FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Evo gledao sam utakmicu slaven belupo i dinamo. Dinamo imao od 23 minute igraca vise 0-1 uzeli.
Dva igraca dinama vise vrijedi od kompletnog slavena. Dinamo imao penal u 78 odbranio golman. Neznam dalije bio
Dva igraca dinama vise vrijedi od kompletnog slavena. Dinamo imao penal u 78 odbranio golman. Neznam dalije bio
-
- Kontakt:
Odlican primjer kako smo i mi trebali zavrsavati tekme gdje smo trebali strpati po 5-6 komada,ili imali igraca vise,na kraju nismo ni jedan.
A mi i jesmo Dinamo za sve klubove u nasoj ligi,izuzev Borca i Zrinjskog,bar po uslovima koje imamo.
Biti srcem vezan,u tome lezi snaga!
-
- Kontakt:
Bice zeznuto uzeti u Mostaru, najavljuju bas kisu pogotovo Hercegovina
AkoBog da zekic ce sa odlicnim taktikama pokazat ovim forumasima da grijeseEastMadness je napisao/la: ↑09 mar 2025, 19:48Bice zeznuto uzeti u Mostaru, najavljuju bas kisu pogotovo Hercegovina
ZZ
Onda je uredu da smo mi odigrali 0:0 sa igracem vise 45 min.
- feniksptica
- Kontakt:
Jedan igrac Dinama ima platu 1,2 m€ godisnje
Ne mislim da ste, ipak borac i zrinsjki imaju vise kvalitete u širini nego FKS. Jes da je Gulaš najbolji igrac lige, ali ostali u rosteru nisu.TrofejiSuTu je napisao/la: ↑09 mar 2025, 19:40Odlican primjer kako smo i mi trebali zavrsavati tekme gdje smo trebali strpati po 5-6 komada,ili imali igraca vise,na kraju nismo ni jedan.
A mi i jesmo Dinamo za sve klubove u nasoj ligi,izuzev Borca i Zrinjskog,bar po uslovima koje imamo.
Točno je da je najveće ime lige vas klub. Ali nikada bijo dominantan u ligi . U evropi dosad samo Zrinjski i borac (svaka im čast nastranu sve) učinak imali
-
- Kontakt:
Sta mislis da procitas jos bar jednom sta sam napisao?Karloboss je napisao/la: ↑09 mar 2025, 21:26Ne mislim da ste, ipak borac i zrinsjki imaju vise kvalitete u širini nego FKS. Jes da je Gulaš najbolji igrac lige, ali ostali u rosteru nisu.TrofejiSuTu je napisao/la: ↑09 mar 2025, 19:40Odlican primjer kako smo i mi trebali zavrsavati tekme gdje smo trebali strpati po 5-6 komada,ili imali igraca vise,na kraju nismo ni jedan.
Točno je da je najveće ime lige vas klub. Ali nikada bijo dominantan u ligi . U evropi dosad samo Zrinjski i borac (svaka im čast nastranu sve) učinak imali
Posebnu paznju obrati na ovaj dio
“Bar po uslovima koje imamo”
Biti srcem vezan,u tome lezi snaga!
@harise, yebem ti do 69. koljena ! Odyebi s teme.Karloboss je napisao/la: ↑09 mar 2025, 21:26Ne mislim da ste, ipak borac i zrinsjki imaju vise kvalitete u širini nego FKS. Jes da je Gulaš najbolji igrac lige, ali ostali u rosteru nisu.TrofejiSuTu je napisao/la: ↑09 mar 2025, 19:40Odlican primjer kako smo i mi trebali zavrsavati tekme gdje smo trebali strpati po 5-6 komada,ili imali igraca vise,na kraju nismo ni jedan.
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Nije obratiJo pažnju jer je biJo. If ju nov vat aj minTrofejiSuTu je napisao/la: ↑09 mar 2025, 21:30Sta mislis da procitas jos bar jednom sta sam napisao?Karloboss je napisao/la: ↑09 mar 2025, 21:26Ne mislim da ste, ipak borac i zrinsjki imaju vise kvalitete u širini nego FKS. Jes da je Gulaš najbolji igrac lige, ali ostali u rosteru nisu.TrofejiSuTu je napisao/la: ↑09 mar 2025, 19:40
Odlican primjer kako smo i mi trebali zavrsavati tekme gdje smo trebali strpati po 5-6 komada,ili imali igraca vise,na kraju nismo ni jedan.
Posebnu paznju obrati na ovaj dio
“Bar po uslovima koje imamo”

Nadam se da ćemo na Koševu da stavimo tačku na šampionske ambicije ovih privilegovanih govana.
Sta ja znam, da mozda Zekic proba protiv lažnih sa pravom 9kom? Onako za početak prvo to.
Taman ce sad napasti Kup ovi iz BL
Ja se bojim da ćemo, što se suđenja tiče, proći 10x gore nego kone na Grbavici večeras. Očekujem crveni & penal, nažalost.

Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
-
- Kontakt:
Da ti budem iskren, više bih volio ove nacionaliste za prvake nego lažne mostarce. Ovi te kradu očito i znaš šta te čeka, a oni to rade na podmukao način predstavljajuci zdrav plan i sistem. A i zbog Tamarinog malog...
Zrinjski je najbolja ekipa u BiH, nek fudbal pobjedi, a oni ga igraju najbolje. Pišanje po glavi svih nas koji pratimo ovu ligu je da Borac bude prvak.ajdohordas je napisao/la: ↑09 mar 2025, 21:48Da ti budem iskren, više bih volio ove nacionaliste za prvake nego lažne mostarce. Ovi te kradu očito i znaš šta te čeka, a oni to rade na podmukao način predstavljajuci zdrav plan i sistem. A i zbog Tamarinog malog...
bošnjanin
Nadam se da je vise skontao da bez prave devetke nemas sta traziti.
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon
Este sentimiento nadie lo comprende
Este sentimiento nadie lo comprende
-
- Kontakt: