmica u nogama, nije u formi i tu sva priča prestaje.![]()
Najgora mi je stvar sto se od Huseinbasica pravi slincuga sto donekle i jeste tacno jer je lik strkljast i neuhranjen ali mi je jos gora stvar sto ne vide/ne zele da vide iz nekog idolopoklonstva prema Barbi kako Tahirovic nista nije bolji u tom segmentu igre, zapravo je i gori.
Denis se makar zna pozicionirat i moze trcat 3 dana a Benjo ko mrtav slon..
Posto imamo puno prijedloga kako bismo mogli poceti da malo analiziramo i Rumuniju. Evo moje neke analize iz onoga sto se moglo vidjeti na zadnjih 10-ak utakmica.
I njima je trener takodjer nov, jer su se rastali sa Iordănescuom nakon EP. Novi trener Mircea Lucescu je odradio ovu LN sa njima i ima 6 utakmica sa reprezentacijom. Barbarez ima dvije vise (osam), jer je odradio i dvije prijateljske prije EP.
Zadnjih 6 su igrali u formaciji 4-3-3, ako je to bitno.
Segment njihove igre koji nama najvise ne odgovara je izlazak u visoki presing gdje ganjaju i stopere. Nama je to boljka koju niti jedan trener nije uspjesno rijesio, cisto da se zna da nije kritka samo Barbarezu. Nas je i Luxemburg pobijedio tako sto nam je radio sjajan presing, a u LN odigrali smo najbolje protiv Madjara jer oni generalno ne rade visoki presing.
Prioritet broj jedan bi bio izbjeci neki glup gol pa makar stalno nabijali loptu. Bez rizicnih pasova. Daj je na Dzeku kao nekad Grci na Samarasa.
Igraju direktni futbal i jako su dobri u tranzicijama. Rekao bih da im je to najjace oruzje. Puno golova bas tako daju. Bilo da se radi o izgubljenoj lopti na sredini terena ili kod njihovog gola jako brzo dodju do protivnickog gola.
Jedna od kljucnih stvari za nas ce biti tranzicija po izgubljenoj lopti, trka i kontrapresing u tom momentu. Ako nemamo nekih tehnicara na sredini terena neka se bar pokazu kao trkaci.
Takodjer kod napada i prekida paziti da uvijek ima dovoljno "osiguraca" pozadi koji mogu zaustaviti kontranapad. Tu su bas opasni, sto bi Osim rekao "k'o plin".
Po statistickim podacima u zadnjih 6 utakmica nisu bas ekipa koja dominira u posjedu, sto je donekle i logicno jer preferiraju direktni fudbal. Ono sto su radili kod Iordănescua cesto jesu duge lopte golmana na napadace i onda borba za "drugu loptu". Tako da to mozemo ocekivati tj utakmicu sa puno duela.
Jos jedan od kljucnih segmenata koji mozemo odraditi jer se ne radi o cistoj "tehnici" nego o fizikalijama. Uvijek biti blizu kod tih dugih lopti sa vise igraca da bih ih mogli osvojiti.
Sto se tice njihove buil-up igre nije nista posebno, ali i dalje bolja od nase.
Ne trebamo izlaziti u visoki presing i da im bespotrebno ganjamo stopere. Cekati ih oko pola ili malo preko bas kao sto i Madjari rade i onda imati trigere za presing, ganjati im vezne igrace, tako ce se i Demirovic manje umarati, kao i citav vezni red. Mozemo ostati kompaktni i spremni na duge lopte i osvajanje "drugih lopti".
Desetka koja im je cini mi se bila i kapiten kroz LN je bas dobar igrac (Stanciu). Ne znam da li ce igrati, ali je je zdrav vjerovatno hoce jer je bio standardan u LN. Ima jako dobar sut i cesto suta. Sto bi se reklo flastera na Stanciua, ne dati mu da dise, ili bar da ne suta.
Ono sto sam primjetio da imaju jako dobre centarsuteve na drugu stativu koje protivnici bas tesko brane.
Ako im ne budu igrali igraci koji su povrijedjeni trenutno onda su njihova dva najopasnija igraca Man i Stanciu. Ali ako budemo igrali sa tri pozadi i Dedicem lijevo kao wingbackom mislim da ce ga on i Kolasinac moci zaustaviti.
Vecu i hrabriju promjenu koju bih ja uradio jeste Memic umjesto Gazibegovica. Meni djeluje kao brzi igrac od Juke sto bi u ovoj utakmici moglo biti kljucno kada znamo da Rumuni imaju sjajne tranzicije. Takodjer konkretniji je i u napadu.
Opet da ponovim ako nemamo neke super zvijezde to je ok jer svi mogu trcati i boriti se. Jer je ovo tip utakmice koju ce odluciti dobijeni dueli i trka.
Inace u sredini ocekujem da sigurna mjesta imaju Gigovic i Sunjic. Neka se ljudi ne iznenade ako pocne i Saric. Mislim da ga je Barbarez zvao bas zbog stila igre Rumuna jer npr Huseinbasica bi pregazili i bio bi igrac manje po ovome sto pokazuje.
Da li Saric ili Tahirovic vjerovatno ce odluciti forma i da i to da li ce i kako Benjo odigrati utakmice koje ima do okupljanja.
I njima je trener takodjer nov, jer su se rastali sa Iordănescuom nakon EP. Novi trener Mircea Lucescu je odradio ovu LN sa njima i ima 6 utakmica sa reprezentacijom. Barbarez ima dvije vise (osam), jer je odradio i dvije prijateljske prije EP.
Zadnjih 6 su igrali u formaciji 4-3-3, ako je to bitno.

