Sreca se mora zasluziti.Ove godine si mogao glat do play offa a tamo ko zna sta moze biti pa i ako se ispadne niko ti nista nece reci jer si krenuo od prvog pretkola i izbacio 3 kluba u dvomecu.To uradis nabijes koefcijent sljedece sezone imas laksi zrijeb jer si nositelj,opet isto ponovis i trecu sezonu ces lagan put imati.Naguzove mozes napraviti rezultat samo ako si prvak,ako nisi moras se dobro oznojiti a mi to nikada ne radimo vec cekamo na gotovo i na kraju kukamo kad nas klubovi koje cu ti sad nabrojati izbace.Isto reprezentacija 5-6 baraza i uvijek je neko krivSamoDaKazeem je napisao/la: ↑09 mar 2025, 13:56O tome i ja pričam.Naša liga mi se smučila odavno,ali koliko para ulažemo da bi redovno ispadali od anonimusa.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑09 mar 2025, 13:18Mi smo ovdje drhtali od straha kad smo nakav Aktobe izvukli i unaprijed skinuli gace.Nas mentalitet u Evropi je go qurac i to ne treba negirati.Teze mi padne poraz od yebene Trnave nego da nas Gosk 3 puta dobije na Kosevu.Prvaci ne mozemo biti to znam ali daj brate uradi nesto u Evropi.SamoDaKazeem je napisao/la: ↑09 mar 2025, 13:01
Kako molim te nismo imali sreće?Dobiješ Trnavu pa poslije ideš na Poljskog drugoligaša,e sad je druga stvar što bi mi neki evropski iskorak al daj da ribare i konobare prođemo.
U Trnavi bruka,nismo pogledali na go.Skinuli gaće na granici, standardno naše.
Svi s vremena na vrijeme naprave neko iznenadjenje i iskorak samo mi ne.Mi se samo obrukat mozemo.Zadnje respektabilno sto smo izbacili Levski i hajde eto Atromitos,nakon toga brukanje za brukanjem.Aplauz se daje igracima kad nas nekakav Bate Borisov izbaci,kad ne pogledamo na gol.Treba im mater yebat za takva ispadanja.Dat cu podrsku u ligi ali pokazite muda u Evropi.Imas otvoren put do play offa ti se glupiras i neko ti kriv
Eto tu nas niko ne kolje i opet ništa.
Ode nas u Trnavu čitav sektor oni prva šansa i go prime i kraj utakmice.Predali se.
Kažu nemamo sreće u Evropi,mi sreću nismo ni zaslužili.
Nekad se moraju srce i muda pokazati.
Niko ne zahtjeva da se izbaci Atalanta i Gladbach ali idem redom:Kukesi,Zeta,Zaria,Milsami,Torpedo,Borisov,Trnava+2 sezone bez Evrope=SRAMOTA!
Mi da smo imali ovaj raapored Borca u Evropi kunem ti se da bi od 36 klubova bili 30-36.