sto ce ti taj tuzni? pa vodimo,valjdaKevin je napisao/la:67-71
HKK Široki
Moderatori/ce: CashMan,nerminh74,ultrasstyle_tz
Re: HKK Široki
zat osto smo imali 63:71bogbatina je napisao/la:sto ce ti taj tuzni? pa vodimo,valjdaKevin je napisao/la:67-71
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
- Denis Ispušlić
- Kontakt:
69-78 FT

Zadnja izmjena: Kevin, dana/u 12 apr 2011, 21:44, ukupno mijenjano 1 put.
- Denis Ispušlić
- Kontakt:
Zajebavam se,nemam pojma,ne pratim kosarku uopste,nisam ni znao da se igra 
Jesam vas....
Jesam vas....
ŽEPČE 2005.
NIKAD ZABORAVITI,NIKAD OPROSTITI!!!
NIKAD ZABORAVITI,NIKAD OPROSTITI!!!
ispuši ti sa temeDenis Ispušlić je napisao/la:Borac-Siroki zavrseno 81-80
mene nisi..nimalo..Denis Ispušlić je napisao/la:Zajebavam se,nemam pojma,ne pratim kosarku uopste,nisam ni znao da se igra
Jesam vas....
Kad bi bili drugi na kraju,u sto ne vjerujem jer za nas je rezervirano prvo mjesto
bi li mogli doci do pozivnice.Nema veze za pare,samo me pozivnica zanima!!!
mučno..izgleda da će pozivnica Ciboni..a ionako okle 150000€, okle okle!?ŠB.TRN je napisao/la:Kad bi bili drugi na kraju,u sto ne vjerujem jer za nas je rezervirano prvo mjestobi li mogli doci do pozivnice.Nema veze za pare,samo me pozivnica zanima!!!
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
no aj dontŠB_Fidelis je napisao/la:Don't you feAl we have a chance.
Ma ne vjerujem da ce Ciboni,pa oni ne mogu nikoga pobjediti.Jesu ime,al jel u redu da oni imaju 4 a mi ni jednog i da njihov 4-5 dobiva pozivnicu prije nas.Mi cemo pobjediti Igose jednom u Aleksandrovcu,u to sam uvjeren sad hoce li to biti dovoljno vidjet cemo.Staviti finale 20 maraka,dvije utakmice,malo sponzori mislim da bi se dalo prikupiti.Koliko ljudi bi platilo i ulaznicu 20-30 km da moze vikendom gledati kosarkase na Pecari,protiv Partizana,Cedevite,Buducnosti i ostalih klubova!!! 
misiš da njih zanimaju pravila ili uspjeh nekog iz BiH!?ŠB.TRN je napisao/la:Ma ne vjerujem da ce Ciboni,pa oni ne mogu nikoga pobjediti.Jesu ime,al jel u redu da oni imaju 4 a mi ni jednog i da njihov 4-5 dobiva pozivnicu prije nas.Mi cemo pobjediti Igose jednom u Aleksandrovcu,u to sam uvjeren sad hoce li to biti dovoljno vidjet cemo.Staviti finale 20 maraka,dvije utakmice,malo sponzori mislim da bi se dalo prikupiti.Koliko ljudi bi platilo i ulaznicu 20-30 km da moze vikendom gledati kosarkase na Pecari,protiv Partizana,Cedevite,Buducnosti i ostalih klubova!!!
previše je da nema i Zadra i Cibone i Cibona će (ako ne uđe preko lige u što sumnjam) dobiti pozivnicu kao 4.klub iz HRv.
živi bili pa vidjeli
Dobiće Široki Igokeu možda u Aleksandrovcu , ali u Laktašima nema šanseŠB.TRN je napisao/la:Ma ne vjerujem da ce Ciboni,pa oni ne mogu nikoga pobjediti.Jesu ime,al jel u redu da oni imaju 4 a mi ni jednog i da njihov 4-5 dobiva pozivnicu prije nas.Mi cemo pobjediti Igose jednom u Aleksandrovcu,u to sam uvjeren sad hoce li to biti dovoljno vidjet cemo.Staviti finale 20 maraka,dvije utakmice,malo sponzori mislim da bi se dalo prikupiti.Koliko ljudi bi platilo i ulaznicu 20-30 km da moze vikendom gledati kosarkase na Pecari,protiv Partizana,Cedevite,Buducnosti i ostalih klubova!!!
Pise da su ekipa iz Aleksandrovca,sad jel to selo,grad nemam pojma!!!jajaja je napisao/la:Dobiće Široki Igokeu možda u Aleksandrovcu , ali u Laktašima nema šanseŠB.TRN je napisao/la:Ma ne vjerujem da ce Ciboni,pa oni ne mogu nikoga pobjediti.Jesu ime,al jel u redu da oni imaju 4 a mi ni jednog i da njihov 4-5 dobiva pozivnicu prije nas.Mi cemo pobjediti Igose jednom u Aleksandrovcu,u to sam uvjeren sad hoce li to biti dovoljno vidjet cemo.Staviti finale 20 maraka,dvije utakmice,malo sponzori mislim da bi se dalo prikupiti.Koliko ljudi bi platilo i ulaznicu 20-30 km da moze vikendom gledati kosarkase na Pecari,protiv Partizana,Cedevite,Buducnosti i ostalih klubova!!!
kolko je tebi godina??ŠB.TRN je napisao/la:Pise da su ekipa iz Aleksandrovca,sad jel to selo,grad nemam pojma!!!jajaja je napisao/la:Dobiće Široki Igokeu možda u Aleksandrovcu , ali u Laktašima nema šanseŠB.TRN je napisao/la:Ma ne vjerujem da ce Ciboni,pa oni ne mogu nikoga pobjediti.Jesu ime,al jel u redu da oni imaju 4 a mi ni jednog i da njihov 4-5 dobiva pozivnicu prije nas.Mi cemo pobjediti Igose jednom u Aleksandrovcu,u to sam uvjeren sad hoce li to biti dovoljno vidjet cemo.Staviti finale 20 maraka,dvije utakmice,malo sponzori mislim da bi se dalo prikupiti.Koliko ljudi bi platilo i ulaznicu 20-30 km da moze vikendom gledati kosarkase na Pecari,protiv Partizana,Cedevite,Buducnosti i ostalih klubova!!!![]()
Vidiš da se ukakio,nema pojma šta piše na svojim postovima.Da,ako treba i mi ćemo dati ih 20 km učešća u utorak za pozivnicu.
http://en.wikipedia.org/wiki/KK_Igokea

http://en.wikipedia.org/wiki/Adriatic_League
Ja sam rekao da je iz Aleksandrovca,a nemam pojma gdje igraju.Ne pratim previse klubove kojima upravljaju politicke stranke,i koji zavise od rezultata na izborima!!!
http://en.wikipedia.org/wiki/Adriatic_League
Ja sam rekao da je iz Aleksandrovca,a nemam pojma gdje igraju.Ne pratim previse klubove kojima upravljaju politicke stranke,i koji zavise od rezultata na izborima!!!
bitno je da se ti raspitujes kako se dolazi do pozivnice,ne trebas nista vise da znas za nas 
Ti uvjeren da ste već prvaci . Još ako uvjerite igrače to je to "sigurno će te pobijediti" .igos je napisao/la:bitno je da se ti raspitujes kako se dolazi do pozivnice,ne trebas nista vise da znas za nas
104-77 , da je malo nije malo , da je puno pa puno je , da je previše pa i nije previše .
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.