Segment njihove igre koji nama najvise ne odgovara je izlazak u visoki presing gdje ganjaju i stopere. Nama je to boljka koju niti jedan trener nije uspjesno rijesio, cisto da se zna da nije kritka samo Barbarezu. Nas je i Luxemburg pobijedio tako sto nam je radio sjajan presing, a u LN odigrali smo najbolje protiv Madjara jer oni generalno ne rade visoki presing.
Prioritet broj jedan bi bio izbjeci neki glup gol pa makar stalno nabijali loptu. Bez rizicnih pasova. Daj je na Dzeku kao nekad Grci na Samarasa.

Igraju direktni futbal i jako su dobri u tranzicijama. Rekao bih da im je to najjace oruzje. Puno golova bas tako daju. Bilo da se radi o izgubljenoj lopti na sredini terena ili kod njihovog gola jako brzo dodju do protivnickog gola.
Jedna od kljucnih stvari za nas ce biti tranzicija po izgubljenoj lopti, trka i kontrapresing u tom momentu. Ako nemamo nekih tehnicara na sredini terena neka se bar pokazu kao trkaci.
Takodjer kod napada i prekida paziti da uvijek ima dovoljno "osiguraca" pozadi koji mogu zaustaviti kontranapad. Tu su bas opasni, sto bi Osim rekao "k'o plin".
Po statistickim podacima u zadnjih 6 utakmica nisu bas ekipa koja dominira u posjedu, sto je donekle i logicno jer preferiraju direktni fudbal. Ono sto su radili kod Iordănescua cesto jesu duge lopte golmana na napadace i onda borba za "drugu loptu". Tako da to mozemo ocekivati tj utakmicu sa puno duela.
Jos jedan od kljucnih segmenata koji mozemo odraditi jer se ne radi o cistoj "tehnici" nego o fizikalijama. Uvijek biti blizu kod tih dugih lopti sa vise igraca da bih ih mogli osvojiti.
Sto se tice njihove buil-up igre nije nista posebno, ali i dalje bolja od nase.

Ne trebamo izlaziti u visoki presing i da im bespotrebno ganjamo stopere. Cekati ih oko pola ili malo preko bas kao sto i Madjari rade i onda imati trigere za presing, ganjati im vezne igrace, tako ce se i Demirovic manje umarati, kao i citav vezni red. Mozemo ostati kompaktni i spremni na duge lopte i osvajanje "drugih lopti".
Desetka koja im je cini mi se bila i kapiten kroz LN je bas dobar igrac (Stanciu). Ne znam da li ce igrati, ali je je zdrav vjerovatno hoce jer je bio standardan u LN. Ima jako dobar sut i cesto suta. Sto bi se reklo flastera na Stanciua, ne dati mu da dise, ili bar da ne suta.

Ono sto sam primjetio da imaju jako dobre centarsuteve na drugu stativu koje protivnici bas tesko brane.
Ako im ne budu igrali igraci koji su povrijedjeni trenutno onda su njihova dva najopasnija igraca Man i Stanciu. Ali ako budemo igrali sa tri pozadi i Dedicem lijevo kao wingbackom mislim da ce ga on i Kolasinac moci zaustaviti.
Vecu i hrabriju promjenu koju bih ja uradio jeste Memic umjesto Gazibegovica. Meni djeluje kao brzi igrac od Juke sto bi u ovoj utakmici moglo biti kljucno kada znamo da Rumuni imaju sjajne tranzicije. Takodjer konkretniji je i u napadu.
Opet da ponovim ako nemamo neke super zvijezde to je ok jer svi mogu trcati i boriti se. Jer je ovo tip utakmice koju ce odluciti dobijeni dueli i trka.

