Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
pitari odavno u manjem broju nisu bili u vraprcicima. Da li je nova procedura razlog toga?
- ErosViverosViv
- Kontakt:
- PrinceBobby18
- Kontakt:
danima će te naglašavati svoju nadmoć, pumpati si samopouzdanje, a onda uslijedi doza surove realnosti. svaki put iznova ista priča.
vi pitari kao da ste ispali iz filma groundhog day.
https://www.youtube.com/watch?v=z-6VF47rlyQ
Govorim za kavez, hz. Simpatizeri nista.
- GrbavicaHram1921
- Kontakt:
Da je dobio Velez jos jedan crveni, evo kunem se u Mirvica da bi ga zabili , al eto ..
- jurisicduska
- Kontakt:
Šta vi pričate niste nikog pobijedili u 2025 godini a da igra elitni rang fudbala.
- tutankamon1905
- Kontakt:
Al doslovno uvijek isto. Ne kazem da je Zrinjski bolji, cak naprotiv..Sarajevo mi igra ljepse ove sezone. Ali pumpaju se nekim teorijama da su najbolji i najjaci i onda izadje neki drugi Zrinjski kojem ne mogu nista.PrinceBobby18 je napisao/la: ↑08 mar 2025, 21:15danima će te naglašavati svoju nadmoć, pumpati si samopouzdanje, a onda uslijedi doza surove realnosti. svaki put iznova ista priča.
Pa jel bolje strpit se i sutit pa poslije prcat nego ovako na volej se sami namjestat
Ne mogu da ne spomenem i:
Dok ste sami među četiri zida
Čekaju vas braća sa tribina
S obzirom da nema nikakvih gasenja vjerujem da ce se u jednom trenutku opet skupit i licit na nesto, al trenutno su smijeh i tuga u jednom
sramotno je da delegat nije prekinuo utakmicu danas
nekakvim armijama nije mjesto na stadionu
nekakvim armijama nije mjesto na stadionu
Tu leži Div, naš stid i sram, što bješe kriv, jer bješe sam. Taj soko siv, svog doma plam, i sad je živ, i Vođa nam.
A gledao sam i ja tog celika kao i momci sa vase teme koji su ga redovno pljuvali. Daleko od boljih. Kazem imate dobre šeme za prodat i svaka cast. Opet ja kazem meni smjesno da traku dajete nekome samo da se proda ali imate pravo na to svakako.PapakIzSa je napisao/la: ↑08 mar 2025, 21:11Logcno je da kad neki veci klub vidi da neko dobro igra ima 18 godina i jos je KAPITEN da ce ponudit vise para i to je odlicna transfer politika, a i ociti nisi gledo utakmice sarajeva jer je celik bio jedan od boljih igraca, ipak da nije zasluzio kapitensu ne bi sad u lensu bio
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
-
opalaopala
- Kontakt:
Ko o čemu hurva o poštenju, vojnik o skraćenju i medjunozac o brojkama na tribini. Smješno da ne može biti smješnije
#Rebelswithoutpause
#Fuckthenobles
#Fuckthenobles
- PrinceBobby18
- Kontakt:
prestat' se sramotit' nećemo nikada.
usput, gledajući izjave trenera primjećujem da gospodin irfan buz ima manijakalne facijalne ekspresije.
jel' ovakav oduvijek ili od gostovanja pod bb?
usput, gledajući izjave trenera primjećujem da gospodin irfan buz ima manijakalne facijalne ekspresije.
jel' ovakav oduvijek ili od gostovanja pod bb?
Sve pet, ali kakvo bola rasulo, ja nikad u zadnjih desetak godina nisam vidio brojniji kop i bolje navijanje red armija od danas, bezze ti prica, posebno jer nisi bio na stadionututankamon1905 je napisao/la: ↑08 mar 2025, 21:46Al doslovno uvijek isto. Ne kazem da je Zrinjski bolji, cak naprotiv..Sarajevo mi igra ljepse ove sezone. Ali pumpaju se nekim teorijama da su najbolji i najjaci i onda izadje neki drugi Zrinjski kojem ne mogu nista.PrinceBobby18 je napisao/la: ↑08 mar 2025, 21:15danima će te naglašavati svoju nadmoć, pumpati si samopouzdanje, a onda uslijedi doza surove realnosti. svaki put iznova ista priča.
Pa jel bolje strpit se i sutit pa poslije prcat nego ovako na volej se sami namjestat
![]()
A jes ih tuga gledat. RASULO doslovno na svim poljima.
