Ma veceras je prosralo za sve pare i onaj njihov golman ajd sto je primio 7 komada nego je odbranio jos dva ,i dva su nam ponistena
Arsenal
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
A vidim ja on nesto nabrijan od prve minute
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Ono što sam htio napisati za vikend, a zaboravio sam, nevjerovatno koliko loš posao je klub uradio sa Nunom Tavarešom. Samo zbog ovog kriminalnog posla neko treba da odgovara i glave treba da lete, a ako je to bio Edu onda mi je drago što je odletio.
Poslati ga na posudbu i staviti mogućnost otkupa samo 7.8 miliona (a platili smo ga 8), pa sada kada igra brutalnu sezonu (nevjerovatno koliko je napredovao, jedan od boljih ako ne najbolji wing-back lige, najbrži igrač je sigurno), prodati ga i biti "na 0" je očajno. On ovakav vrijedi sigurno 40-50m, ako ne i više (s obzirom na godine), što i sam Lotito kaže ("Ne bih ga prodao ni za 60 miliona").
Ako je igrač mlad i pokazuje bilo kakav potencijal, pa taman i da se ne snađe na posudbi, nema uopšte potrebe da se stavlja mogućnost otkupa za isti ili manji iznos od onog što si ga platio, pogotovo kada je ovako mizerna (za naš klub, mizerna) cifra u pitanju.
I dalje mu IQ nedostaje da bude svjetska klasa, ali ima mjesta za napredak, njegove fizikalije su bolesne, on u 90. minuti pretrčava čitav teren i ostavlja iza sebe po 10 metara igrače koji su ušli u 80. minuti.
Baš mi je žao, što, ako ništa, nećemo zaraditi na njemu.
Poslati ga na posudbu i staviti mogućnost otkupa samo 7.8 miliona (a platili smo ga 8), pa sada kada igra brutalnu sezonu (nevjerovatno koliko je napredovao, jedan od boljih ako ne najbolji wing-back lige, najbrži igrač je sigurno), prodati ga i biti "na 0" je očajno. On ovakav vrijedi sigurno 40-50m, ako ne i više (s obzirom na godine), što i sam Lotito kaže ("Ne bih ga prodao ni za 60 miliona").
Ako je igrač mlad i pokazuje bilo kakav potencijal, pa taman i da se ne snađe na posudbi, nema uopšte potrebe da se stavlja mogućnost otkupa za isti ili manji iznos od onog što si ga platio, pogotovo kada je ovako mizerna (za naš klub, mizerna) cifra u pitanju.
I dalje mu IQ nedostaje da bude svjetska klasa, ali ima mjesta za napredak, njegove fizikalije su bolesne, on u 90. minuti pretrčava čitav teren i ostavlja iza sebe po 10 metara igrače koji su ušli u 80. minuti.
Baš mi je žao, što, ako ništa, nećemo zaraditi na njemu.
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
Kakav sut momak ima
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Ajmooo nasiii
COYG
COYG
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
samo u LP gledati i ocijeniti rad mega menadzera na kraju sezone
Brijem da Arteta igracima kontrolira i privatan zivot. Ovo na terenu izgleda ko da igras neki pes ili fifu kako se krecu igraci
ARSENAL4ever
- AshburtonG
- Kontakt:
Ovi su parkirali bus i na 0-0 a sta ce bit u 2. poluvremenu ne zelim ni da zamislim. Necemo im dat iz igre gol za cetiri poluvremena. 
Nismo dali evo vec na 5AshburtonG je napisao/la: ↑09 mar 2025, 18:21Ovi su parkirali bus i na 0-0 a sta ce bit u 2. poluvremenu ne zelim ni da zamislim. Necemo im dat iz igre gol za cetiri poluvremena.![]()
Kapiten je tu kad je najteze,kao u uniteda
Yebo mu Rice mater na ovoj poziciji.
Bukvalno je unazadio sistem koji je izgradio u zadnje 4 godine sa igranjem Rice na ovoj lijevoj osmici
Mi smo smijesna ekipa, protiv nas i Soton moze uzet bodove dokle god sjede u odbrani i ne radi nista specijalno glupo
Artetina takticka zamisao staje kod preklapanja bekova
Moze li se sta promjeniti u pristupu yebo ga merino
Moze li se sta promjeniti u pristupu yebo ga merino
Ulazi lenoxx lewis
Lik koji ne zna sutati loptu uzima da izvodi slobodni. De ba oduzmite mu vise kapitensku
Ublehu Odegaarda prodat na ljeto.
Kakav prodavač magle, izgubi 30 lopti po tekmi uradi 1 pas na koji djeca bacaju drkice i kofol on mega igračina.
Kakav prodavač magle, izgubi 30 lopti po tekmi uradi 1 pas na koji djeca bacaju drkice i kofol on mega igračina.
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Živim za dan kad će brazilska oje.bina napustiti ovaj klub. Kakav kloc Allahu dragi.
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
JOJ u covjeka šuta BOŽE DRAGI
Kapiten je FUJ
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.