Zato što je Pereira fan favourite. Ankalaev nikome nije zanimljiv. Nije da svi misle da će Pereira dobiti, nego svi navijaju za to.RollingPaper je napisao/la: ↑09 mar 2025, 04:00Koliko ljudi forsiraju Pereiru a kvota 1.80
Prema fanovima kvota na Pereiru treba bit 1.05
UFC
Moderator/ica: rio_Ferdy88
Re: UFC
- RollingPaper
- Kontakt:
Slazem se, ali eto nekad covjeka iznervira sto se osporava borac samo zato sto je “ruzan” i nije atraktivan.Fuerza je napisao/la: ↑09 mar 2025, 04:02Zato što je Pereira fan favourite. Ankalaev nikome nije zanimljiv. Nije da svi misle da će Pereira dobiti, nego svi navijaju za to.RollingPaper je napisao/la: ↑09 mar 2025, 04:00Koliko ljudi forsiraju Pereiru a kvota 1.80
S druge strane, jedan Rakic prica da ne vidi nacin kako Ankalaev moze dobit Pereiru, a on protiv Ankalaeva izgledao kao potpuni amater koga je neko natjerao na silu da udje u ring.
- Donnie Darko
- Kontakt:
KO godine 

Ma Rakić nema pravo ništa da priča za Ankalaeva, sve vrijeme bježao od borbe, pokazao je svoju hrabrost tad.RollingPaper je napisao/la: ↑09 mar 2025, 04:09Slazem se, ali eto nekad covjeka iznervira sto se osporava borac samo zato sto je “ruzan” i nije atraktivan.Fuerza je napisao/la: ↑09 mar 2025, 04:02Zato što je Pereira fan favourite. Ankalaev nikome nije zanimljiv. Nije da svi misle da će Pereira dobiti, nego svi navijaju za to.RollingPaper je napisao/la: ↑09 mar 2025, 04:00Koliko ljudi forsiraju Pereiru a kvota 1.80
S druge strane, jedan Rakic prica da ne vidi nacin kako Ankalaev moze dobit Pereiru, a on protiv Ankalaeva izgledao kao potpuni amater koga je neko natjerao na silu da udje u ring.
Ruffy

-
- Kontakt:
Desil se ikad borba ovih smrdljivih zena da nije grljenje od pocetka do kraja?**** ti dan kad ih pusti u ufc celavi degenerice
Turner još jednom pokazuje zašto je jedan od najglupljih boraca u rosteru.
Gaethje otvoren za lijevi high kick, pomjera glavu svaki put u desno. Fiziev je to mogao iskoristiti u stilu Edwardsa protiv Usmana.
-
- Kontakt:
Jedan je Gaethje.2-1 uzo po meni
Drago mi je zbog Gaethjea, plašio sam se još jednog nokauta, ali još uvijek je tu.
Neko link ? Može u pp
I sta je uradio ovdje pereira?
Jedan dvva čista udarca... Ovaj jedno 10 jakih čistih...
Defanzivan cijeli meč....
Jedan dvva čista udarca... Ovaj jedno 10 jakih čistih...
Defanzivan cijeli meč....
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
-
- Kontakt:
Pereira po rundama ali je Ankalaev uradio vise,ja bi reko da je ovdje draw
Bezveze meč, Ankalaev smorio u championship rundama.
Ma bolji alkalaev
Ovaj samo se branio... Jednom napao ito jedan udarac i defanziva
Nista nije pokazao prvak. Nista.
Ovaj samo se branio... Jednom napao ito jedan udarac i defanziva
Nista nije pokazao prvak. Nista.
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
- Donnie Darko
- Kontakt:
sranje od borbe
obojica su razočarali, pereira uradio manje i tjt
ankalaev se borio pametno, nije dobio nijednog fana večeras, al je osvojio pojas tako da koga boli q
obojica su razočarali, pereira uradio manje i tjt
ankalaev se borio pametno, nije dobio nijednog fana večeras, al je osvojio pojas tako da koga boli q
Najdosadniji kozojeb na planeti ima pojas
Ono drzanje u 4rundi i na kraju 5, sa nikakvim ciljem osim da vrijeme prodje, u pravu je Conor, to treba brzinski prekidati.
Pereira je razocarao, Ankalaev je standardno dosadan, ali Alex danas bas totalno atipican nastup. Sve u svemu mec odron koliko se je ocekivalo od njega.

Pereira je razocarao, Ankalaev je standardno dosadan, ali Alex danas bas totalno atipican nastup. Sve u svemu mec odron koliko se je ocekivalo od njega.
⚽FK Garaže⚽
- Donnie Darko
- Kontakt:
ne bih rekao da je atipično, rekao bih da se prvi put u ufcu susreo sa nekim ko je prijetnja i u hrvanju i u stojci i ko je usput znacajno brzi od njega.FCB1986 je napisao/la: ↑09 mar 2025, 07:51Najdosadniji kozojeb na planeti ima pojasOno drzanje u 4rundi i na kraju 5, sa nikakvim ciljem osim da vrijeme prodje, u pravu je Conor, to treba brzinski prekidati.
najveca prijetnja u hrvanju do sad mu je bio blahovic...
Ona Nina Drama ocito kosta Pereiru. Istrosilo ga snimanje sa njom ...