Malo si napacen brate.
Manijaci i Zeljovci su pokazali neku kulturu po pitanja Envera i majke mu,bilo je naravno par debila poput tebe al to je samo 10-15 ljudi.
O cemu pricas, svaki kontakt sa loptom bile su psovke sa sjevera i sa istoka se posebno culo?
Nakon sarajevskog vjecitog derbija, utakmica broj 2 u BiH. Uvijek zanimljivo i na terenu i na tribinama.
Na istoku sam bio,zvizduci su sasvim okej i dio fudbala al psovanje majki za koju svi znamo da je umrla prije par dana je katastrofa,al ponavljam ponosan sam sto je to radilo samo par pojedinaca,dok za Hirosa je druga prica i tu je bilo grupno.Pablo11 je napisao/la: ↑09 mar 2025, 23:17O cemu pricas, svaki kontakt sa loptom bile su psovke sa sjevera i sa istoka se posebno culo?
Ja nikad nisam rekao da ste vi s grbavice cetnici, to je krajnje neprimjereno i degutantno. Vi ste sada samo dio srpskog svetaVirtu4l je napisao/la: ↑09 mar 2025, 23:00
Danica Crnogorčević nije moja zemljakinja. Fascinirate me koliko nemate pojma i koliko ste konstantni u tome.
Jednog dana moraš shvatiti besmisao svog bitisanja. Mene je stid čitati to što pišete.
Shvataš li ti da ljude koji su ginuli za ovu državu nazivate četnicima i Srbima?
Tako je Tuzlak.antisisoja1919 je napisao/la: ↑09 mar 2025, 23:34Cetnike adekvatno docekat sirom jedine nam Bosne i Hercegovine.
ne znam kako se osjecaju pripadnici tog srpskog sveta s obzirom da smo im veceras yebali njihove najmilije pripadnike cetnikeboki86 je napisao/la: ↑09 mar 2025, 23:45Ja nikad nisam rekao da ste vi s grbavice cetnici, to je krajnje neprimjereno i degutantno. Vi ste sada samo dio srpskog svetaVirtu4l je napisao/la: ↑09 mar 2025, 23:00
Danica Crnogorčević nije moja zemljakinja. Fascinirate me koliko nemate pojma i koliko ste konstantni u tome.
Jednog dana moraš shvatiti besmisao svog bitisanja. Mene je stid čitati to što pišete.
Shvataš li ti da ljude koji su ginuli za ovu državu nazivate četnicima i Srbima?
Danas si zaradio dnevnicuVirtu4l je napisao/la: ↑09 mar 2025, 21:46EastMadness je napisao/la: ↑09 mar 2025, 19:51Kakvi izdajnici pa ni minutu nisu mogli sacekati odmah se sklonilifeniksptica je napisao/la: ↑09 mar 2025, 19:53Kakvo je ovo bratsko dijeljenje.. uvijek Borac sve bodove pokupi![]()
Sad pogledajte ovu skupinu najnižeg oblika homo sapiensa, preciznije homo sapiens neanderthalensis.
Ja govorim za sjever opet blize istoku, a Hiros su zvizdali, ali to je ocekivano skroz.Ejnur je napisao/la: ↑09 mar 2025, 23:30Na istoku sam bio,zvizduci su sasvim okej i dio fudbala al psovanje majki za koju svi znamo da je umrla prije par dana je katastrofa,al ponavljam ponosan sam sto je to radilo samo par pojedinaca,dok za Hirosa je druga prica i tu je bilo grupno.
Vi ste krema bosanskohercegovačkog nogometa, takozvani sanoprozvani Divovi.relativizam je napisao/la: ↑09 mar 2025, 23:55Ovi sami za sebe govore derbi
Ekipa koja je zadnjih 10 godina na margini naseg fudbala
protiv kriminalno partijske organizacije presudjenog vepra
I po meni ne treba praksa biti. Cim Virtu zdusno gura pricu nije nesto cisto u potpunostiArgentina je napisao/la: ↑09 mar 2025, 22:23Nemojte se pecati i uvlaciti u odgovaranje forumaskoj ekipi iz BL koja je ovo jedva docekala i samo ovo spominje. Jasno kao dan da su jedva docekali da ovo cuju i da se toga uhvate.
Manjim dijelom smo se spustili na njihov brdjanaki nivo i to je ono sto su cekali i sad ce samo o ovome pisati i vjerovatno jos neki mit izmisliti, a nece pomenuti sudija i slicne stvari.
Njih ignorisanje najvise boli. Nisam znao da su ih Pitari istrolari sa skandiranjem, objektivno, ovo je pencilin za njih.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 18 gostiju.