English Premier League
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: English Premier League
Ko se sjeća zafrkancije sa PL Prepucavanja sa Pidrom, slično se sa Odegaardom može šprdati.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
- JayCatwright
- Kontakt:
koliko simuliraju jbt 

- baboedindzeko09
- Kontakt:
Hojlund je neko ozbiljno pranje novca u pitanju.
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
Bukvalno Poligon napisao lol
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Najlošiji igrač u ligi je Hojlund.
Hojlund drvo javorovo. Darwin je za ove napadače Uniteda Luis Suarez lično.
- JayCatwright
- Kontakt:
al šta očekivati kad za napadača koji je u karijeri dao 9 golova daš 80 miliona, ali ne ne, Liverpoolu je hitno potreban napadač

Jebote United im je mogao komotno peticu zabiti. Sreca pa imaju najgori napad lige.
Darwine sve ti je oprosteno
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Sa ovako niskim samopouzdanjem Hojlund je igrač za Dinamo Zagreba, maximum. Užas.
Kad sam ja pisao o ovom transferu napadali su me ðavoli sa svih strana, ali nije da nisam navikaoJayCatwright je napisao/la: ↑09 mar 2025, 19:17al šta očekivati kad za napadača koji je u karijeri dao 9 golova daš 80 miliona, ali ne ne, Liverpoolu je hitno potreban napadač![]()
![]()

- JayCatwright
- Kontakt:
Ma razbio ih United danas
napadao te isti lik koji kaže da ovakav Liverpool uzima titulu atomskom ARsenalu koji ne moze večeras centra preći poštenonerkolfc je napisao/la: ↑09 mar 2025, 19:19Kad sam ja pisao o ovom transferu napadali su me ðavoli sa svih strana, ali nije da nisam navikaoJayCatwright je napisao/la: ↑09 mar 2025, 19:17al šta očekivati kad za napadača koji je u karijeri dao 9 golova daš 80 miliona, ali ne ne, Liverpoolu je hitno potreban napadač![]()
![]()
![]()
-
- Kontakt:
Raya spašava Arsenal.
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
United pocinje liciti na nesto.
- JayCatwright
- Kontakt:
Bruno dokazani choker
Garnacho zaličio na igrača na momente, ali United ne zna da koristi šanse. Ovo su trebali dobiti, konkretniji su bili.
Svasta.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.