alemsa je napisao/la: ↑09 mar 2025, 14:07
admin je napisao/la: ↑09 mar 2025, 13:51
Nije on pregledao, vec je poukidao sve. Sto poistovjecujes te dvije stvari?
Sad da kazemo u Sarajevu se u Grasu krade, pozaposljavala se rodbina iz sandzaka, hajmo skroz ukinuti gradski prevoz?
Pa nisam za to iako se ja nikad ne vozim tramvajem i trolom. meni je to no brainer.
Pa sta je ukino? USAid ce se nastaviti, cisto sumnjam prosto ne vjerujem da ga moze ukinuti. Samo ce se podesiti gdje pare idu, za zdrastvo nema sanse da ce proci to sto govoris, a i to je cisto da se regulise gdje pare idu znaci da mrtvi ne dobijaju, osobe koje su prevarile sistem itd. Pa bio je rekao da ce ukinuti Obamacare 2015-e pa jel ga ukino? Naravno da nije, i sad ti postoji Obamacare.
Hmm… meni se cini da je vec ukinuo poprilicno svasta, a to sto je stopirao pa ce ukinuti u nasoj prici je ‘da li si za to da se zaustavi rad Grasa u sred skolske godine, na neodredjeno, dok malo vidimo kako se pare trose’
Iz mog ugla, to nije bas najbolji pristup i nema ni nikakvog smisla… jedini razlog koji mi pada na pamet da neko radi takvu ludost jeste da izazove totalnu krizu, pa kad narod vise nikako ne moze pjeske hodati dodje s pricom kako privatni Centrotrans uvodi nove linije, preuzima tramvajsku prugu, kupuje tramvaje i preuzima sav posao lopova iz Grasa… e jest, Jbg, usput ce karta biti duplo skuplja, al sta ces, privatna je firma ne mozes im odredjivati, hvala im sto ikako hoce da nas spasu.
I ono jest da je od mog jarana firma I eto pomalo i moja, al vidis koji sam ja genije, na vrijeme sam ulagao, pa sad imate mene da vas spasim.