English Premier League
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
-
- Kontakt:
Re: English Premier League
Pomislio ja nešto mi nema chillya na temi u zadnje vrijeme i odmah se on vraća sa dobrim starim teorijama zavjere 

Blue is a color
Football is a game
Football is a game
Naravno da se za tebe ne gura pa cak i kad VVD udara u duelima bez lopte bez da ga iko sankcioniše.
Nemoj me uvjeravati nista, naravno da je najkompletnija ekipa, navijač si Liverpula, vidio si da ste pokrali Arsenal i uzeli samo bod, samo ti sve govori.
Znači ni ovu titulu nećete priznati Liverpoolu? Ajoj...
Emancipate yourselves from mental slavery...
Memento Mori...
Memento Mori...
Kad se priznaju titule Zvezdi u eri AV mogu i ove vaše u eri mahanja partijskim zastavicama na Anfieldu.
- JayCatwright
- Kontakt:
Joj mnogo nervozan ovaj mudzehedin 

- baboedindzeko09
- Kontakt:
Sve će se ovo vratiti kao što se Unitedu vraća trenutno zbog kriminalnih radnji u režiji Webba.
Uz to, Liverpool je fašistički klub koji igračima zabranjuje da svoju vjeru praktikuju i uz veliki pritisak tjera svoje igrače na objave po društvenim mrežama. To nema ni u klubu Aleksandra Vučića.
Uz to, Liverpool je fašistički klub koji igračima zabranjuje da svoju vjeru praktikuju i uz veliki pritisak tjera svoje igrače na objave po društvenim mrežama. To nema ni u klubu Aleksandra Vučića.
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
Mislim da živiš u nekom svom svijetu zablude. U čemu se ogleda ta kompletnost Arsenala? Igrate bukvalno kako bljesnete (City, PSV), nemate kontinuitet. Druga stvar, igrači su vam od stakla, napad osakaćen, nemate nekoga ko može u kontinuitetu da isporučuje golove i asistencije. I dok ste bili kompletni, napad vam je u dobroj mjeri zavisio od broja kornera po utakmici. Igrali ste jalov fudbal, ziheraški, nikakav. Ni po čemu vi meni ove sezone niste pokazali da ste dostojni osvajanja titule i zamoliću te da ostaviš po strani sve sudijske odluke, pričamo isključivo o igri.
Pa jbt kući protiv West Hama ne možete do gola, ekipi koju svaka ozbiljna ekipa natrpa do vrha. Šta dalje pričati.
Tačno... priča se u Liverpoolu, u gradu, da moraju zašit kožicu ko je osunećen.baboedindzeko09 je napisao/la: ↑08 mar 2025, 18:32Sve će se ovo vratiti kao što se Unitedu vraća trenutno zbog kriminalnih radnji u režiji Webba.
Emancipate yourselves from mental slavery...
Memento Mori...
Memento Mori...
- HordasOdMalena
- Kontakt:
"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
Svakom je dva metra a sad i manje od toga pod zemlju prije ili poslije ali želiti nekom stradanje na ovom dunjaluku je jedna briga više za umrijeti.
Ti meni zaista nisi bitan lik osim što te ispoštujem ovako kad me prozoveš.
Ja tebe u dovama imam
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Sto vise raste prednost na tabeli to ovi imbecili postaju sve gori i gori. Svega smo se nacitali, ali nema sumnje da nas jos gore ceka
Srce, čast i ponos!
- JayCatwright
- Kontakt:
Chilly brat moj
- MilanMladenovic
- Kontakt:
Jedino sto je @Mogli promasio je pad lpoola oko sage sa TAA ali mora i on nekad ofulat.
Život je ovde postao nemoguć. Strašno je samo što se ljudi ne bune zbog toga.
Kolega navijac rivalskog kluba mi kaze: Samo mi je krivo sto ovaj celo kupi kajmak Kloppovog rada!
Pa, nije daleko od istine, realno!
Pa, nije daleko od istine, realno!
CPOJ
Izvlace ga saigraci. Meni bi svakako bio klupiran kad je Bradley tu.MilanMladenovic je napisao/la: ↑08 mar 2025, 20:34Jedino sto je @Mogli promasio je pad lpoola oko sage sa TAA ali mora i on nekad ofulat.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.