A šta se skandira po Banja Luci ...vi ste najbolesniji narod ns svijetu fuj stoko
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Dobar si momak

Tamo gdje si ti, tamo stanuje mi duša... FKB1926
Vrhunsko navijanje i sam sam učestvovao u navijanju 

Zadnja izmjena: Stole, dana/u 09 mar 2025, 22:19, ukupno mijenjano 1 put.
Željezničar,Los Angeles Lakers,Mamba 8,24 Arsenal
Cetnicka ce zaplakati majka.Hej cetnici nemojte se kriti moj vas metak nece promasiti.
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
- FKSDoGroba
- Kontakt:
A ovo tek nije humano, pa sta su im uradiliNajvecaRadosti je napisao/la: ↑09 mar 2025, 22:16worchester je napisao/la: ↑09 mar 2025, 22:12Slazem se 100%feniksptica je napisao/la: ↑09 mar 2025, 22:11Ko je se pronašao u ovom skandiranj ima problema veliki. Nek posjeti doktora
Isto kao kada se skandira turcima![]()
Slazemo se i mi![]()
Ne znam zasto skandirate turcima na utakmici bh lige
Scene sa Grbavice trebaju da obidju svijet,borba protiv fasizma na nivou.Bilo bi sramota da u 2025 nekome ovo zasmeta

Jadovi u pozadini zvizde

Zadnja izmjena: FKSDoGroba, dana/u 09 mar 2025, 22:19, ukupno mijenjano 1 put.
Dobiješ kaznu a postaješ kao i oni. Samo oduzimati bodove, jedino rješenje.Argentina je napisao/la: ↑09 mar 2025, 22:10Zato sto s tim povicima postajes kao i oni, spustas se na njihov brdjanski nivo. I samo im se dao povod da o ovome pricaju. Ignor je najbolji lijek za ovo.
Hrvatska odlicno radi to Srbiji, Vucic&co non stop spominju, ovi ignorisu. Kako vise ignorisu, ovi gori postaju.
Dodik je poceo da se provaljuje sve vise i vise sa izjavama nakon sto je naisao na teski ignor i bez odgovora. Poceo sa tone i poteza unpotez jee ga nije niko dozivljavao zadnjih dana.
I na kraju bolje skandirati protiv sudije, Saveza i Vice. Bar postoji razlog, jer nam direktno klub na nase oci stete, uzivo gledali to.
- feniksptica
- Kontakt:
Pa ni preko TVa ne gleda Zelju svog...e moj virto gori si od onog meraka
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
KONTRASVIH je napisao/la: ↑09 mar 2025, 22:17Kad vidis ko pise sve je jasno, pa uvijek isti pacijenti![]()
![]()
Samo se pazi da te Zutti ne upeca.

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
-
- Kontakt:
Iskreno ne znam sta bi covjek mogao drugacije reci a da ne bude kontraproduktivno po njega tako i ekipu. Vrlo svjestan situacije oko sudjenja, ali isto tako vlastitim mogucnostima, a ima i utakmica da se igra.
-
- Kontakt:
To je to !!Argentina je napisao/la: ↑09 mar 2025, 22:10Zato sto s tim povicima postajes kao i oni, spustas se na njihov brdjanski nivo. I samo im se dao povod da o ovome pricaju. Ignor je najbolji lijek za ovo.
Hrvatska odlicno radi to Srbiji, Vucic&co non stop spominju, ovi ignorisu. Kako vise ignorisu, ovi gori postaju.
Dodik je poceo da se provaljuje sve vise i vise sa izjavama nakon sto je naisao na teski ignor i bez odgovora. Poceo sa tone i poteza unpotez jee ga nije niko dozivljavao zadnjih dana.
I na kraju bolje skandirati protiv sudije, Saveza i Vice. Bar postoji razlog, jer nam direktno klub na nase oci stete, uzivo gledali to.

-
- Kontakt:
Pa objektivno navijači željezničara nemaju iste stavove kao ljudi koji vode taj klub. Postoji neka politika da zarad većeg dobra se neke stvari dopuštaju Vici i iskreno Željezničar mu je zadnja nada da se zadrzi u Bh fudbalu na duge staze. Jer nije isto imati i nemati njihovu podršku iz milion razloga. Objektivna šteta je samo u tom sto je fudbal spao na “pomogni ti meni pomoći ću ja tebi”
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
admin je napisao/la:09 mar 2025, 22:18
Tamo gdje si ti, tamo stanuje mi duša... FKB1926
- feniksptica
- Kontakt:
Pa bas si pripadnik tog pokreta pa ti smeta ahahahha

Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
-
- Kontakt:
Admin kaže samo kad se pozitivno izražavaš o zločincima da je to za ban. Koliko vidim ovo je izrazito negativno o cetnicima. Takva politika portala. Npr da napišeš Forza Cetnici to je za ban.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
Nemojte se pecati i uvlaciti u odgovaranje forumaskoj ekipi iz BL koja je ovo jedva docekala i samo ovo spominje. Jasno kao dan da su jedva docekali da ovo cuju i da se toga uhvate.
Manjim dijelom smo se spustili na njihov brdjanaki nivo i to je ono sto su cekali i sad ce samo o ovome pisati i vjerovatno jos neki mit izmisliti, a nece pomenuti sudija i slicne stvari.
Njih ignorisanje najvise boli. Nisam znao da su ih Pitari istrolari sa skandiranjem, objektivno, ovo je pencilin za njih.
Manjim dijelom smo se spustili na njihov brdjanaki nivo i to je ono sto su cekali i sad ce samo o ovome pisati i vjerovatno jos neki mit izmisliti, a nece pomenuti sudija i slicne stvari.
Njih ignorisanje najvise boli. Nisam znao da su ih Pitari istrolari sa skandiranjem, objektivno, ovo je pencilin za njih.
Zadnja izmjena: Argentina, dana/u 09 mar 2025, 22:24, ukupno mijenjano 1 put.
Prvak NR BiH: 1946
Prvak Jugoslavije: 1972
Prvak BiH: 1998, 2001, 2002, 2010, 2012 i 2013
Kup BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 i 2018
Super kup BiH: 1998, 2000 i 2001
Dupla kruna: 2001 i 2012
Titula, kup i super kup: 2001
Kup UEFA: 1/4(1972) i 1/2(1985)
Prvak Jugoslavije: 1972
Prvak BiH: 1998, 2001, 2002, 2010, 2012 i 2013
Kup BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 i 2018
Super kup BiH: 1998, 2000 i 2001
Dupla kruna: 2001 i 2012
Titula, kup i super kup: 2001
Kup UEFA: 1/4(1972) i 1/2(1985)
Ako prođemo Zrinskog u KUP-u možda, raja je i previše ogorčena drugim stvarima tako da i sva ova dešavanja sa Borcem padaju u drugi plan.
Jednostavno previše je razočarenja u zadnje vrijeme sa igrom.
Realno očekivao sam i veču posjetu večeras, dosta manje nego prošle sezone u "nebitnoj" utakmici.
Vama protiv Radnika prebitna utakmica.
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.
jurisicduska je napisao/la: ↑09 mar 2025, 22:20Postoji neka politika da zarad većeg dobra se neke stvari dopuštaju Vici i iskreno Željezničar mu je zadnja nada da se zadrzi u Bh fudbalu na duge staze.
Ponovo najgnusnije lažeš, spinuješ i izmišljaš.
Opstanak Vice i bilo koga u rukovodstvu NFSBiH ne zavisi od jednog kluba.
Vico Zeljković je izabran na čelo saveza od strane delegata koje je tvoj klub podržao. Tvoj klub je glasao za Čolpu, moj nije.

Sad ponovo nastavi sa boleščinama koje bez prestanka serviraš.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Stalno spominješ to pecanje, a svaki put zagrizeš za udicu i odgovaraš. Zanimljivo kako ništa ne učiš iz grešaka. Zanima me da li stvarno to ne vidiš ili sam te toliko ubio u pojam da ti se i dalje neki voleji vrte po glavi. Prije da je ovo drugo, nisi glup lik, mislim da je samo stvar frustriranosti.Virtu4l je napisao/la: ↑09 mar 2025, 22:19KONTRASVIH je napisao/la: ↑09 mar 2025, 22:17Kad vidis ko pise sve je jasno, pa uvijek isti pacijenti![]()
![]()
Samo se pazi da te Zutti ne upeca.![]()
![]()
@Devedestka - brat, legenda, MANGUP!
Husref Musemić - Babuka.
Husref Musemić - Babuka.
Uprava Vico prijatelju eto nas na noge.jurisicduska je napisao/la: ↑09 mar 2025, 22:20Pa objektivno navijači željezničara nemaju iste stavove kao ljudi koji vode taj klub. Postoji neka politika da zarad većeg dobra se neke stvari dopuštaju Vici i iskreno Željezničar mu je zadnja nada da se zadrzi u Bh fudbalu na duge staze. Jer nije isto imati i nemati njihovu podršku iz milion razloga. Objektivna šteta je samo u tom sto je fudbal spao na “pomogni ti meni pomoći ću ja tebi”
Manijaci Vico ****.
-
- Kontakt:
Jos gori docek napraviti vicinim curicama za 15 dana abd na Kosevu !!! 

Zadnja izmjena: KosevoZove, dana/u 09 mar 2025, 22:25, ukupno mijenjano 1 put.
Limvo te Rajvosa 🇱🇻🇱🇻