S obzirom da nema nikakvih gasenja vjerujem da ce se u jednom trenutku opet skupit i licit na nesto, al trenutno su smijeh i tuga u jednom
Jel realno da ove ustase na forumu nista normalno ne znaju napisati u vezi utakmice,igre itd nego samo se provaljujj 
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
Ne zamjeri im, vidis da se mjesecima cijeli hrvatski puk digao da ih pere po internetu. Sto neko rece sagoljanje na max, dok im puleni bjeze.Bordo10 je napisao/la: ↑08 mar 2025, 22:41Sve pet, ali kakvo bola rasulo, ja nikad u zadnjih desetak godina nisam vidio brojniji kop i bolje navijanje red armija od danas, bezze ti prica, posebno jer nisi bio na stadionututankamon1905 je napisao/la: ↑08 mar 2025, 21:46Al doslovno uvijek isto. Ne kazem da je Zrinjski bolji, cak naprotiv..Sarajevo mi igra ljepse ove sezone. Ali pumpaju se nekim teorijama da su najbolji i najjaci i onda izadje neki drugi Zrinjski kojem ne mogu nista.PrinceBobby18 je napisao/la: ↑08 mar 2025, 21:15
danima će te naglašavati svoju nadmoć, pumpati si samopouzdanje, a onda uslijedi doza surove realnosti. svaki put iznova ista priča.
![]()
-
opalaopala
- Kontakt:
Bordo10 je napisao/la: ↑08 mar 2025, 22:41Sve pet, ali kakvo bola rasulo, ja nikad u zadnjih desetak godina nisam vidio brojniji kop i bolje navijanje red armija od danas, bezze ti prica, posebno jer nisi bio na stadionututankamon1905 je napisao/la: ↑08 mar 2025, 21:46Al doslovno uvijek isto. Ne kazem da je Zrinjski bolji, cak naprotiv..Sarajevo mi igra ljepse ove sezone. Ali pumpaju se nekim teorijama da su najbolji i najjaci i onda izadje neki drugi Zrinjski kojem ne mogu nista.PrinceBobby18 je napisao/la: ↑08 mar 2025, 21:15
![]()
A zavist je čudo, oni i dalje ne vjeruju svojim ocima nego sto im neko nametne. Inače ekipa koja je prozivana po svim medijima čak i njihovim da nema gledatelja na stadionu, uvijek se javi da priča o brojci. Nije lako kad im udarnika grupe pošalješ na Bijeli, a oni ne mogu ništa osim ovih političkih pritisaka i komentarisanja po portalima. A kad su na ulici samo bjezanija, daMu su čudo. Po njihovim portalima i dalje možeš naći kako uvjeravaju jedni druge da je igranje rukom dozvoljeno nekim pravilom iz 2021god, medjunozci totalno pukli.
#Rebelswithoutpause
#Fuckthenobles
#Fuckthenobles
- tutankamon1905
- Kontakt:
Moze li neko neutralan iskomentirati danasnje navijanje prestati necemo nikada, opcenito izgled kopa i slicno
Usporedite malo sa prijasnjim izdanjima
Usporedite malo sa prijasnjim izdanjima
- PrinceBobby18
- Kontakt:
protivnik sam oba nam u prošlom stoljeću uvezena i nametnuta totalitaristička režima, tako da me ne etiketiraj.
pogledaj sažetak vrapčićkog ''derbija'' pa nam nešto napiši o utakmici, a da ne stane u dvije riječi tipa - paraolimpijske igre.
- ErosViverosViv
- Kontakt:
Jos jednom hvala rodjeni, osjecali smo se kao kod kuce, rezultat nebitan, mrzitelji i fasisti neka placu 
-
opalaopala
- Kontakt:
Prava raja uvijek dobrodošla, reklo bi se praznicna atmosfera. Komotno su mogle horde ući 10 min ranije al nije to do nas nego do policije. Publika masovno izmjesana, na izlasku svi čekaju i nigdje problema ni jednog.ErosViverosViv je napisao/la: ↑08 mar 2025, 23:15Jos jednom hvala rodjeni, osjecali smo se kao kod kuce, rezultat nebitan, mrzitelji i fasisti neka placu![]()
#Rebelswithoutpause
#Fuckthenobles
#Fuckthenobles
Sto ti drugovi s tribine ne stanu nekad rasulu od grupe? Ne brukaj se ziv bio. Drzi se pranja guzica po Majnhamu i okani se desavanja u gradu 15 sati udaljenom od tebe. Aj bok.tutankamon1905 je napisao/la: ↑08 mar 2025, 21:46Al doslovno uvijek isto. Ne kazem da je Zrinjski bolji, cak naprotiv..Sarajevo mi igra ljepse ove sezone. Ali pumpaju se nekim teorijama da su najbolji i najjaci i onda izadje neki drugi Zrinjski kojem ne mogu nista.PrinceBobby18 je napisao/la: ↑08 mar 2025, 21:15danima će te naglašavati svoju nadmoć, pumpati si samopouzdanje, a onda uslijedi doza surove realnosti. svaki put iznova ista priča.
![]()
19V22