English Premier League
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: English Premier League
Kerkez igracina. Dobrog beka srbi imaju. 

- JayCatwright
- Kontakt:
U Liverpoolu iduce sezone?
- QUARTERBACK
- Kontakt:
nisi valjda jedan od ovih kojima se igra fantazija zasniva na salah CMogli je napisao/la: ↑09 mar 2025, 15:33Penalmera nikad nisam ni imao na fantasyu.QUARTERBACK je napisao/la: ↑09 mar 2025, 15:24da mi je znat kako je kad ti kapiten na fantaziju zabije dva gola i to oba s penala, tacno je ovaj penalmer zreo za prodaje![]()

- JayCatwright
- Kontakt:
QUARTERBACK je napisao/la: ↑09 mar 2025, 16:02nisi valjda jedan od ovih kojima se igra fantazija zasniva na salah CMogli je napisao/la: ↑09 mar 2025, 15:33Penalmera nikad nisam ni imao na fantasyu.QUARTERBACK je napisao/la: ↑09 mar 2025, 15:24
da mi je znat kako je kad ti kapiten na fantaziju zabije dva gola i to oba s penala, tacno je ovaj penalmer zreo za prodaje![]()
![]()

- QUARTERBACK
- Kontakt:
nebitno to nije nikakvo znanje imas 60 bodova 30 ti donese salah, taj padavicar i bruno fernandes nikad nece u moju ekipu
mozda necu osvojiti mini ligu ali sam moralni pobjednik

mozda necu osvojiti mini ligu ali sam moralni pobjednik

Tebi bi kao navijacu Arsenala trebao Salah prije biti u ekipi nego Penalmer. Nadam se da imas Nwaneria. Mislio sam njemu kapitensku staviti.QUARTERBACK je napisao/la: ↑09 mar 2025, 16:10nebitno to nije nikakvo znanje imas 60 bodova 30 ti donese salah, taj padavicar i bruno fernandes nikad nece u moju ekipu![]()
mozda necu osvojiti mini ligu ali sam moralni pobjednik![]()

Bournemouth odlicna ekipa. Lijepo sam ih najavio u top5.

- QUARTERBACK
- Kontakt:
nisam salaha imao zadnjih 6 godina na fantazijuMogli je napisao/la: ↑09 mar 2025, 16:24Tebi bi kao navijacu Arsenala trebao Salah prije biti u ekipi nego Penalmer. Nadam se da imas Nwaneria. Mislio sam njemu kapitensku staviti.QUARTERBACK je napisao/la: ↑09 mar 2025, 16:10nebitno to nije nikakvo znanje imas 60 bodova 30 ti donese salah, taj padavicar i bruno fernandes nikad nece u moju ekipu![]()
mozda necu osvojiti mini ligu ali sam moralni pobjednik![]()
![]()
Bournemouth odlicna ekipa. Lijepo sam ih najavio u top5.![]()

dobar bmouth nadam se da ce zavrsiti ispred citya i chelsea, iraola ili nuno treneri godine mada su ovi iz forresta teski nafakasi
a shearer?vazdainformisan je napisao/la: ↑09 mar 2025, 16:19Hot take:
Van Persie je bolji igrač od Sergia Aguera, i igrač i napadač.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Velika blamaža ako ne razbiju ovakav ubogi United.
U udarnoj tri opečaćena kiksera, veza bez turbine i izduha, te baobab u vrhu napada.
U udarnoj tri opečaćena kiksera, veza bez turbine i izduha, te baobab u vrhu napada.
Without a moral compass, the human mind will justify anything.
- JayCatwright
- Kontakt:
kakvo je ovo slavlje Chelsea jbt

Pazi ovo. Nekad najbitnija utakmica a sada nikakvih komentara. Navijaci Arsenala vise poceli Liverpool gledati.

Nismo dobili dozvolu od ovih delulua sto su privatizovali temu za hvalospijeve samo o njima.

Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
Kako je loš ovaj Arsenal u prvom
MANIJACI JUG 1987
MI SMO ONI ŠTO NE DAJU NA SVOJE!
MI SMO ONI ŠTO NE DAJU NA SVOJE!
- JayCatwright
- Kontakt:
Koliko je Raya užasan golman, kakvo je ovo postavljanje
Sve je ovo politika
Emancipate yourselves from mental slavery...
Memento Mori...
Memento Mori...
Koliko je ovaj Arsenal predvidiv u ligi da je to smijesno, konstantno prvi sut protivnika je gol, al konstantno
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Cistu kontru Uniteda prekide, jbt pa gura ih se i kad je jasno da nista ne mogu
Srce, čast i ponos!
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 9 gostiju.