Nije drug ovo bio crveni izvinite na upadu, njima se ide niz dlaku jasno kao dan kriminal od svega .

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Nije drug ovo bio crveni izvinite na upadu, njima se ide niz dlaku jasno kao dan kriminal od svega .
Sa dvije noge frajer uletio, i sam Cvetanski znao…KosevoZove je napisao/la: ↑09 mar 2025, 21:30Nije drug ovo bio crveni izvinite na upadu, njima se ide niz dlaku jasno kao dan kriminal od svega .![]()
Kao prvo, marš sa teme.KosevoZove je napisao/la: ↑09 mar 2025, 21:30Nije drug ovo bio crveni izvinite na upadu, njima se ide niz dlaku jasno kao dan kriminal od svega .![]()
Kakav bolan crveni karton, to sto imas neki razlog da kontriras Sarajevu nema smisla sta pises. Ono je takticki prekrsaj i zuti karton, nista vise od toga.Virtu4l je napisao/la: ↑09 mar 2025, 21:48Kao prvo, marš sa teme.KosevoZove je napisao/la: ↑09 mar 2025, 21:30Nije drug ovo bio crveni izvinite na upadu, njima se ide niz dlaku jasno kao dan kriminal od svega .![]()
Kao drugo, crveni čist kao suza.
I na kraju, treće, ponovo marš sa teme.
Hansestadt je napisao/la: ↑09 mar 2025, 21:53Kakav bolan crveni karton, to sto imas neki razlog da kontriras Sarajevu nema smisla sta pises. Ono je takticki prekrsaj i zuti karton, nista vise od toga.
Popusis mi **** majmune normalno sam se javio, bez namjere da provociram keru jedan!Virtu4l je napisao/la: ↑09 mar 2025, 21:48Kao prvo, marš sa teme.KosevoZove je napisao/la: ↑09 mar 2025, 21:30Nije drug ovo bio crveni izvinite na upadu, njima se ide niz dlaku jasno kao dan kriminal od svega .![]()
Kao drugo, crveni čist kao suza.
I na kraju, treće, ponovo marš sa teme.
A ko je trebao poceti? Radovac i Huso ozlijeđeni takođe, Simoni nije registrovan...GrbavicaHram1921 je napisao/la: ↑09 mar 2025, 22:01Odinaka-Mircevski-Sukilovic ? Otkud oni uopste u nasoj ekipi?
Znamo da se Lagumdzija povrijedio, ali Mircevski da pocne utakmicu? Kakva greska Corica ..
Hvala ti sto si se pronasao u ovom navijanjuArgentina je napisao/la: ↑09 mar 2025, 21:57Bravo za borbu i tekmu, u ovim uslovima navlacenja vise od ovoga nazaloat ne moze. Mislim da smo dobro borbenu tekmu odigrali, sudija nas je unistio.
Jedina lose s nase strane veceras je ovo nacionalisticko navijanje na kraju, to je upravo ono sto oni jedva cekaju, spustamo se na njihov nivo i dajemo povod sad da pocnu spinovanje.
Jeste, javio Zmaj iz Sipova iz VAR sobe.Virtu4l je napisao/la: ↑09 mar 2025, 21:55Hansestadt je napisao/la: ↑09 mar 2025, 21:53Kakav bolan crveni karton, to sto imas neki razlog da kontriras Sarajevu nema smisla sta pises. Ono je takticki prekrsaj i zuti karton, nista vise od toga.
Taktički prekršaj s leđa sa dvije noge - da. Crveni karton iz udžbenika.
Ne kontas poentu ocito. To je njihov nacin navijanju, mi nismo kao oni. To je ono sto oni jedva cekaju.TefalTava je napisao/la: ↑09 mar 2025, 22:09Hvala ti sto si se pronasao u ovom navijanjuArgentina je napisao/la: ↑09 mar 2025, 21:57Bravo za borbu i tekmu, u ovim uslovima navlacenja vise od ovoga nazaloat ne moze. Mislim da smo dobro borbenu tekmu odigrali, sudija nas je unistio.
Jedina lose s nase strane veceras je ovo nacionalisticko navijanje na kraju, to je upravo ono sto oni jedva cekaju, spustamo se na njihov nivo i dajemo povod sad da pocnu spinovanje.![]()
ako to smeta samo preko vraca laganini autostopom
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.