Gledao sam samo prvo poluvrijeme. Bio je ok, bolji od Huseinbasica. Nije imao puno posla u dobrani, a u napadu imao jedan dobar centarsut iz kojeg je mogao pasti gol. Utopio se u sivilo Kelna.
Inace u sredini ocekujem da sigurna mjesta imaju Gigovic i Sunjic. Neka se ljudi ne iznenade ako pocne i Saric. Mislim da ga je Barbarez zvao bas zbog stila igre Rumuna jer npr Huseinbasica bi pregazili i bio bi igrac manje po ovome sto pokazuje.
Da li Saric ili Tahirovic vjerovatno ce odluciti forma i da i to da li ce i kako Benjo odigrati utakmice koje ima do okupljanja.
@haso, hvala na analizi Rumuna...
Isto sam pisao neki dan za Memica i da se nadam da ce mu dati prednost umjesto ofanzivno limitiranog Gazibegovica.
Pretpostavljam da ce SS krenuti s 3 stopera u zadnjoj liniji bez obzira što neki ovdje mlate praznu slamu. Zašto to očekujem - pa zato sto većina reprezentativaca startera igra u toj formaciji: Vasilj, Katic, Dedic, Kolasinac, Gazibegovic (Memic), Gigovic, Dzeko.
Ovdje se pokušava proturiti priča da je formacija s 3 pozadi kriva za slabe igre i rezultate a u isto vrijeme se prešućuje protiv kakvih velesila smo igrali i s kakvim krnjavim sastavima jer smo svaku utakmicu igrali bez par najbitnijih igraca.
Ko biva da smo igrali s 4 pozadi bilo bi bolje u LN i prijateljskim utakmicama?! Zapravo bismo primili samo koji komad više. Lahko je pametovati nakon bitke.
Lahko je zanemariti pod kakvim okolnostima smo odigrali te utakmice.
Zar nismo protiv Ukrajine igrali u formaciji 352 i odigrali dobru utakmicu?!
Zar nije Barbarez protiv Mađarske krenuo u Zenici s 4 pozadi pa smo glat ispusili?!
Formacija s 3 pozadi uopće nije osuđena na propast kako neki pokušavaju predstaviti. I neke druge reprezentacije igraju tu postavku.
Naravno, govorim o optimalnim uvjetima (zdravstveni bilten) i ova činjenica gore spomenuta da 7 od 11 startera igra u svojim klubovima formaciju s 3 stopera.
U slučaju povreda naravno da se moze pribjeći drugim opcijama. Pa i mimo toga. Nek odmah krene s 4 pozadi, ništa protiv.
Isto sam pisao neki dan za Memica i da se nadam da ce mu dati prednost umjesto ofanzivno limitiranog Gazibegovica.
Pretpostavljam da ce SS krenuti s 3 stopera u zadnjoj liniji bez obzira što neki ovdje mlate praznu slamu. Zašto to očekujem - pa zato sto većina reprezentativaca startera igra u toj formaciji: Vasilj, Katic, Dedic, Kolasinac, Gazibegovic (Memic), Gigovic, Dzeko.
Ovdje se pokušava proturiti priča da je formacija s 3 pozadi kriva za slabe igre i rezultate a u isto vrijeme se prešućuje protiv kakvih velesila smo igrali i s kakvim krnjavim sastavima jer smo svaku utakmicu igrali bez par najbitnijih igraca.
Ko biva da smo igrali s 4 pozadi bilo bi bolje u LN i prijateljskim utakmicama?! Zapravo bismo primili samo koji komad više. Lahko je pametovati nakon bitke.
Zar nije Barbarez protiv Mađarske krenuo u Zenici s 4 pozadi pa smo glat ispusili?!
Formacija s 3 pozadi uopće nije osuđena na propast kako neki pokušavaju predstaviti. I neke druge reprezentacije igraju tu postavku.
Naravno, govorim o optimalnim uvjetima (zdravstveni bilten) i ova činjenica gore spomenuta da 7 od 11 startera igra u svojim klubovima formaciju s 3 stopera.
U slučaju povreda naravno da se moze pribjeći drugim opcijama. Pa i mimo toga. Nek odmah krene s 4 pozadi, ništa protiv.
Jesmol ono i protiv Portugala kuci pokusali pod Miloševićem s 4 pozadi, pa dobijemo peticu za pola sata? Cin8 mi se da je pokusao iznenaditi hehehhurem je napisao/la: ↑08 mar 2025, 16:23@haso, hvala na analizi Rumuna...
Igralo se i sa Rukfasom, u Lisabonu sa 4 nazad. Realno smo tada dobro igrali, iako je bilo 3-0.231983 je napisao/la: ↑08 mar 2025, 17:16Jesmol ono i protiv Portugala kuci pokusali pod Miloševićem s 4 pozadi, pa dobijemo peticu za pola sata? Cin8 mi se da je pokusao iznenaditi hehehhurem je napisao/la: ↑08 mar 2025, 16:23@haso, hvala na analizi Rumuna...
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Nije.DamirT je napisao/la: ↑08 mar 2025, 18:39Igralo se i sa Rukfasom, u Lisabonu sa 4 nazad. Realno smo tada dobro igrali, iako je bilo 3-0.231983 je napisao/la: ↑08 mar 2025, 17:16Jesmol ono i protiv Portugala kuci pokusali pod Miloševićem s 4 pozadi, pa dobijemo peticu za pola sata? Cin8 mi se da je pokusao iznenaditi hehehhurem je napisao/la: ↑08 mar 2025, 16:23@haso, hvala na analizi Rumuna...
Barisic Sanicanin Ahmedhodzic je bila odbrana tada. Problem je sto oni zaboravljaju da vise nema Ahmedhodzica s kojim je ta formacija u startu jaca 40%. Da ne pricam o tome koliko je Krunic protiv Ukrajine tu tekmu u barazu dobro sjeckao njihovu igru na sredini i prekidao im napade ili Cimirot kakav god da je, barem zna cuvat loptu.
Povrh svega, Savo je kakav/takav trener u odnosu na Barbu, barem je radio nekad nesto negdje. Covjek je tada prvi put zaigrao sa 3 odnosno 5 pozadi i izgledalo je ko da 20 utakmica igramo tu formaciju a Barba je evo 6/8 utakmica igrao 3-5-2 i svaki put je izgledalo kriminalno.
Zato je bolje s 4 pozadi jer ima neke ideje prema naprijed i smislenih akcija dok se s 5 samo branimo i ne mozemo 3 pasa povezat kako treba. U obe formacije smo svakako suplji nazad, to je neminovno..
Da, upravu si. Nisam upratio tu Ahmedhodzica u postavifanatik19 je napisao/la: ↑08 mar 2025, 18:44Nije.
Barisic Sanicanin Ahmedhodzic je bila odbrana tada. Problem je sto oni zaboravljaju da vise nema Ahmedhodzica s kojim je ta formacija u startu jaca 40%. Da ne pricam o tome koliko je Krunic protiv Ukrajine tu tekmu u barazu dobro sjeckao njihovu igru na sredini i prekidao im napade ili Cimirot kakav god da je, barem zna cuvat loptu.
Povrh svega, Savo je kakav/takav trener u odnosu na Barbu, barem je radio nekad nesto negdje. Covjek je tada prvi put zaigrao sa 3 odnosno 5 pozadi i izgledalo je ko da 20 utakmica igramo tu formaciju a Barba je evo 6/8 utakmica igrao 3-5-2 i svaki put je izgledalo kriminalno.
Zato je bolje s 4 pozadi jer ima neke ideje prema naprijed i smislenih akcija dok se s 5 samo branimo i ne mozemo 3 pasa povezat kako treba. U obe formacije smo svakako suplji nazad, to je neminovno..

G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
…………………….….Vasilj
Gazibegovic Barisic Muharemovic Kolasinac
Dedic……..…Gigovic Sunjic………….Memic
…………………...Demirovic
………………………. Dzeko
Po pobjedu
Gazibegovic Barisic Muharemovic Kolasinac
Dedic……..…Gigovic Sunjic………….Memic
…………………...Demirovic
………………………. Dzeko
Po pobjedu
Yugoslav First League: ⭐️
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
-
- Kontakt:
Bravo legendoo
Toppp
"****** se trudi da uradi nešto korisno, bez ličnog interesa, i drvlje i kamenje na njega... Da se slučajno ne bi namnožilo takvih, to je formula po kojoj BiH funkcioniše." - @Horoz
- QUARTERBACK
- Kontakt:
Salji Barbarezu. Znas znanje, nema sta

G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 14 gostiju.